Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 4.86.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40

Pershendetje!

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re squirrel.jpg
Ky file është shkarkuar 149 herë.

Te dashur miq te furumit Horizont! Jam ketu edhe per 8 dite, pastaj do degjohemi nga shtatori, pasi iki ne Shqiperi, Durres, per 2 muaj! Nese deshironi, me shkruani ne librin e shenimeve te faqes sime personale:
http://members4.boardhost.com/germuesi
Do te jem i lumtur te marr lajme nga ju e t'je pergjigjem gjithashtu! Nese doni, me shkruani ne e-mail ne adresen germuesi@hotmail.com
Ju pershendes te gjitheve, e uroj qe te takohemi ne Shqiperi! Kur te vete, ketu do ju vendos edhe numrin tim te telefonit mobil ne Shqiperi! Me falni por do vendos nje foto pak skandal, por ajo foto shpreh pak a shume gjendjen time tani, dhe deshiren per pushime te gjata! Uroj qe kete vere ne Shqiperi, te gjej dashurine qe une e enderroj dhe mbaj shtrenjte ne zemer! Mire u degjofshimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2003 18:32
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arianna
Anetar i ri

Regjistruar: 25/06/2003
Vendbanimi: dsags
Mesazhe: 1

....ESHTE ...E KOTE....

........eshte e kote ........ nuk ka mundur esnjeri te shpjegoje ate ndjenje te thelle qe vetem ndjehet e kurre nuk gjenden fjale per ta pershkkruar.ato 7 shkronja te fjales DASHURI qe thote b-free kur i ndijen behen gjithcka(mesa duket nuk je dashuruar,shpresoj te ndodhe pasi kur eshte e paster e sinqerte edhe vuajtjet qe mund te te sjelle te duken te embla ose zhduken fare sapo te degjosh fjalen magjike TE DUA,apo sa te ndjesh aromen e buzeve te njeriut qe dashuron.)jam e dashuruar dhe nuk mund te imagjinoni,vuajtjet shpirterore psikologjike,lotete e pashterur qe kam derdhur e vazhdoj te derdh por duhemi sado e pamundur te jete ne duhemi.se ku mund ta takosh kete ndjenje dritheruese nuk mund ta dish kurre,pasi mund te jete kudo,mund te linde kudo ne cdo ambjnt qofte edhe ne iternet(flitet nqs fati te sjell nje njeri te sinqerte,e jo manjak....... por fat eshte...).
une besoj verberisht ne thenien: "....jetuan perjetesisht te lunmtur.........e contenti.........).
beso ne ndjenjat e tua flori,kurre mos u lodhe dhe perkundrazi femrat per mendimin tim nuk lodhen duke te degjuar nqs me te vertet je keshtu kaq melankolik,i ndjeshem e romantik ne jete.
mos e lesho veten per nje per nje zhgenjim saddo i forte te jete.mendoj se te njoh dhe mendoj se nuk te mungon asgje........PER TE QENE I LUMTUR..........JAM E SIGUURT QE DO TA GJESH TE QE KERKON VETE MUNDOHU TE JESH I SINQETER EDHE PER GJERART ME TE VOGLA TE JETES TENDE E JO PER ME TE MEDHATE.MOS SINQERITETI NDAJ NJE PERSONI QE DASHURON SJELL DELUZION.
TE UROJ FAT

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2003 15:49
arianna nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arianna Kliko këtu për të kontaktuar me arianna (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të arianna't! Kërko mesazhe të tjera nga: arianna Shto arianna në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arianna në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40

Po Arianita, mire e the!

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re flomakina.jpg
Ky file është shkarkuar 146 herë.

