Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Maredheniet mes antareve ..
Gjithsej 105 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
a ato dy shoqe te mira.

perkufizo fjalen "shoqe" piktoro

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:03
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

paskan qene me fal se po i ofendoj po femra legene ...une po te zihem nje here(dhe pse e veshtire qe te ndodhi) nuk te flas me jo ne kete bote po as ne tjetren dhe sidomos ne realitet se per keto virtualet as i llogaris jo ....po kush u zu amon e une ku isha ...

Bionde nuk dyshoj aspak per kete, por ju femrat falni me kollaj se ne djemte.

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:04
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

perkufizo fjalen "shoqe" piktoro

U sqaruan de, u sqaruan. Po une nuk sqarohem kollaj.

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:05
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
U sqaruan de, u sqaruan. Po une nuk sqarohem kollaj.

mos ja prish temen forumistes

super mardheniet me ket siper

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:07
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Bionde nuk dyshoj aspak per kete, por ju femrat falni me kollaj se ne djemte.

Une sfali kurre i dashur Piktor kam nje koke katunarje qe ma mire e pres gjuhen se te them "me fal"...shoqe ste bej kollaj i zgjedh ja si keto femrat siper dhe me kete djalin icik ma siper kam marredhenie shume te mira diplomatike kurse me ate tjetrin tek kenget kam marredhenie filtrimi po shume te mira

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:08
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

U

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:09
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Une sfali kurre i dashur Piktor kam nje koke katunarje qe ma mire e pres gjuhen se te them "me fal"...shoqe ste bej kollaj i zgjedh

qenke tipi im ... prandaj me hahet muhabeti me ty ne forum mua

super edhe me ket

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:11
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Mire do beje te mesoje te shkruaje njehere pastaj te vije e te kritikoje postimet e kujtdo qofte. Sa qendron tere diten ne forum duke ia hipur virtualisht cdo mashkulli qe te jep dy shkronja muhabet-se realisht eshte kuptuar qe s'ta hipen njeri-me mire hap ndonje liber.

Po si s'lexova akoma nje bisede inteligjente te dale nga goja jote? Vetem kurverira thua se ne anet e tjera je bosh! Mundohesh te krijosh dicka duke u mbeshtetur ne aspektin fizik se ne aspektin mendor dhe tapeti im per te cilin fshij kepucet ka nje kuocient inteligjence me te larte se ti.

Sahere qe kam per te te lexuar me "kunjat" e tu te trashe, kam per te ta shtyp koken! Ke fjalen time!

muhabet i vjeter me ket shkrimin tim, ndrro i cike stil... shkrimet, postimet e mia jan origjinale,jo te marre ne google.... me qafsh po ate postimin e pakos me celulari nga e more???si e ka titullin filmi???? sa mire ste ka hy frika mos ka bombe mrenda... une gjithe diten ne forum?... pse jo, cpune ke ti me kohen time?.. une bej mungesa me vite por ti qe ke mbi 8 vite non stop tu u marre me budallalliqe, duke ofendu te gjithe... Amore sado qe mundohesh dukesh qe je karte e djegur, shume vete te kuptojne por asnjerit si intereson te ta thoje, ja po ta them une... ti je e djegur per i cike atencione, prandaj te bezdisin postimet, apo ''fotot'' e tjerve.. ty vetem virtualiteti te ka ngelur e prandaj vuan.....dhe sa per inteligjencen time pa merak kam arritur cdo gje ne jeten time qe ti vetem mund ti enderosh...

ca kunjash, une ta them troc po ty te djeg cdo postim sepse e di qe cdo postim i joti eshte fallco.. ty vetem kunji ka ngele te hy se mbase te ike stresi i jetes...

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Marredheniet me kete lar i kam hakaret e mysybet pune kacurrelash ... sa here i shof ndihem keq do me bjeri noj infrakt...

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:17
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Jo me larg se mbreme e bera nje te tille.

C'bere mbreme?

Mesazh i vjetër 12 Janar 2011 02:17
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 105 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Maredheniet mes antareve ..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar