Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Une i kame pare ca gjera me syte e mije.

Une i shkruajta Stenlit qe kisha ortodokse me Janullotosin ne krye eshte nje shtojce e sherbimit sekret grek per realizimin e qellimeve gjeopolitike greke. Une dhashe dhe emra dhe fakte por nuk mora pergjigje.
Hej, SARANDEZ dhe ti duhet te dishe shume fakte. Sikur te behemi bashke dhe ti tregojme vendin Stenlit. Tamam si doni juve sarandezet pa gjake...
He trego njeher per borderot qe ka kisha per spiunat atje. Si tu duk 1997? Pe gje a degjove gje, se Shqiperia nga Saranda u dogje pasi Vlora u munde...
He si thua ? Por te themi te drejten At Markun te tjeret e njohin me mire dhe duhet te flasin qe dhe ne te mesojm. Kur greku te vrasi At Markun ai ne radhe te pare do jete martir shqiptar dhe ortodoks gjithashtu.
Une thjesht jame spiritual nuk kame religjion te caktuar por At Marku eshte edhe i imi edhe tuaji edhe i te gjitheve.
Petriti

P.S Katia i hedhe ndonjeher pakes me shume kripe gjelles. Por mua me pleqen se mire e gatuan...
Po ti qe do perjashtosh Katia, Avash, avash ore...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2005 03:45
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Amoxil , ai nuk eshte Shqiptar akoma nuk e ke kuptuar !!Edhe une Sarandiot jam !!
Por diskutime te atij lloji si i Katies apo edhe i yti nganjehere permban fyerje , gje qe regullorja e ndalon !

e ku ka fyerje më të rënda se ato që po bën ai....

Modifikuar nga erzeni_be datë 16/10/2005 ora 04:28

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2005 03:52
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Djema dhe vajza.

Me qetesi dhe urtesi u munduva t'ju keshilloj qe te mos biem pre e kujtdolloj provokimi te mundshem ne kete teme nga cilidoqofte.

Nqs e keni harruar titullin e temes po ju a kujtoj une: Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . por fatekeqesisht nga shkrimet e ketyre diteve te fundit titulli me i pershtatshem do te ishte : Leter e hapur dhe disa ofendime drejtuar Stenlit

Nuk kam per qellim te shnderrohem per avokat te askujt, jam po aq atdhetar sa ju, urrej shovinistet e çdo lloj race me shume se ju, por seicili nga ne duhet ta kete te qarte nese dikush ka te drejte te shaje (konkretisht) Janullatosin ai tjetri ka te drejte gjithashtu ta lavderoje ate.

Por ajo qe me shqeteson ne kete teme, siç edhe e kam thene me pare eshte fakti se ne vend qe te diskutojme per Janullatosin, po diskutojme per Stenlin!!!

Mjaft me sharje e ofendime personale! o njerez.

Sa per perjashtimin nga forumi te Stenlit, vura re propozimet e disa personave ketu.
Sinqerisht , une nuk mendoj se "perjashtimi" eshte zgjidhje, megjithate kerkush s'ju a heq te drejten ta kerkoni diçka te tille...

erzeni

Modifikuar nga erzeni_be datë 18/10/2005 ora 23:01

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2005 03:57
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
PS. Amoxil, diku me siper ne nje shkrim tendin, fragmentet e marra nga AFP per te "perkufizuar" kishat, do te kishe bere me mire t'i kishe pershtatur ne Shqip.
Kjo bie ndesh me rregulloren

Mendoj se ja ke fut kot. Si bikam në kundërshtim me rregulloren????

Dhe lajmet i solla në anglisht për më tepër që të duket qartë se sjanë fjalët e mija.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2005 04:23
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BLUSHI
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 27/09/2005
Vendbanimi: ITALI
Mesazhe: 39

Nje dite po lexoja dizoniarin Italisht dhe me bene pershtypje dy shpjegime te dy fjaleve NAZIONALIZEM e PATRIOTIZEM ,ku thuej:
Nazionalist eshte ai qe urren vendin e tjetrit e patriot ai qe do vendin e tije.Meqe ra fjala per te pejashtuar nga rradhet e forumit dike qe bie ndesh me parimet e tije une jam dakort se tek e fundit ne duhet te diskutojme per gjera qe jane ne interes te te gjitheve e mbi te gjitha ne interes te vendit tone .Ketu jemi ne nje forum SHQIPTARESH e jo ne nje forum vorioepiriotesh,ketu ata nuk duhet te marin pjese si nuk na lejonin e ofendonin ne SHQIPTARET ata ne gruprt e tyre anti shqiptare.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2005 13:54
BLUSHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BLUSHI Kliko këtu për të kontaktuar me BLUSHI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të BLUSHI't! Kërko mesazhe të tjera nga: BLUSHI Shto BLUSHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BLUSHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
katia
Under Investigation

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: Atje ku ka njerez dhe kafshe
Mesazhe: 89

Ke te drejte por...

