Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > cigarja.... Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 4.50.
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Me behet qejfi qe e paske lene Explore, vullneti eshte gje e madhe ne jete. Une se kam filluar asnjehere.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2005 01:45
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Lere Lela se lashte lesht duke e pire , java e pare eshte teper kritike nuk eshte e lehte 2 paketa diten dhe nje mengjes ngrihesh dhe thua mjaft !

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2005 01:55
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

sigurisht qe pirja e cigares te ben keq (por ka qe u ben mire).
edhe pse i di pasojat e pi, por rralle 3-4 ne dite (cigare, jo paketa). e pi vetem ne shkolle me shoqet, se ne shtepi nuk e di babi, por edhe sikur ta mesonte, lereni qe do me vriste , por kurre nuk do e pija perpara tyre. per respekt dhe se kam turp.
p.s mami tani e di se e kam lene.

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 12:56
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

urime te gjithe atyre qe e kane lene!!!

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 12:59
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kuriozi
Addicted to love

Regjistruar: 21/10/2005
Vendbanimi: In the Middle of a Heartbeat
Mesazhe: 276

Cigarja?

PO!

Jeten me duh\ket se ta shkurtojne ata qe beh\jne sikur u vjen keq qe cigarja na shkurtoka jeten.

Shendeti e demton rende duhanin dhe kjo eshtye e dukshme.
Nje shok me thote se kam blere nje makine...etj... une nuk e di se c'kusur kane mushkrite e mija per ato miliona metra kum me helme qe dalin naga tymi i makinave..prandaj te flasesh per duhanin eshte hipokrizi.

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 20:13
Kuriozi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kuriozi Kliko këtu për të kontaktuar me Kuriozi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kuriozi Shto Kuriozi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kuriozi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Sot eshte dita ime e pare pas 12 vitesh pa duhan.
PUPUPu sa e veshtire ishte ajo kafja e mjesit pa tym,,, le mo ketyre te shtepise qe po ia bej nervat rreshtore po ja bej.
Mbreme ne ora 12 pm piva cigaren e fundit.Ishte e shpifur pasi keto kohet e fundit se nga i gjeta ca cigare qe me siguri mund te kene qene qe ne kohen kur ishte stergjyshi im gjalle.Ket javen e fundit kam pire keto cigaret e qelbura ne kete menyre t'ja neveris vetes pak nga pak.
Tani eshte ora 1:00pm e drekes dhe jam akoma ne ate fazen ku pyes veten : te shkoj ta ble paqeten apo ta provokoj durimin dhe pak ???
Po mundohem ta mbaj veten te prokupuar me gjera te ndryshme qe mos te kem kohe qe mendoj per duhan. Kam vene dhe nje nga ato patch qe te ndihmojne per lenine e duhanit por ,kjo qeka me e keqe se duhani vete .Qe kur e vura ket po me xhiron truri me shume per cigare. Ka dy ore qe po mbaj nje kapak stilolapsi ne goje . Kapak stilolapsi ishte para dy oresh se po ta shikoje njeri tashi sado te perpiqet s'do ta gjinte se c'fare eshte ne te vertete.
Shpresoj qe vullneti mos me tradhetoje tashi pas gjithe ketyre oreve stermundimi.
C'do ore qe kalon e shoh si nje arsye me shume per mos ta vene me ne goje .

Mesazh i vjetër 17 Mars 2007 23:16
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Esho , lali ketu i beri 15 muaj pa e vene me ne goje helmin, une isha standart dy paketa diten dhe kur e lashe une e lene te tere , kjo eshte motoja

Mesazh i vjetër 18 Mars 2007 00:18
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Sot eshte dita ime e pare pas 12 vitesh pa duhan.
.

ishalla dhe me shume se 1 dite.... une e kam pas pi duhanin per 4 vite dhe me jan ba 7 vite qe e kam lan.. arsyja nuk ishte pse me shkurtonte jeten por kisha merak dhembet ngaqe i kam fiksim...ishte shume e veshtire por ne te njejten kohe kisha inatin qe nje gje kaq e shpifur 2 take control over me dhe kjo me jepte me shume force.... .. 2 vite me rralle shifja endrra duke pi cigare... nje zot e di ca kam hequr..

ESHI good luck dhe them kur e kam lan une cdo njeri mund ta lej se i kam pas pi 2 paqeta n'dite si me ken mashkull...

Mesazh i vjetër 18 Mars 2007 00:20
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Ashtu ndihem dhe une Dreqe sikur po me kontrollote dhe po behesha e mvarur . Sapo zgjohesha ne mengjes ne te esull fare ndizja te paren cigaren. Nuk po permend gjithe ato raste qe u largoja papritur nga ambjente te ndryshme vetem per te marre dy - tre pufs pufs, ose nervozitetin kur mendoja se po mu mbaronte paqeta. Eshte ora 5 e mbasdites . Akoma vazhdoj te kafshoj kapakun pllastiku, por cigare nuk kam vene ne goje ama.Nuk e di ,per me mire apo per me keq , vendosa dhe e kam heq fare patch .Me jepte nje dhimbje ne krah dhe vendosa ta heq fare. Tashi Don Kishoti po lufton i vetem hahhaha
Me kujtohet mami kur mu luste ta leja , "nuk mundem" i thoja , "si moj nuk mundesh , e kane lene burra me mustaqe e ti nuk mundesh " me thoshte . Me e forta eshte se sot fola me te ne telefon, por nuk i tregova as gje . Ndoshta ekziston akoma ajo frika e tradhtimit te vetvetes .
Them se po ja hodha sot pa cigare e nesermja do jete me e lehte.
Myzo nuk me tregove si e ke lene ti ?? I need to know how you feel now.

Modifikuar nga ESHI datë 18/03/2007 ora 03:45

Mesazh i vjetër 18 Mars 2007 03:32
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Eshi he maj si u ba puna e cigares???

Mesazh i vjetër 23 Mars 2007 00:08
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > cigarja....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar