shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
|
Citim: Po citoj ato që tha kotka
nuk edi pse faja dhe cedrus jane kaq armiq dhe nuk pranojne kurre te punojne te jene miq.
keni diferenca posti ju te dashur miqte e mij???? apo thjesht diferenca kendveshtrimesh???
Une armik me Fajen? Seriozisht e ke ti? te siguroj qe ne anen time ka vetem dashuri per te gjithe ju, madje edhe per amorin qe me ka tradhetuar sot dhe me ka nxjerre ato pak sekrete qe i kam treguar.
Kotke, vertet mendon se e kam armik Fajen?
Posti?
Edhe shume diferenca kendveshtrimesh nuk kemi, mendoj une. Ndoshta per disa gjera si puna e homove. :p
Puna eshte se Faja vuan nga sindromi "Q" (Shih Star Trek). E kshu, pra une e ve re qe ka mendime shume te vlefshme, por te ndertuara pak stil matematik. Pra te sakta, por te ngurtesuara. Une e di po ashtu, qe ai e vuan kete dhe eshte pikerisht ai sindromi i mesiperm qe e pengon te clirohet nga korniza ku e fut veten me deshire. Eshte diskutues shume i zoti, analizues i afte, por degjues i keq. Meazallah se degjon.
Ne nje diskutim duhet te jesh se pari degjues i mire, pastaj analizuar me i mire dhe se fundi elokuent .
Tani jo se une jam me i mbare, po si te them me motra. Ja qe keto difektet e te tjereve duken me kollaj.
Keshtu e ka bere perendia, qe i pacim uraten, kete njeriun e varfer.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|