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

e ku ka fyerje më të rënda se ato që po bën ai....

Ne fakt eshte e drejta e tij aq sa edhe jona. ne te kunder duhet ta ndryshosh ose memire ta modifikosh duke shtuar se kjo teme eshte nje leter e hapur edhe e Anastaseve per ne. Eshte drejtuar Anastasit? Pk le te merremi me temen...por nuk mund te lejojem gjuhet gjarperore te bejne avokatin e djallit dhe ne te heshtim. Askush nu ke ve ne dyshim se je patriot. dhe vertete une jam me ty. I propozoj te gjithve te mos i pergjigjen me atj deficenti. midis te tjrave eshte kalli pa buke...ose si i thone ndrush me "QI" te ulet.
Respekt!

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2005 17:45
katia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të katia Kliko këtu për të kontaktuar me katia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: katia Shto katia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto katia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
katia
Under Investigation

Re: Ke te drejte por...

Citim:
Po citoj ato që tha katia

Ne fakt eshte e drejta e tij aq sa edhe jona. ne te kunder duhet ta ndryshosh ose memire ta modifikosh duke shtuar se kjo teme eshte nje leter e hapur edhe e Anastaseve per ne. Eshte drejtuar Anastasit? Pk le te merremi me temen...por nuk mund te lejojem gjuhet gjarperore te bejne avokatin e djallit dhe ne te heshtim. Askush nu ke ve ne dyshim se je patriot. dhe vertete une jam me ty. I propozoj te gjithve te mos i pergjigjen me atj deficenti. midis te tjrave eshte kalli pa buke...ose si i thone ndrush me "QI" te ulet.
Respekt!

ky mesazh ishte per Erzenin. une gaboj shpesh dhe klokoj ne dritare tetjera.
Gjithsesi Amoxili mendoj se e miraton ne parim

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2005 17:47
katia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të katia Kliko këtu për të kontaktuar me katia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: katia Shto katia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto katia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
katia
Under Investigation

e-mail derguar http://www.orthodoxalbania.org/Shqip/MainMenu.html

To: orthchal@orthodoxalbania.org
from: Katia

Subjekt: Turp te keni

Qe jeni shovene dhe maskarenj eshte folur shume po nejse.
I kuj eshte ai flamur bardhe blu more maskarenj.
Paskeni perzier dhe flamurin amerikan. Kisha Ortodokse e shqiperise duhet te kete kryqin e Jezusit dhe flamurin shqiptar o ju shofte emri e fara se ju nuk jeni besimtare po grabites dhe okupatore.
Nuk keni frike se Jezui ju sheh se c'beni o te pafe??

Turp te kene dhe Perndia marrte hak mbi ju per turpin qe po i beni krishterimit.
Rrofte Shqiperia!

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2005 01:20
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Jashte kali Trojes nga Shqiperia!

