Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40
|
Po Arianita, mire e the!
Bashkangjitje: flomakina.jpg
Ky file është shkarkuar 146 herë.
Ciao Nita!
:-), me kujtohet si tani kur u njohem si padashur ne chat, e mendoj qe te mos ishte per fajin tim, qe u tregova i parregullt ne takimin qe patem lene, mbase une dhe ti do te kishim nje fat ndryshe...! Sidoqofte, e ke thene mire me lart, une nuk mund te pranoj perkuljen ndaj problemeve, sado zhgenjyese dhe te renda qofshin... Mos e harro, per çdo tmerr a problem egziston nje rrugedalje e mire!! Puna eshte qe mbas problemit, te keshe forcen te rezistosh ne ditet qe ke mbas, te ecesh perpara, dhe koha doktor e lehteson nje dite peshen, e te keshe syrin hapur gjate tere kohes per te kapur sekondin ku rrugedalja e problemit shfaqet! E une keshtu bej! Kerkoj te mos i humb sekondat me fat, edhe pse: Jetojme nje jete ku fati i keq na shikon ngado qe veme, dhe fati i mire eshte komplet qorr dhe shurdh!!! Une tashme jam nje njeri qe e kam arritur nje fare stabiliteti ne jete, kam nje pune e profesion shume te sukseseshem, qe paguhet teper mire per nivelin qe kam, s'me mungon shtepia e mobiluar me tera komoditetet e duhura, makina e mire fare, motori, pushimet, shetitjet neper Evrope 3-4 here ne vit qe bej etj etj! Me keto fjale nuk dua te mburrem (do te ishte e tille nese nje nga fjalet qe them do te ishte genjeshter, por edhe ketu ne Forum ka shume persona qe me njohin nga afer fare), por fare mire mbas tere ketyre momentesh te reda, ketyre te kafshuarave qe jeta te ngul pa meshire aty ku te ther e dhemb me shume se sa nje thike ne zemer (pasi vdes, iken e nuk vuan), por ja qe kam nje ideal ne kete dreq jete! Une nga jeta nuk pres mrekullira, isha 20 vjeçar kur i enderroja mrekullirat: makinat e bukura, shtepine me super teknologji, te jeshe pronar etj, por sot, kur jam bere 31 vjeç, i provova te tera, pa asnje perjashtim, edhe pronarin (kisha nje piceri timen, dhe nje firme tregtare di Procacciatore D'Affari me baze ne Moske te Rusise), une ndjej qe i vetmi kufi i jetes qe duhet akoma te shkel, eshte krijimi i familjes time, por kjo ka shume pune, lidhja e forte, e sinqerte dhe plot dashuri me nje goce, fejesa, vazhdimi i raportit ne kohe, martesa dhe se fundi, gezimi i jetes femijet! Oh, une i dua shume femijet, e ajo eshte "traguardi" (limiti) im i fundit, e kur ta arrij(e jam i sigurte qe shpejt, nje dite do ta arrij) une nuk dua me nga jeta, dua vetem qe jeta te me dhuroje ate qe me takon: kalimin e viteve, e shikim e vegimin mbi familjen time, rritjen e shendoshe te saj, lumturine e tyre, qe nje dite, femijet e mij te me dua e respektojne kur mosha do me beje te jem i pafuqishem per te jetuar normalisht! Nuk e di, mund te me quani iluzionist, por secili nga ne e ka nje krevat te vetin, dhe nje jorgan, e kembet do i shtrije aq sa ka mundesi, e secili pra te pranoje sfidat e jetes se vet qe i dalin perpara!
Nita, te pershendet shoku yt i vjeter, Flori, dhe paç fat e lumturi ne jete!
Ju ftoj te gjitheve te degjoni programin e fundit ne radion time on-line: Radio Tirana Dance Network http://www.germuesi.com/radio.html