Piktor
Artist
Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972
|
Citim: Po citoj ato që tha bruni22
je i sigurt qe je ai piktori qe mbaj mend un!? ka shum mundesi te futet dylan me ermrin tend... ndryshe un se shpjegoj dot
p.s ca po bej? ja po mundohem te kuptoj per ca po flasin dy parafolsit
Eshte nje teme ketu ne forum, a mund te ndryshoje njeriu per 6 muaj, une them jo. Lexo dylanin dhe do ta besosh, ka jo 6 muaj por 4 vjet qe nuk ndryshon asgje perveç avatarit.
Qe te jemi brenda temes si gjithnje meqe nuk preferoj te dal asnjehere.
Tani tani po qesh me vete se mu kujtua nje shok i femijerise qe mbaroi shkollen 8 vjeçare aty nga klasa e 5/6 per arsye se u be moshe per pune, ke parasysh 16 vjeç. Mbaroi shkollen e nuk mesoi te lexonte. Nje dite ky po na udhehiqte per peshkim ne nje kenete. Ne hyrje te kenetes ishte nje tabele, ndalohet gjuetia e peshkut. I them se eshte e ndaluar te gjuajme peshk, mos e vraj mendjen me tha se ka qene edhe vjet e parvjet kjo tabele. Ecem. Dikund me perpara nje tabele tjeter, une shqyeva syte. Ndal mos kalo! Poligon qitjeje. Zone ushtarake.
Do na vrasim i them une , nuk e lexove tabelen. Sipas tij ishte shkruar ndalohet gjuetia e peshkut edhe ne ate tabele. Je i sigurte qe ka qene dhe vjet kjo tabela? Po e ore njeri se nuk do na vrasin per dy peshq.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|