AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
ata qe e krijojn sherrin dalin gjithmon pa asnji gerdhishtje nga sherri......
kam ba shaka me ty turll me shume se me ndonjeri tjeter ktu, thjesht se me je duk nje cun clever, nese i kam kaluar kufinjt ndonjehere, menjehere t'a kam kujtuar qe kam rrespekt per ty, kam shprehur keqardhje ose ose t'kam kerkuar falje...... gjithe kto kohe kisha pershtypjen qe je i pjekur dhe din t'besh disa dallime, kisha pershtypjen ose iluzionin qe duhet te kisha earn a little respect from you. i'm an idiot...
nuk jam me nerva me ty, i zhgenjyer me saktesisht...
Nigjo Kurto ........ E para punes, te pakten une ketu ne forum hyj per gallate, jo per te prishur nervat, prandaj i marr gjerat me te qeshur. Me ty e kam vene re edhe ne nja dy raste te tjera, qe edhe do te besh shaka, por kur e sheh qe te preket sado pak interesi, apo arrin nje pike qe nuk e perballon dot, hop e kalon muhabetin ne te kundert, ene merzitesh pastaj.
Mos i shiko gjerat bardhe e zi. Mos i shiko gjerat sic i shikon katunari "Mos ma ka gje me te hedhur ky mua????? " . Ka rob si puna ime qe thjesht duan te bejne shaka, te kalojne kohen, dhe qe nuk fyejne njeri. Dhe ate qe them e them pa te keq. Shfletoj 700 dokumenta gjate dites, kam te bej me lloj lloj robsh ........ kam ku e tregoj seriozitetin. Te behem serioz edhe kur hyj ketu ..........na bohet jeta stress pastaj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|