Nuk e kisha hapur kete nenforum sepse nuk kam qef te diskutoj per probleme fetare.
Mendova te hapja po te njejten teme pa e ditur se ajo ishte e hapur,bile u merzita pak dhe me zonjushen analiste e cila e mbylli temen e hapur nga ana ime.Por asj i jap pak te drejte,por jo 100%.
Kjo eshte nje teme teper e nxehte politike qe na obligon te gjithve dhe na bene te vloj gjaku i nxehte shqiptar.
Kjo tem duhet ta kishte vendin tek temat politike,per arsye sepse ne< Gerqi> kisha eshte e lidhur me shtetin dhe ne ndihme te tij ne qellimet e tyre te mbrapshta ne dem te vendit tone.
Gjithashtu per qendrimin e mjekercjapit janullatus vendosi politika jo kisha.
O njerez nuk duhet te harrojme historine kur paraardhesit e janullatosit digjnin ne gropa gelqereje prifterinjte patriot Papa Kristo Negovani etj,sepse ata kerkonin hapjen e shkollave shqipe ndersa atyre u interesonte qe shqiptaret ortodoks te mesonin gjuhen e tyre te pjerdhur.
Po ju kujtoj filmin ''Udha e shkronjave,, i cili evokon kohet kur atdhetaret shqipetar perpiqeshin te hapnin shkollat shqipe ndersa ata i vrisnin.
Ne sherbim te tyre ata kane pasur edhe disa gjirize prej shqiptareve.
Te till ka edhe sot e kesaj dite dhe kete e tregojne edhe faktet ketu ne forum.
Te gjitha organizatat Vorio-epirota jane te financuara nga kleri ortodoks ne bashkpunim me shtetin.
Edhe nqse ndonje prift i varfer shqiptar akuzohet se gjoja ka bere dicka;jua e them une se eshte e kurdisur nga maskarai janullatus dhe ca fakale si nje i quajtur Niko Dhima i cili i mban uturakun mjekergjapit grek.
Mos i hani sapunin per djathe miqte e mij keto jane kurthe qe i propogandojne armiqte e kishes ortd shqiptare dhe janullatusi.
Une do te isha dakord t'ja benim kabull edhe nqse ka gabuar,por eshte shqiptar jo grek i pabese si fortleshi grek.
habitem kur degjoj ne televizion qe thirret fortlumturia e tij une do te therrisja fortfatkeqsia e shqipetareve.
Turpi i mbulofte ata qe mbrojne janullatusin! Ata jane tradhetar e te shitur,vegla ne duart e grekeve.
me vjen per te vjell miqte e mij nga ata shqiptar qe kane ndrruar emrat dhe kane pagezuar femijet ne kishat e ketyre te mallkuarve.
Jashte duart nga Shqiperia greku Janullatus!
Ne duam prifterinjte tane me aq sa dijne,por ata jane patriote.Jashte kali i Trojes nga Shqiperia!Bashkohem me te gjithe forumistat patriot.

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 02:46
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HERO
vampir

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: topana
Mesazhe: 412

Z.Janullatos (dhe ata qe e mbeshtesin Janullatosin) , te gjithe ne shqipetaret e dime qe qendrimi juaj ne shqiperi nuk eshte aspak fetar, dhe jemi te bindur qe arsyet e qendrimit jane politike,( te shtyra nga ndjenja shoviniste),populli grek qe jeton ne shqiperi ka jetuar gjithmone i lumtur dhe ne harmoni me fqinjet shqipetar ,shqipetaret nuk e kane zakon perbuzjen etnike,prandaj edhe nuk ekzistojne grupime ekstremiste nacionaliste ne shqiperi, me ekstremet tek ne jane vetem ata qe do ti benin greket me nje imazh me te civilizuar ( jo vetem greket por te gjith fqinjet ballkanas),ardhja juaj ne shqiperi vetem ka tencionuar gjendjen midis dy popujve, por serisht nuk ja ka arritur qellimit tuaj te deshiruar ( i keni gjykuar gabimisht shqipetaret *).Justifikimet qe qendrimi juaj ne shqiperi eshte te drejtoni kishen Ortodokse nuk egziston me , pasi kisha ortodokse shqipetare mund te drejtohet nga shqipetare sot, pa pas nevoje per ju.Nuk keni kerkuar falje akoma per prishjen e imazhit te Heroit tone te respektuar Fan Stilian Noli,krijuesit te KISHES SHQIPETARE ORTODOKSE ne amerike, dhe humbjes te shume traditave dhe identitit te kishes Shqipetare dhe PSE?Nuk keni nderhyre kurre per permiresimin e gjendjes midis dy popujve ne publik, megjithese ke shume material per edukimin e bashkombasve te tu ne drejtim te popullit shqipetar , pasi ke kohe ne shqiperi dhe e ke pare vete kulturen e shqipetareve te vertete,atehere perse nuk flet Z.Janullatos?Perse nuk e justifikon pranine e Z.tuaj ne shqiperi?Ah pakicat greke?
A eshte ky justifikimi?
NQS po ata i perkasin kishes greke mik jo i dashur* dhe jo kishes ortodokse shqipetare,dhe ti je mese i mirepritur te drejtosh ate kishe, me ata 20 mije shqipetare me origjine greke qe jetojne ne shqiperi, Por perseri do perpiqesh te shfrytezosh pikat me te dobeta te shoqerise tone , do perpiqesh te blesh ata me te vuajturit ne shqiperi dhe ti genjesh me viza greke, cfare paturpesie!
Nqs me gjithmend mendoni se ne shqipetaret nuk i kuptojme keto poshtersi,kam deshire tju rikujtoj ate qe historia na e rikujton gjithmone ,

Ne jo vetem i kuptojme poshtersite tuaja , por ne nuk i Harrojme kurre gjithashtu!prite prite se po vine
Kam qejf ky Janullatosi te dale publikisht dhe tu jape pergjigje te gjitha pyetjeve.

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 17:47
HERO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HERO Kliko këtu për të kontaktuar me HERO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HERO Shto HERO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HERO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit .

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar