Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

ide gjeniale te lumte

NS-6 me duket madheshtore ideja jote per hapjen e kesaj gazete

Sidomos ato ofertat e keshillat orientuese ne fund te faqes me duken mese te domosdoshme ne çdo rast

TE lutem nese ke mundesi shpjegoja edhe ti pak atij Kontinentit (qe spo me le e spo me le rehat) qe une nuk te kam dhene asnje informacion sekret------TE LUTEM nje fjale e jotja do me lehtesonte e do te me rikthente ne person me ndergjegjje te paster e te pa perlyer me lloj lloj dallaveresh.....................

Kontinenti çfare me duhet te bej me ty?????????

Nuk e di kush ta sheh ate filxhan se po ta dije me keto nerva qe kam nuk e di se çfare do ti beja??????????????????

Ti vete e hape kete historine e formimit te qeverise e direkt po merresh me perjashtime!!!!!!!!!!?????????????

Me thuaj te lutem se çfare nuk te ka pelqyer tek une qe t filloj te permiresohem::::???????????

Shef i dashur ti sigurisht nuk i beson keto ____jane thjesht shantazhe qe me behen qe te largohem nga ti ------nuk do ta beja kurre............................

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 13:29
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
O NS-6, o te marrte e mira se e "ujita" ekranin tu qesh Po ku te vajti mendja mor i uruar Shume i forte je

P.S. hehe, flm per artikullin mbi jeten time te ndritur

eh eh sa artikuj kam konsultu une me ta be ate biografi ...
detaje nga takime te ndejtperdrejta etj pastaj vetem ti e meritoje nje biografi aq te gjate .pastaj populli duhet te informohet mire per cfare ndodh ne jeten e perditshme!!! .
lubi,si osh puna me kontinentin? kontinento mos me bej te nxjerr nenji artikull

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 13:52
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Faleminderi nga zemra qe me pyete NS-6 qe thua ti mua me ka mare ne pune si vartesen e vet kryesore Z.Minister i thesaret

e Kontinenti po ben te pamunduren te me kargoje prej tij
Te lutem me ndihmo me ndonje artikull se ai spo mer vesh as me lutje e as me ndonje menyre tjeter.

Kam shume shprese tek ti......

Te pershendes shume shume ....

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 15:11
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

eh eh sa artikuj kam konsultu une me ta be ate biografi ...
detaje nga takime te ndejtperdrejta etj pastaj vetem ti e meritoje nje biografi aq te gjate .pastaj populli duhet te informohet mire per cfare ndodh ne jeten e perditshme!!! .
lubi,si osh puna me kontinentin? kontinento mos me bej te nxjerr nenji artikull

Ti do perjashtuar me gjithe lecka nga kjo qeveri!
Ju te tjeret nuk e kuptoni se kjo gazete eshte pasqyre e opozites, populli s'ka nevoje per informimin tend , se ja japim ne me bollek!
Po ndermar nje sulm me te hapur ndaj ketij qyqari , per tia vene ....................................................................ne dukje me qarte se per c'fare kemi ardhe ne ne kete qeveri, dhe punen tone te pamohushme ne lidhje me permisimin e kushteve te jetes te popullit(ne ate krah flini)

Kush ma heq qafe kete person ka 15 000£

ps Lubi ku je ti te keqen shefi, ke ngrene mengjes sot , lere Konten se ka inat ai

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 15:50
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

te gjitha plotesojne e konpensojne njera tjetren

Shef me te mire se ty e me te perzemert nuk do te mund te kisha gjetur kurren e kurres ndaj me ben qe respekti im per ty te jete ne maksimum

Tani ti le komplimentet me nje ane e ti futem problemeve serioze te punes

I dashur shef nese keni kohe--deshir --e mundesi ju lutem te me beni nje liste te atyre qe i kemi aleate e te atyre qe na duhet ti kundershtojme

Duke i ditur keto dhe une do te di te pergjigjem e te veproj ne perkrahjen tende

Thoji nje fjale te mire kontinentit per mua qe te mos me kete edhe kaq inat

Te pershendes..................

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 18:59
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Re: Qeveria e re

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Ketu kemi kabinetin e ri te qeverise Shqiptare pas zgjedhjeve.

President i Republikes = A. Moisiu

1) Kryeminister = Belgium

2)Ministre e brendshme = Hirushja
3)Ministre e jashteme = Analistja
4)Minister i thesarit = Myzeqari
5)Minister i filozofise dhe poezise = Plloshtani
6)Minister i turizmit = Durrsaku
7)Ministre e bukurise dhe hijeshise = Dreqja shkodrane
8)Ministre e prapagandes = Sykaltra Gangos
9)Ministre e kultures = Lorie
10)Ministre e korrektimit dhe e urtesise = Sabina
11)Minister per mbulimin e sektorit greko-serb = Kontinenti
12)Minister i mbrojtjes = Ruby_dr
13)-Ministre e drejtesise Wydra.
14)Minister per shpifje dhe sharje pa shkak...= ky vend eshte bosh pasi eshte shume e zorshme te gjejshe nje minister te tille.
15) E derguara e perhershme prane OKB = Darke

Ju lutem kritikat e opozites te jene sa me miqesore dhe te permbajtura.

Hej hej hej po mua me keni lene jashte ketij kabineti qeveritar?
Apo une perfaqesoj opioziten?

Te poshter poshte qeveria e re.
Kerkoj zgjedhje te parakohshme. hahahahahahah.
Kjo qevei nuk mund te krijohet vetem me hajdute dhe kreminele.

TUng. Rrofte liria e fjales.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 19:18
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

NS-6...ne qoftese ti do te botosh ndonje artikull kundra meje, ta dijshe mire se un i kam te gjitha kopjet e dokumentave, kur more 250 mije dollare tek zyra ime.
Provoje po ta mbajti !

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 20:12
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Lubi...nuk te kam inate jo,por,di mire qe ti je nje spiune dhe punon kundra nesh.
Ja edhe Oliinteri tani qe eshte kundra, eshte me te njejten organizate ku je edhe ti, por ai eshte armik i hapur,kurse ti je armik i fshehur.
Si t'ia mbush mendjen Myzeqarit un thuj ti?

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 20:15
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Lubi...nuk te kam inate jo,por,di mire qe ti je nje spiune dhe punon kundra nesh.
Ja edhe Oliinteri tani qe eshte kundra, eshte me te njejten organizate ku je edhe ti, por ai eshte armik i hapur,kurse ti je armik i fshehur.
Si t'ia mbush mendjen Myzeqarit un thuj ti?

Poshte qeveria e drejtuar nga kontinenti....

Po kush jeni juve qe me keni deklaruar armik????

Te tereve ne burg do tju shpje kur te marr pushtetin.... hahhahahahahah!

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 21:16
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Mer po , po e leshume pushtetin neve....copa te na bojsh ti.
Por nuk do ta leshojme kurre se.....plasini ju.....puffff t'ia boni ne do jemi perhere ne qeveri.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 21:30
Ora tani: 07:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar