Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > lajmet e dites Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

per zoten ke me pase pune me Konten..............se i ke "vjedh" krijimtarine lol.....:p.............e papame intervista ....ke prirje per gazetari qafsh forumin :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Janar 2007 00:46
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
per zoten ke me pase pune me Konten..............se i ke "vjedh" krijimtarine lol.....:p.............e papame intervista ....ke prirje per gazetari qafsh forumin :p

kush?

Mesazh i vjetër 28 Janar 2007 00:47
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
engjell_mbrojtes
"Ne qiellin e 7-te"

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799

Re: interviste me engjell_mbrojtes

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
gazetari-pershendetje zonjush engjell
engjelli-ho me lale ckena ca ke bo ti?
gazetari- mire flm,por ty desha me te pyt.
engjelli-po he fol se me vdiqe...du me te fol dhe hic
gazetari-desha te dija dicka rreth forumit horizonte e qe e veshtron shpesh si po te duket?
engjelli- me thene te drejten lal kam pat shume qef ne fillim kur bisedoja ketu por tani me eshte peshtirose vallaj
gazetari-pse kshu mi goce?
engjelli-po si pse kshu?ene pyt pale
gazetari-po sigurishte sepse nuk po te kuptoj
engjelli-po ku te kuptosh ti kur vje nje here ne muj ne forum.
gazetari-pse kshu ca u bo?grushte?
engjelli-hahaha te ishte grushte mire se te binin ene po maronte filmi por me e keqja oshte se ketu jane bo shumica debila ene spo marrin vesh ca po u bohet.me oshte bo me ik fare
gazetari-po ti je ene avokate nuk mund te bosh gjo me i sqaru pak gjonat?
engjelli-ca me sqaru?me thuj ti gamorit i sqaro,
gazetari-po...
engjelli-merr vesh ai?
gazetari-jo..tamam
engjelli-keshtu o bo puna ene ketu lale
gazetari-te hidhemi ne dicka tjeter,se qeke bo nevrike ene nuk du me te nevrikos ene une me shume
engjelli-fol mer daj he se kena ene pune koam me shku ne shkolle.
gazetari-me sexin shkon mire mesa shoh une jeni bere shoqe te verteta kshu?
engjelli-me sexin ja vle me fol mer lal se ta thot troc ca ka ene eshte vajze fantastike,lene qe e kam edhe patriote.
gazetari-po pse sillesh mire me te gjithe ti?
engjelli-sespe ashtu lloj tipi jam une lal jam e drejte pavarsishte se ma fusin mire pastaj.
gazetari-keshtu e ka jeta me te futur me te nzjerr lal
engjelli-tamam lal.
gazetar-jeni shume elegante sot
engjelli-vertet?flm,por mos ma boj shume qefin (qesh)ngaqe po me mer interviste
gazetari-jo mi jo..se se them per kete te verteten them.

gazetari-jeni e martuar?
engjelli- jo.
gazetari-po cfare jeni e fejume?
engjelli-jo me lal
gazetari-po ca pret
engjelli-autobusin me shku ne shkolle(qesh)jam e vogel lol akoma.ja kam vu synin njonit por se di ca me bo.
gazetari-si ca me bo?nuk je e sigurte?
engjelli-e pra mo,por lene ket muhabet tani se nuk du me fol per gjona personale.
gazetari ok nderrojme teme,
engjelli-po pres une pyt ca te dush
gazetari-si po te shkojne studimet
engjelli-mire fare,por skam kohe te lire fare lexoj shume ca me bo.
gazetari-ato puthjet i jep kudo kshu falas ne fh?
engjelli-qesh ahhaa jo me lal jo atje ku njof vetem se me u dhone te gjitheve po kujtojne se kam ra ne dashni me ta.
sepse sic te thashe me lart ke te bosh ene me gamora ketu.
gazetari-ne celular flet shume?
engjelli-varet,flas vetem kur kam te bej me miq te mire jo me gamora.
gazetari-qesh...
engjelli-pse qesh re?ti sje gamor
gazetari-qesh sepse me ket gamorin e ke ne gjuhe
engjelli-po keshtu ka ardhe koha lal me u bo kjo pune se spaska rob te hajrit.
gazetari-dicka tjeter...me lezhjanin cpate moj e uruar nuk eshte djale i mire ai?
engjelli-une skam gjo me asnjonin por me erdhi inat qe pse u fshi tema ime tek sofrat mikpritese,lokali tirones qe kisha hapur une,e kisha zbukuruar aq bukur dhe kisha shume klient.
gazetari-ndoshta ka te beje klientela..sepse po frekuentonin vetem ate teme dhe u mbush shpejt brenda pak diteve.
engjelli-sigurishte kjo eshte lal....po le te plasin se mu sme bo gjo,sot jam ketu neser nuk jam.
gazetari-pse do ikesh kshu lal?
engjelli-sic ka shku puna ketu,nuk ja vle mo.
gazetari-po ti ke dhe miq ketu?
engjelli-miqte e mi din ku te me gjejne,
gazetari-me vjen verte keq lol sepse do ikesh
engjelli-nuk i dihet varet mund te rri vetem per inat te popullit.
gazetari-qa ashtu baba duhet...per inat te katunit mos ik...
engjelli-a te iki une se po me ik autobusi?
gazetari-sigurishte,dhe te falenderoj per intervisten
engjelli- me ner qofsh por ngaqe te kam shok e mik ndalova se ndryshe nuk ndaloja fare,
gazetari-flm gjithe te mirat dhe suksese ne avokacine tende.
engjelli-flm dhe ti.dhe kujdes se po bi me naj grope aty mrene mer daj..se ka lloj-lloj gamorash qafsha salen
gazetari-po sala cne ne kete mes zonjushe?
engjelli-sala eshte gamori me i madhe dhe populli knej i vete nga mbrapa..kuptove tani?
gazetari-po...po.
engjelli-hajt pra se mu bo vone,ika
gazetari-rruge te mbare...ah vetem nje fjale te fundit..
engjelli-he fol shpejte..
gazetari-nje urim per miqt e armiqte
engjelli-miqte i puce una folt folt,ndersa armiqeve zoti ju a shtofte inatin....

te hengert nje mortje ty ishalla se me ke shkrir fare duke qeshur...!

puc una folt folt hahahahahahahhah

Mesazh i vjetër 28 Janar 2007 16:43
engjell_mbrojtes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të engjell_mbrojtes Kliko këtu për të kontaktuar me engjell_mbrojtes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: engjell_mbrojtes Shto engjell_mbrojtes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto engjell_mbrojtes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Niku fantastike fare intervista. Shume origjinal.

:

Mesazh i vjetër 28 Janar 2007 17:57
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Pershendetje o lule te bukura shqiptare

