Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
une nuk jap te tilla. Q'me duhet?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Frikacak
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Frikacak Edhe nje tjeter se me lexova mendjen..
Citim:Po citoj ato që tha Eria Frikacak
__________________ .
E? Kush me?
C'me gjeti, nje shpulle Erias te vije ne vete
Kjo eshte tentative per t'u shenjteruar. Shiko kjo po ja kalon Katit.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kjo eshte tentative per t'u shenjteruar. Shiko kjo po ja kalon Katit. O shelgush si e ke hallin? Se mua dhe Erian ne sherr s'na fut dot.. Apo do ndonje shpute ti e s'flet? I turpshem!
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kjo eshte tentative per t'u shenjteruar. Shiko kjo po ja kalon Katit.
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha O shelgush si e ke hallin? Se mua dhe Erian ne sherr s'na fut dot.. Shpresoj ndodh para tetorit
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha O shelgush si e ke hallin? Se mua dhe Erian ne sherr s'na fut dot..
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shpresoj ndodh para tetorit Sa vite qe e shpresojme kete gje S'ka gje me, kam shelgushin una.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shpresoj ndodh para tetorit
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Une nuk jap pellemba se e kam doren e lehte. Keshtu me kane thene ata qe e kane provuar. Duket sikur po i perkedhel, nooooooo, se bej!
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.