Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Cfare do i thoshe jetes nese do kishte mundesi te te kuptonte?
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325

...............

shyqyr qe te kam ty se do te isha pa asgje pastaj,,,,,dhe me vjen mire qe ti je e pasur,,,,,,,,,,

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2008 01:57
dhoma666 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhoma666 Kliko këtu për të kontaktuar me dhoma666 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhoma666 Shto dhoma666 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhoma666 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

o jeta ime! te lutem, si nje lyps i uritur e i rraskapitur te lutem, mos mi okupo mendimet e mia per ty dhe te ardhmen tende, as edhe per nje minut, as edhe per nje sekond...

por ti smerr vesh, ma ben per inat m'duket! si nje goce e cmendur qe nuk e pranon rrefuzimin, e inatosur me malkon me shpirt qe une te mendoj per ty kaq shume, je aq e cmendur! shume here edhe me frikson. gjithmone jam sjedhur mire me ty po ti spo ma len trunin rehat shume here kam menduar te ta marr shpirtin, se as gjumin nuk ma ke lene kurre ta shijoj.

te urrej ti e din se gjithmone kemi pasur urrejtje mes nesh, nganjehere harroj edhe te dua per nje cast. thjesht nje cast mos te rrehet mendja.

te paralajmeroj se ne mos me lesh rehat nuk di se ca do bej me ty!!!!ndoshta do filloj edhe te dua nje dite!!!

cause i'm tired thinking of you as a stalker.

Mesazh i vjetër 25 Mars 2008 18:20
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
o jeta ime! te lutem, si nje lyps i uritur e i rraskapitur te lutem, mos mi okupo mendimet e mia per ty dhe te ardhmen tende, as edhe per nje minut, as edhe per nje sekond...

por ti smerr vesh, ma ben per inat m'duket! si nje goce e cmendur qe nuk e pranon rrefuzimin, e inatosur me malkon me shpirt qe une te mendoj per ty kaq shume, je aq e cmendur! shume here edhe me frikson. gjithmone jam sjedhur mire me ty po ti spo ma len trunin rehat shume here kam menduar te ta marr shpirtin, se as gjumin nuk ma ke lene kurre ta shijoj.

te urrej ti e din se gjithmone kemi pasur urrejtje mes nesh, nganjehere harroj edhe te dua per nje cast. thjesht nje cast mos te rrehet mendja.

te paralajmeroj se ne mos me lesh rehat nuk di se ca do bej me ty!!!!ndoshta do filloj edhe te dua nje dite!!!

cause i'm tired thinking of you as a stalker.

Uauuu Kurti, C'eshte ky rebelim?
Ti dukesh djale pa halle...

Mesazh i vjetër 26 Mars 2008 18:17
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

Uauuu Kurti, C'eshte ky rebelim?
Ti dukesh djale pa halle...

sometimes i just think like that, when dark clouds over my head. some other times the sun shines...

and round and around we go...

njerz hesapi:)!!!

Mesazh i vjetër 27 Mars 2008 00:46
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
sometimes i just think like that, when dark clouds over my head. some other times the sun shines...

and round and around we go...

njerz hesapi!!!

Kurti ti sa here shkruan me mbush syte me lot. mos u lodh kaq shpejt, je shume i ri. I have been there where you are sometimes and anyone has been once in a while in their life.
Try to be in touch with too many people, but do not trust anyone, yourself, yourself and only yourself.

Friends come and go, but yourself is always there with you.........

love you

Mesazh i vjetër 27 Mars 2008 00:58
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Jetes do ti kerkoja te me linte te jetoja te qete ,pa vuajtje pa dhimbje pa semundje e te hiqte trishtimin nga syte e prinderve te mi besoj se kjo mjafton .

Mesazh i vjetër 31 Mars 2008 14:11
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Cfar do ti thoja?
Hajde shkojm nje cik aty te cepi se ashtu kam nje muhabet...

Mesazh i vjetër 01 Prill 2008 01:02
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Franka
Amazone prej Reje

Regjistruar: 21/03/2008
Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 64

do i thoja mos me ndalo....te jetoj ate qe kam se eshte vetem e imja

Mesazh i vjetër 07 Prill 2008 01:08
Franka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Franka Kliko këtu për të kontaktuar me Franka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Franka Shto Franka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Franka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kujta1
Matematikan

Regjistruar: 04/01/2008
Vendbanimi: kumanov
Mesazhe: 182

A e di sa problrmrt je ka mi shjell a?

Mesazh i vjetër 07 Prill 2008 13:27
kujta1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kujta1 Kliko këtu për të kontaktuar me kujta1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kujta1 Shto kujta1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kujta1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Kur do e gjejme gjuhen e perbashket ne?????

Mesazh i vjetër 07 Prill 2008 13:42
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Cfare do i thoshe jetes nese do kishte mundesi te te kuptonte?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar