Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po si do t'i themi njeres e mendove. shhhh.... ushke
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po si do t'i themi njeres e mendove.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo shhhh.... ushke Edhe une te dua shume ©
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo shhhh.... ushke
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha dylan zemerthyer Do UHU ?
Citim:Po citoj ato që tha dylan zemerthyer
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Edhe une te dua shume ©
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Ho appena letto da qualche parte sta frase "liberi da dipendenza" e x un momento mi sono sentito leggero... !! Mmmmm anch'io ...
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
C'te prishin planet
Regjistruar: 17/01/2005 Vendbanimi: Raccon City Mesazhe: 3634
e bojn per hobi
__________________ Kurre mos debato me nje idiot!Njerezit mund te mos e bejne dallimin! (Ligj i Marfit) Think Different!Think Again! (National Geographic Channel)
Modifikuar nga NS-6 datë 10/12/2011 ora 22:08
Punto Schwarz
Regjistruar: 05/02/2011 Vendbanimi: Jazzopolis Mesazhe: 111
Citim:Po citoj ato që tha dylan zemerthyer pse moj
__________________ There are no stupid questions, just stupid people.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo U... po nuk jam dhe aq fotozhenike.. c'e do? Po te bredhit me embelsire qe ta bej edhe une si tendin me lule dylan sa po vuan. Do ngushellim?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo U... po nuk jam dhe aq fotozhenike.. c'e do?