Sot mora nje telefonate nga nje miku im ne USA,i cili me tha se patjeter duhet te kerkoni tek "lajmet e dites" sepse te eshte permendur emri.
-Faleminderit i thashe,por mos eshte pakez vone.
-Jo me tha si deputet ke te drejten e replikes 7',por si deputeti me i vjeter kemi biseduar me Fajtorin(krytari i Parlamentit) te te dyfyshohet koha.
Me pare duhet t'i shfletohesh lajmet nga fillimi ,qe te dish se si te replikosh.
-Patjeter i thashe do t'i lexoj nga e para.
-Dhe fillova t'i cfletoj nje nga nje.Por c'te shoh? Nje gazetaruc me pseudonimin Durrsaku me kishte shigjetuar keq ne dy tre intervista te bera me deputetet e se majtes.I inatosur u interesova ta takoja.Me thane se mund ta takosh tek QNK. Ka nje studio ngjitur me TOPCHANEL me thane.
Takoj drejtorin i cili eshte njeriu jone dhe e pyeta nese e njihte nje fare gazetari te quajtur Durrsak.
-Po me tha ka nje zyre ketu ne QNK.
-U be ky spurdhjak te me zere emrin ne goje thashe gjithe nerva.Dua ta takoj qe tani.Me telefono,sepse nuk mund te pres gjate.Ketu afer tek Rogneri jam me disa MP te KE ,qe perfaqsojne partite popullore te Europes
-Dakord tha drejtori dhe u nis i friksuar drejt zyres se tij.
-Mbas pak degjoj telefonin tim,i cili ka si ringtone nje kenge te Silva Gunbardhit(trak e trak).Tingulli ishte aq i forte sa nje Greece MP u hodh perpjete i trembur.Ne veshin tim te djathte degjova zerin e trembur te drejtorit te QNK i cili me tha se ne zyre eshte vetem sekretarja e tij.
-Do vij ta takoj i thashe.
Nje deputet britanik me tha :"Ku e keni gjetur kete muzike indiane?". Ja ktheva pak me bezdi,se gjuha shqipe eshte indo-europiane.Isha i merzitur me koservatoret britanik me qendrimin e tyre ne KE,sepse me insistimin e tyre hoqen fjalen pavaresi nga Rezoluta per Kosoven e Rasell Xhonson.
Ne fund i buzeqesha sepse mu kujtuan porosite qe me dha doktori.
Mbasi ata u rehatuan ne dhomat e tyre ne Rogner une ju kerkova leje te largohesha.
Para piramides takoj prof.dr Sh Memia.
-Si e ke hallin me tha qe nxiton kaq shume.
-I tregova ne vija te trasha se c'fare me shqetesonte.Te lutem pritem ketu se nuk vonohem i thashe Shabes.Shkova tek dera e zyres dhe trokita.Hyni degjova nga brenda.Hapa deren me vrull e i inatosur.Perballe meje qendronte nje vajze e hijeshme e cila me mirsjellje me ftoi te hyja brenda me nje anglishte, e cila i buronte rrjedhshem nga goja e saj e vogel .
Menyra e te sjellurit gjithe edukate dhe bukuria te saj me carmatosi.Mbasi u ula ne kolltuk dhe po e shikoja drejt e ne sy ajo mu drejtua:
-"How can I help you?"
-Thashe me vete;kjo me marrka per te huaj.Mund te flasim edhe ne Anglisht zonjushe i thashe,por me qe jemi shqiptare mund te flasim shqip.
IQVlora ju prezantova,punoj ne zyrene informacionit te PD dhe i zgjata doren.
-Lela_dr tha dhe me zgjati doren e saj te vogel me thonje te gjate ngjyer me nje manykyre roze.Punoj si sekretare e Z Durrsaku.
-Pikerisht per te takuar kete zoteri gjendem ketu.
-Oh me falni,por zoteria nuk gjendet ketu.
-Ku ndodhet i thashe dhe me hipen kacabujte.
-Zoteria eshte qytetar amerikan dhe shkruan per New York Times. Dje ka fluturuar per ne Genova te takonte nje mikun e tij Fajtori quhet.
-Edhe une jam qytetar britanik,por a dini gje se kur kthehet ju lutem.
-I don't now me tha perseri in English,sepse nga Italia do te fluturonte per New York.E falenderova vajzen duke i thene :"you are very nice lady"
-Thank you!Nice to meet you,ishite pergjigja e saj.
-I thashe bye dhe ajo bye,bye.U ngrita e u largova i menduar.Me amerikanet nuk behet shaka thashe.
Jashte takova Shaben duke i thene gazetarin nuk e gjeta.
-Pune e madhe me tha.Do t'ja tregoj ngjarjen doktorit qe edhe pse ajo zyre ishte lene jashte projektit te futet ne nje liste me TOPCHANEL dhe te qerohet qe nga Piramida.Te vajti mendja mire i thashe por nuk behet shaka me miellin e gjermanit,se e pesojme si me 1997.
Shabes i thashe se a eshte virgjeria ndertim pa leje.
-Mos ki merak me tha do ta legalizojme edhe ate.Ma lere mua kete ne dore kete e mos u shqeteso.Do ta jap dorazi kete legalizim.Nuk i pyesim amerikonet edhe per zakonet e traditat tona.
-Po nqse doktori thote te prishet i thashe.
-Po tha ai nuk kam se c'te beje.Po bera te kunderten e pesoj si avokati.
-I thame naten e mire njeri tjetrit,mbasi kishim pire nga nje shishe Whiskey.
Na ishte bere koka daulle,sepse nga shija dukej qe nuk ishte prodhim origjinal,por i prodhuar ne bodrumet e matrapazeve te pijeve alkolike ne Tirane.Aq shume kishim pire sa harruam t'ju hypnim makinave,por morrem rrugen per nga universiteti.Tek presidenca u takuam perseri.
-Ku jemi ketu me tha.
-Tek presidenca i thashe.
-Ku eshte ai derr qe vetem gomarlleqe di te beje me tha.
-Nuk eshte presidenti i thashe por godina e presidences.
Ai vazhdoi rrugen per ku nuk e di...Ku shkon i thashe.
-Nuk mund te shkoj keshtu xurxull ne shtepi,se rrezik gruaja do me lere jashte.Po ti me tha?
-Mos u beje merak i thashe se une e kam ne Londer dhe nuk sheh gje.Por edhe po me pa keshtu do me qortoje pak duke me thene se do te beje keq per melcine.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Falminderit djem e vajza!Duke lexuar mesazhet tuaja kam qeshur shume.
M'u larguan hallet dhe mendimet e liga nga koka dhe u kenaqa me humorin dhe shpotite tuaja.
Ju dua shume te gjitheve.

.

Mesazh i vjetër 29 Janar 2007 18:54
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Niku fantastike fare intervista. Shume origjinal.

:

intervistat lela per te mesuar te verteten behen lal.

engjell ta keputa veshin po leni mortjet ne pune te vet ahhahahahhahah
ene une te puc lusho

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2007 23:41
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Re: Pershendetje o lule te bukura shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Mbasi u ula ne kolltuk dhe po e shikoja drejt e ne sy ajo mu drejtua:
-"How can I help you?"
-Thashe me vete;kjo me marrka per te huaj.Mund te flasim edhe ne Anglisht zonjushe i thashe,por me qe jemi shqiptare mund te flasim shqip.
IQVlora ju prezantova,punoj ne zyrene informacionit te PD dhe i zgjata doren.
-Lela_dr tha dhe me zgjati doren e saj te vogel me thonje te gjate ngjyer me nje manykyre roze.Punoj si sekretare e Z Durrsaku.
-Pikerisht per te takuar kete zoteri gjendem ketu.
-Oh me falni,por zoteria nuk gjendet ketu.
-Ku ndodhet i thashe dhe me hipen kacabujte.
-Zoteria eshte qytetar amerikan dhe shkruan per New York Times. Dje ka fluturuar per ne Genova te takonte nje mikun e tij Fajtori quhet.

.

hahahahaha po lela te ka rrenjt mor burri dheut se ne Tiron jom, kam 1 muj qe kam ardh prap. Biles kur ty hyne ne dere une isha poshte tavolines se sekretares hahahahaha, e di vet ti si IQ qe je se ca bohet poshte tavolines...

E di ca po te lej koh takimi neser ke MUMJA ne 10 fix meqe ke ardh deri tek piramida.
Ishalla nuk e ke mjekrren si te IQ hihihihihi

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 01:37
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Re: Re: Pershendetje o lule te bukura shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

hahahahaha po lela te ka rrenjt mor burri dheut se ne Tiron jom, kam 1 muj qe kam ardh prap. Biles kur ty hyne ne dere une isha poshte tavolines se sekretares hahahahaha, e di vet ti si IQ qe je se ca bohet poshte tavolines...

E di ca po te lej koh takimi neser ke MUMJA ne 10 fix meqe ke ardh deri tek piramida.
Ishalla nuk e ke mjekrren si te IQ hihihihihi

Zoti durrsak
Une jam burre serioz dhe ashtu ju kujtoja edhe ju.Gjithashtu nuk e prisja nje mashtrim nga sekretarja juaj.Shume nga njerzit e PD kur permendeshe ti dhe gazeta juaj prestigjoze,nderonin alla yanky.Por duhet ta dish se une vij nga nje vend Europian,qe e respekton Ameriken si aleat dhe jo si frikacak.OK.Nuk ma merrte mendja qe ju te fshiheshit poshte tavolines dhe te benit pelivanlleqe te pahijeshme.Te te vij turp!Per kete do marre mundimin te shkruaj per ju nje artikull ne te perditeshmen Londineze The Economist.
Takimin do ta bejme o tek Rogneri ose tek Sheatoni ose do te udhetojme drejt Vlores dhe ne Llogora do ta ham nje sheleg te pjekur ne hell.Po ke deshire mund ta marresh edhe zonjushen Lela ,sepseme duket se eshte nje vajze shume e kendeshme.
Mos ki frike se mjeker nuk kam,por duhet ta dish se rakia ne Vlore eshte 20 gradeshe.

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2007 01:33
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

gazetarja-niku....niku.......nje intervist te lutem dy minuta,
niku-oh kush qeka kjo mi:sexi na fh,apapappa mua me gjete ene ti mi goce,se nuk ja them une per gazetari
gazetarja-ska gje se te gjithe nga nje vrime dolem dhe te mencur e ca budallej
niku-ahahhaha tamam kshu sic e the...
sexi-si je me shendet?
niku-mire bereqaves sexo,por ti me dukesh me mire:p
sexi-flm mire jam,desha dicka te re nga ty?
niku- e vetmja e re eshte qe me ka sjell cuni nga amerika nje kanar,
sexi-kanar!!!!!!?
niku-e mi kanar qe pesho.
sexi-po ce do kanarin ti me
niku si mi ce du!!!me peshu se ne katun ton vetem nje kemi ate te olit.
sexi-por ma vodhen nje dite sexi,po ta tregoj nga fillimi.
sapo ma solli cuni gruja me vrap e mori ene e ferkonte shume se ishte i ri fringo vallaj kishte nje koqe te madhe qe mbante shume pesh,e merrte e ferkonte dhe e puthte fort i thoshte se e donte shume.
sexi-hahahhahaha ke me koqen?
niku-kanarin sexo.
sexi-he he po pastaj.
niku-pastaj qe the ti,qe nuk the gje hic.olit po i vinte inat se ai e kishte kanarin e vjeter dhe i gjithe katuni vinte e u peshonte te une te gjitha grat e katunit.kshu qe kur po flija erdhi oli e me volli koqen naten kur po flija.vetem nga inati
sexi-ahhahahahhahaha po pastaj
-niku pastaj mora ne telefon policin dhe e denoncova por fajin e kish dreqja qe e mesonte me e vjell.se e kish zili koqen time.
sexi-ahahhahahahhahhhahah
mos qesh se po e ele ketu

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2007 02:25
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Re: Re: Re: Pershendetje o lule te bukura shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Zoti durrsak
Une jam burre serioz dhe ashtu ju kujtoja edhe ju.Gjithashtu nuk e prisja nje mashtrim nga sekretarja juaj.Shume nga njerzit e PD kur permendeshe ti dhe gazeta juaj prestigjoze,nderonin alla yanky.Por duhet ta dish se une vij nga nje vend Europian,qe e respekton Ameriken si aleat dhe jo si frikacak.OK.Nuk ma merrte mendja qe ju te fshiheshit poshte tavolines dhe te benit pelivanlleqe te pahijeshme.Te te vij turp!Per kete do marre mundimin te shkruaj per ju nje artikull ne te perditeshmen Londineze The Economist.
Takimin do ta bejme o tek Rogneri ose tek Sheatoni ose do te udhetojme drejt Vlores dhe ne Llogora do ta ham nje sheleg te pjekur ne hell.Po ke deshire mund ta marresh edhe zonjushen Lela ,sepseme duket se eshte nje vajze shume e kendeshme.
Mos ki frike se mjeker nuk kam,por duhet ta dish se rakia ne Vlore eshte 20 gradeshe.

Hahahaha IqVlora, gjithmone nga pas me Durrsakun une, si jam ndare ndonjehere.
E kam shef te mire dreqin. Se pastaj me heq nga puna po e tradhetova

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2007 02:59
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > lajmet e dites

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar