Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Nga jeni ju??
Berat
Durres
Elbasan
Fier
Gjirokaster
Kavaje
Korce
Kruje
Lezhe
Lushnje
Permet
Pogradec
Sarande
Shkoder
Skrapar
Tropoje
Tirane
Vlora
Ne nje rreth tjeter qe nuk eshte permendur
Kosova
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ca bahet mer ca bahet , po une ngela nga elbasani ktu .Do ja pres rrogen ktyre patriotve te mi .Oregjithe keto durrsak qe jeni na gjeni ndonje vend ku te rrime kur te vime nga shqiperia per plazhe Po nuk zgjidhni gje ju jo se e di une ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2006 14:44
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ca bahet mer ca bahet , po une ngela nga elbasani ktu .Do ja pres rrogen ktyre patriotve te mi .Oregjithe keto durrsak qe jeni na gjeni ndonje vend ku te rrime kur te vime nga shqiperia per plazhe Po nuk zgjidhni gje ju jo se e di une ...

ore duhet lidhur krushqi me durrsaket se perndryshe ske gje ne terezi se na kane pushtuar durrsaket

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2006 00:16
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vistanet
ujku_6474

Regjistruar: 06/06/2006
Vendbanimi: DURRES
Mesazhe: 38

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

ore duhet lidhur krushqi me durrsaket se perndryshe ske gje ne terezi se na kane pushtuar durrsaket

pse seshte keq te lidhesh krushqi me durrsaket lal.eeeeeeeeee

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2006 02:25
vistanet nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vistanet Kliko këtu për të kontaktuar me vistanet (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të vistanet't! Kërko mesazhe të tjera nga: vistanet Shto vistanet në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vistanet në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

Jo moj shpirt o me elbasanllie o me shkodrane ndryshe nuk bahet ...

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2006 03:18
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Jo moj shpirt o me elbasanllie o me shkodrane ndryshe nuk bahet ...

Akoma beqar tiiiiiiiiiiiii,hajde ketu te te gjejme nuse !

http://www.forumihorizont.com/showt...8891#post248891

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2006 22:17
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

ore po , u8n qe baben e kam korcar, plaken shkodrane, vet jam lind ne berat , dhe jam rrit ne lushnje e jetoj ne tiran , per ke te votoj?

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2006 22:47
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

...

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
ore po , u8n qe baben e kam korcar, plaken shkodrane, vet jam lind ne berat , dhe jam rrit ne lushnje e jetoj ne tiran , per ke te votoj?

Atehere ti i bie te jesh Skenderbeu , dhe per rrjedhoje te takon Kruja ty

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2006 23:50
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elissa
ulur gjith diten

Regjistruar: 02/04/2006
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 1543

FIERI............ FIERI....................

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2006 01:03
elissa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elissa Kliko këtu për të kontaktuar me elissa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elissa Shto elissa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elissa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Talking

...

Citim:
Po citoj ato që tha elissa
FIERI............ FIERI....................

Eh cna gjeti me keta fieraket, o duan te tregojne qe jane shumice ne forum o ska, a thua se nuk ju del nje administratore si pike referimi

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2006 03:34
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Qeka bo nomi me Durrcake ketu.

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2006 19:10
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar