Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
Bleta. te te bej nje pyetje? Di not ti?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Gjeni dicituren c'a eshte ai, gomari mes dy mullareve me bar... qe s'dinte nga t'ia fillonte?
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Gjeni dicituren
__________________ . . due gocce di chanel
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Bleta. te te bej nje pyetje? Di not ti? sh e koncentruar kjo pyetja... s'po dikam si ta zberthej!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Bleta. te te bej nje pyetje? Di not ti?
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore sh e koncentruar kjo pyetja... s'po dikam si ta zberthej! E ja nuk ditke te notosh pra... Jo kot........ thashe se dije te notoje
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore sh e koncentruar kjo pyetja... s'po dikam si ta zberthej!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP E ja nuk ditke te notosh pra... Jo kot........ thashe se dije te notoje mbi uje kemi qendruar deri tash, o mister!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP E ja nuk ditke te notosh pra... Jo kot........ thashe se dije te notoje
Pime nga nje tekila sot? Feste shtrigash eshte...paguan i zoti i lokalit. Me tha mua pini sa te beheni daulla, pa merak se ka gjetur nje hazne diku andej nga cingapuket
nese te frymezon tequila, hajtmo po e provoj... se ku i dihet, po behem poete dhe une.
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore nese te frymezon tequila, hajtmo po e provoj... se ku i dihet, po behem poete dhe une. Te bejme nje duet pastaj? Di te besh zerin e dyte ti. lol ok po e provojme
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore nese te frymezon tequila, hajtmo po e provoj... se ku i dihet, po behem poete dhe une.
Kotka mikja ime pi pak se te hap damaret thone lol leri ato bjondet me floket me onde
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP leri ato bjondet me floket me onde po me mu c'ke o mister??
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP leri ato bjondet me floket me onde