Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Daleni bre njerez!

Ore po ju vdiskeni te me shifni mua ne kryq, apo si e keni hallin? C'paskeni qene oreee! Une nuk thashe qe u krye, vetem parashtrova hap pas hapi cpo ndodh. Sot eshte e hene, neser, sipas radhes, e marte Prisni gjer neser, se do t'ju tregoj ate qe do ndodhe. Nuk keni pse paragjykoni pa ndodhur akoma. Apo keni qejf te me plasni mua! Puuuu ca intrigantesh qe jeni! Nese e kini ne krahun e majte ate qe ben tak-tak, dhe qe rendom e quajme zemer, me keshilloni c'te bej, dhe si e mendoni ju kete ecuri! He pra nashithi!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Maj 2009 15:40
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Mire ka bere qe e ka lene  per te marten. Pse te rri e pres autobusin kur ka Gencin  ne dispozicion per shofer e per te tjera.  Sherbim me 5 yje lol.

Mesazh i vjetër 04 Maj 2009 17:43
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Mire e ka turll c'te ha shume meraku per dashnoren. Per qejf e ke. Gjersa ty te do vetem per dashnor dhe jo per burre mos prit te te rrije besnike. Ka nje arsye pse ajo s'do te martohet.

Gruan e ke ne rregull ti,  per te tjerat mos e ca koken shume, se s'jane vetem per ty lol.

Mesazh i vjetër 04 Maj 2009 17:48
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

pse se con ti me makine te marten, thuaji qe me doli 1 pune e mua aty ku do shkosh ti keshtu qe do te coj une e shif reagimin e saj ca do beje

Mesazh i vjetër 04 Maj 2009 18:31
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

me ket dilemen e trete j vure kapakun Briganti shko te doktori merr ca ilace piji rregullisht te shpetosh nga dilemat. E kam pa shaka ke shenjat kryesore te paranojes dhe te skizofrenise te duhet patjeter ndihme mjeksore jam serioze po deshe ndihme hajde te klinika ime viziten e ke falas ilacet bliji vete :p

Mesazh i vjetër 04 Maj 2009 18:35
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
3ngjell
Romantike

Regjistruar: 10/04/2009
Vendbanimi: Prane njerezve qe dua
Mesazhe: 53

Re: Jam ne dileme

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi gjer ne ate cast, me befasoi pa pritur. Ne aparatin e saj fotografik e gjeta te fotografuar me nje koleg te punes se saj. Fotoja mu duk me shume afinitet dhe shume puq, per thjesht dy kolege pune, pa gje me shume mes tyre. Fotoja eshte bere tani se fundi ne nje eskursion ne Stamboll, me kolektivin e punes. E pyet akush ishte ai person, dhe me tha thjesht emrin e tij, te cilin e kisha te degjuar per problemet e punes se sajq ei diskutojme shpesh. Shtoj se me te kam diference ne moshe, une jam i martuar ajo jo. Po edhe personi mashkull ne foto ka statusin tim ne moshe dhe ne aspektin civil. Jam ne dileme me veten. C'me keshilloni, si e spjegoni kete gje?

Ti qenke i martuar dhe po e tradheton gruan tende me nje femer ???? Dhe tani vjen ketu dhe na ben si xheloz????
Se kuptoj kete gje .
Me falni dhe mos ma merrni keq po a jeni nje person me llogjike ju?
Si mundeni te interesoheni per nje femer tjeter qe nese ka dicka me kete kolegun e saj kur ju jeni koke e kembe ne faj me veten tuaj !!!!!

Mesazh i vjetër 13 Maj 2009 22:50
3ngjell nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 3ngjell Kliko këtu për të kontaktuar me 3ngjell (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 3ngjell Shto 3ngjell në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 3ngjell në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Kujdes: ky mesazh përmban ofendime ose mungesë respekti. Postuesi është i lutur të përmbahet.

Re: Re: Jam ne dileme

[QUOTE]Po citoj ato që tha 3ngjell

Me falni dhe mos ma merrni keq po a jeni nje person me llogjike ju?
[/QU

--------------------------------------------------------

Mesazh nga administratori !!!

Briganti, eshte hera e fundit qe lejohesh te shash ne kete forum, nuk mund te kthesh pergjigje te till nje antari tjeter qe jep mendimin e vet!

Heren tjeter qe do ofendosh nje anatar tjeter qe nuk te ka ofenduar do marresh ban!

Modifikuar nga lezhjani-82 datë 24/05/2009 ora 03:32

Mesazh i vjetër 24 Maj 2009 01:56
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Ok, ju e dini!

Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!

Mesazh i vjetër 25 Maj 2009 15:34
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Je etalon,Brgand!

Mesazh i vjetër 25 Maj 2009 16:44
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Je etalon,Brgand!

Ouuu! U pajtuam gje ne keshtu!? Apo...mos jam ne nje enderr te bukur valle!?

Mesazh i vjetër 26 Maj 2009 01:23
Ora tani: 03:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar