Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me pelqejne pak horrat cunat e mamit i kam urryer gjithmon ...jam dakort skam ankes ...po ku dreqin ka humb ja po ciftohet live
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me pelqejne pak horrat cunat e mamit i kam urryer gjithmon ...jam dakort skam ankes ...po ku dreqin ka humb
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
PLasi konkurrenca sheshit. O cu kenaqem!
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Angel mos i var turinjte lol se e ta mar me drejtkthimi dhe ta trajtoj mire
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Angel mos i var turinjte lol se e ta mar me drejtkthimi dhe ta trajtoj mire me rrofsh ... vetem ma sill ne darke aman derman <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6jglvGg7GSo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6jglvGg7GSo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Angel mos i var turinjte lol se e ta mar me drejtkthimi dhe ta trajtoj mire
aha u lli sporti .... epo qe do zihesha e per lejlekun sme kishte shku kurre ne mend
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil aha u lli sporti .... epo qe do zihesha e per lejlekun sme kishte shku kurre ne mend o i mire dreqi ...kshu thone
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil aha u lli sporti .... epo qe do zihesha e per lejlekun sme kishte shku kurre ne mend
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Punoj ne nje studio legale Po te pres me shal hapur Qesh ti qesh. Qesh mire ai qe qesh pa fund... dhe pa fustan.
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Punoj ne nje studio legale Po te pres me shal hapur
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil aha u lli sporti .... epo qe do zihesha e per lejlekun sme kishte shku kurre ne mend Kte te mire ka realiteti. Ia kalon gjithmone fantazise
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Qesh ti qesh. Qesh mire ai qe qesh pa fund... dhe pa fustan. Nuk po qesh,buzeqesha nga gezimi He ndaje mendjen tani,mos e le dhe Angel te vuaje kot
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Qesh ti qesh. Qesh mire ai qe qesh pa fund... dhe pa fustan.
Tonucci?