Ciao Nita!
:-), me kujtohet si tani kur u njohem si padashur ne chat, e mendoj qe te mos ishte per fajin tim, qe u tregova i parregullt ne takimin qe patem lene, mbase une dhe ti do te kishim nje fat ndryshe...! Sidoqofte, e ke thene mire me lart, une nuk mund te pranoj perkuljen ndaj problemeve, sado zhgenjyese dhe te renda qofshin... Mos e harro, per çdo tmerr a problem egziston nje rrugedalje e mire!! Puna eshte qe mbas problemit, te keshe forcen te rezistosh ne ditet qe ke mbas, te ecesh perpara, dhe koha doktor e lehteson nje dite peshen, e te keshe syrin hapur gjate tere kohes per te kapur sekondin ku rrugedalja e problemit shfaqet! E une keshtu bej! Kerkoj te mos i humb sekondat me fat, edhe pse: Jetojme nje jete ku fati i keq na shikon ngado qe veme, dhe fati i mire eshte komplet qorr dhe shurdh!!! Une tashme jam nje njeri qe e kam arritur nje fare stabiliteti ne jete, kam nje pune e profesion shume te sukseseshem, qe paguhet teper mire per nivelin qe kam, s'me mungon shtepia e mobiluar me tera komoditetet e duhura, makina e mire fare, motori, pushimet, shetitjet neper Evrope 3-4 here ne vit qe bej etj etj! Me keto fjale nuk dua te mburrem (do te ishte e tille nese nje nga fjalet qe them do te ishte genjeshter, por edhe ketu ne Forum ka shume persona qe me njohin nga afer fare), por fare mire mbas tere ketyre momentesh te reda, ketyre te kafshuarave qe jeta te ngul pa meshire aty ku te ther e dhemb me shume se sa nje thike ne zemer (pasi vdes, iken e nuk vuan), por ja qe kam nje ideal ne kete dreq jete! Une nga jeta nuk pres mrekullira, isha 20 vjeçar kur i enderroja mrekullirat: makinat e bukura, shtepine me super teknologji, te jeshe pronar etj, por sot, kur jam bere 31 vjeç, i provova te tera, pa asnje perjashtim, edhe pronarin (kisha nje piceri timen, dhe nje firme tregtare di Procacciatore D'Affari me baze ne Moske te Rusise), une ndjej qe i vetmi kufi i jetes qe duhet akoma te shkel, eshte krijimi i familjes time, por kjo ka shume pune, lidhja e forte, e sinqerte dhe plot dashuri me nje goce, fejesa, vazhdimi i raportit ne kohe, martesa dhe se fundi, gezimi i jetes femijet! Oh, une i dua shume femijet, e ajo eshte "traguardi" (limiti) im i fundit, e kur ta arrij(e jam i sigurte qe shpejt, nje dite do ta arrij) une nuk dua me nga jeta, dua vetem qe jeta te me dhuroje ate qe me takon: kalimin e viteve, e shikim e vegimin mbi familjen time, rritjen e shendoshe te saj, lumturine e tyre, qe nje dite, femijet e mij te me dua e respektojne kur mosha do me beje te jem i pafuqishem per te jetuar normalisht! Nuk e di, mund te me quani iluzionist, por secili nga ne e ka nje krevat te vetin, dhe nje jorgan, e kembet do i shtrije aq sa ka mundesi, e secili pra te pranoje sfidat e jetes se vet qe i dalin perpara!
Nita, te pershendet shoku yt i vjeter, Flori, dhe paç fat e lumturi ne jete!
Ju ftoj te gjitheve te degjoni programin e fundit ne radion time on-line: Radio Tirana Dance Network http://www.germuesi.com/radio.html

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2003 18:35
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

dashuria??...

kisha nje klase filozofie ku presori pyeti 3 studente se c'ishte dashuria dhe mori 3 pergjigje krejt pa lidhje me njera-tjetren .besoj se eshte shume relative,varet nga eksperiencat e gjithesecilit.dikujt i duket vetem vuajtje, dikujt enderr e bukur qe s'mbaron.asnjehere s'mund te percaktohet me saktesi se ka njerez me pikepamje te ndryshme dhe mijera dashuri te ndryshme.
mendimi im?-besoj se eshte me shume sesa:s'ha ,s'pi ,s'fle dot se mendoj per ty,(that sounds funny)mendoj se ajo shkon pertej caqeve "te te qenit mire sebashku",pertej kenaqesise dhe sigurise per t'u ndjere i mbeshtjelle nga ngrohtesia e tjetrit.Ajo kerkon te duash REALIZIMIN e atij qe do,parakupton te pershkosh nje rruge sebashku. besoj ne dashurite me "...and they lived happily ever after..."
me pelqeu deri diku mendimi i mendimtarit te njeshem , duket qe ai e paska kapur lumturine me dore,dhe per te lumturia e tij eshte e fejuara e tij. ne keto momente po me kujtohet ajo thenia:lumturia ime fillon me ty dhe mbaron me ty.
hajt tung...

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Modifikuar nga lorie datë 16/08/2003 ora 12:59

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2003 12:43
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bl_angel2
Anetar i ri

Regjistruar: 30/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 6

Wink

Dashuria eshte nga ato ndjenja qe nuk ka shpjegime,secili e perjeton ate ne menyren e tij dhe secili e kupton ate ndryshe.
Thjesht dashuria eshte fantastike po ka shume efekte anesore .
Eshte ajo qe te ben te qash dhe te qeshesh ne te njejten kohe,te rrish pa gjume naten ,te ben te mendosh qe jeta ja vlen te jetosh ,te verbon ,ndonjehere dashuria te verbon sa te ben te dashurosh ate qe se mendoje .
Ndjehesh e gjalle perbrenda ,nuk ecen por fluturon ,gjithmone me ate buzeqeshjen ne buze qe nuk e shuan dot.Ke dike qe mendon per ty qe te sheh ne enderr qe se ze gjumi naten per ty dhe te mendosh qe te njejtat gjera te ndodhin edhe ty eshte sikur je duke jetuar mbrekulline e 8 te botes.
Dashuria eshte gjeja me fantastike dhe ajo me brutalja njekohesisht.Te shton te rrahurat e zemres te ben gjakun te vloje neper vena te con ne ekstaze.Eshte si gjendje adrenaline .Si droga qe po e provove 1 here nuk mundesh me te vazhdosh pa te.Po sa raste ka kur kjo te le ne rruge te vuash te perplas mbas murit ,te le ne vetmi ne harrese mbyllesh ne vetvete dhe nuk pranon asnje dore qe te te coje nga klu mankth qe po jeton.Je ne erresire dhe prap nuk e pranon.Te mendosh qe dashuria jep edhe kete,dhe prapsiprape njerezit nuk rreshtin se kerkuari nje dashuri te re dicka qe ti beje te jetojne ate mbrekulline e 8 po prate me ate ndjenjen qe mund te jetojne edhe ferrin.Po fundja fundit jeta dashuri eshte.

Merre lehte....

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2003 16:07
bl_angel2 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bl_angel2 Kliko këtu për të kontaktuar me bl_angel2 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bl_angel2't! Kërko mesazhe të tjera nga: bl_angel2 Shto bl_angel2 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bl_angel2 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Korcarja 6
Anetar i ri

Regjistruar: 10/10/2003
Vendbanimi: Endrren time
Mesazhe: 6

Question

Dashuria!

HEY:
C'DO TE THOTE "DASHURI " PER JU
DHE SI KA LINDUR AJO?

365 dite te vitit te DUA VETEM TY

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2003 15:46
Korcarja 6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Korcarja 6 Kliko këtu për të kontaktuar me Korcarja 6 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Korcarja 6 Shto Korcarja 6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Korcarja 6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Talking

dashuri per mua do te thote.......dashuri.

Modifikuar nga amor alucius datë 25/12/2003 ora 17:23

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2003 17:18
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Korcarja 6

Per mua Dashuria eshte zhgenjim.
Te tjere Duam
Te tjeter na Duan
Me te tjere Martohemi.

Kjo eshte Korcarja.

Modifikuar nga amor alucius datë 25/12/2003 ora 17:24

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2003 19:33
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

DASHURIA aq e bukur po aq edhe e trishtuar. Ja se c'eshte sipas meje.
BYE!

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 01:41
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

DASHURIA.?

DASHURIA,esht nje emer i bukur qe sa gjera te bukra ka dhe te keqija ka aq shum.
DASHURI per mua do te thon Zhgenjim!! Sepse jemi te dashuruar,nga jeta e trishtuar.
Dashuria mendoj se ka lindur mepermjet dy personave te dashuruar.
DASHURIA GJITHMON ZNDERROHET NE DHIMBJE.
NATEN NJEREZ.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 01:51
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar