kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha Balerina
Cdo dite e me shume me peshtiroset karakteri i rendom mashkullor, ose specifikisht: fakti qe mezi arrijn te mendojne me gjysem truri kur kane nje femer te bukur afer.
Damned if you do, damned if you don't...can't live with them, can't live without them.
Cfare me trishton eshte fakti qe une nuk mendoj si goce-goce, dmth si goce tipike per shume gjera, ngaqe praktikisht jam rritur me dy kushurinjte e mi meshkuj...dhe me ndodh me shpesh mos te kuptoj se si funksionon arsyetimi i nje femre tipike, se sa i nje mashkulli. Po kur vjen puna per pune shoqerie, s'arrij te kuptoj pse nuk mund te kete shoqeri midis nje femre e nje mashkulli.
ti thua me gjysem truri kur jane ne paranin e nje goce te bukur!!! po pse a eshte nje krim to find sombody atractive?!?! nature!!! do te ishte djadhezi twisted thinkin nese nje mashkull do e genjej nje goce dhe t'i thote se te shoh vetem si shoqe, kur qellimet e tij jane te kunderta.
tani mos i ngaterroni gjerat, ps. ti perseri shoqe do jesh, nese keni nevoje per cfardo meshkujt ne pergjithesi jemi te gatshem te ndihmojme nje goce qe na pelqen si shoqe edhe pak me shume ndoshta, por fakti that i'm atractive to you ne asnje menyre nuk duhet t'mohoet... nese ti m'thua jo: une nuk te shoh si te tille! atehere its up to me to be sincere with you and myself and see if i can handle it just been your friend and been around you at the same time, and i should/must be man enough to walk way if i can't... as simple as that...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|