Ka 2 kenge qe qarkullojne keto dite neper radio dhe mua s'me vjen keq fare ti degjoj.
E para eshte nje kenge e vjeter e Ornella Vanoni-t qe une e adhuroja me pare e ky version eshte edhe me i mire se te tjeret,ne duet me Carmen Consoli-n.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Ndersa e dyta eshte kenga me e fundit e Pacifico, nese e mban mend njeri si emer. Nuk di po kam pershtypjen se kengetaret jane bere te zgjuar sa afrohet 14 shkurti shkojne e nxjerrin kenge apostafat Nese se kishit degjuar me pare ne fund te kenges ka dhe nje ze tjeter te bukur.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Kati pervec kesaj kenges se fundit qe s'ke pune ta degjosh pa lejen time :p ... per koincidence sot degjova kete e me pelqeu tani po e shikoja qe eshte cover e nje kenge te L.Tenco