Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Biondia dhe Stoli .
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Bjonde...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 27 Qershor 2011 04:38
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Bjonde...

Cdo gje mire tani shelgu kaloi .

Mesazh i vjetr 27 Qershor 2011 21:26
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re tulipane.jpg
Ky file është shkarkuar 52 herë.

Lulja e preferume .

Mengjes i nxehte maji kur ora 7 e 30 me gjen ne kafenen time te preferuar dhe me syte e pergjumer se ke vetem 4 ore gjume pret qe te sjellin kafen dhe goten e ujit per te pire ilacin e perditshem (valle do kete nje dite qe ky ilac mos me futet ne trup ne gjak ne mendje ne shpirt e te me helmoje cdo gje ) .Ndersa jam me kurriz degjoj zerat tuaj qe hyni ne bar dhe gjalleria juaj ( e mallkoj kete gjalleri s'bertet njeriu qysh ne oren 7 kur te tjeret jane pergjumer ) te gjithe kerkoni kapucino dhe vetem njeri nje gote qumesht .Zeri i tij me ben te me dridhet zemra fort por skam guxim te kthej koken e njoh mire kete ze kane kaluar vite por zeri i tij me bucet akoma ne vesh ai ze...Une perziej kafen dhe shikoj ju qe vini tek banaku ti je pak me larg per nje cast syte tane takohen une skuqen te njejten gje ben dhe ti pastaj afrohesh afer dhe pershendetemi si dy te njohur qe rastesisht shikohen mbas kaq vitesh dhe kan aq shume mall sa humbasin ne kete perqafim.Shtrengimi ne krahet e tu eshte po ai i viteve te kaluar po ajo ndienje po ajo embelsi shtrengimi yt me djeg shume por me shume shikimet e shokeve te tu qe gati sa nuk me pyesin direkt " kush je ti " .Ti ske ndryshuar aq shume dhe pse kemi kohe qe nuk jemi takuar dhe pse jetojme ne te njejtin qytet ,ndoshta je bere me i bukur floket e zeza kacurrela syte kafe ndoshta me duket ke vene me shume muskuj .Me ze qe s'di pse s'me del te pyes se si te shkojne punet ti qesh dhe me thua " mire te themi mos qahem kam 1 jave qe jam kthyer nga Peru do rri nja 6 muaj dhe do iki perseri ti si po ja kalon" Une duke buzeqeshur te them te njejten gje" mire pune ja sic e shikon asgje te re sic na ke lene jemi mos me thuaj qe je ti ai qe ..." ti s'me len te mbaroj fjalen qesh dhe dhe me prezanton shoket e tu ju jeni edukatoret e kesaj qendre dhe mua me duhet te kaloj gjithe keto 2 muaj ne shoqerine tende pastaj me prezanton dhe mua dhe shikoj qe njeri nga ato hap syte kuptoj qe dicka i ke treguar dicka di por sme intereson aq shume ..." po do punojme bashke kete vere dhe kur them bashke 8 ore nga e hena ne te premte dhe noj here mendoj se te takon te rrish dhe naten " ti kur me thua kete qesh me pak cinizem dhe une te them po ne te njejten menyre" kam kohe qe sbej me turne nate ,naten ja dedikoj dikujt tjetri .Ndersa shoket e tu fillojne e pijne kapucinon e te bisedojen midis tyre ti me pyet me nje hije shqetesimi "je mire tani cdo gje mire" duke buzeqeshur te them " po cdo gje mire ka kohe qe cdo gje eshte mire me gjate nuk di ..." per nje moment syte e mi takojne syte e tu pa pasur frike qe ti fsheh dhe shikoj te njejtin njeri qe shikoja vite me pare ate njeri qe nuk e kuptonte o skishte dashur te kuptonte zgjidhjen time. Ate njeri qe nuk e kuptonte pse une nuk provoja te njejtat gjera qe ai provonte ,qe nuk kuptonte pse kisha frike nga dashuria kur e dinte mire qe e vetmja gje qe doja ishte ajo dashuria e tij .Shikoja te njejtin djale qe me kishte ndjekur kilometra larg ne nje shtet tjeter per te me thene se me donte qe me kishte premtuar nje jete si ne perralla.Shikoja te njejtin djale qe me kishte besuar kishte besuar tek une dhe une cfare kisha bere per ta mbrojtur nga vuajtja nga situata ime e kisha larguar nga vetja duke e bere qe te humbte besimin tek cdo gje .Sa shume me kishte kushtuar ky largimi jot nga vetja kur e vetmja gje qe kisha dashur ishte te kisha ty afer ,sa me kishte kushtuar ajo "nuk ndiej asgje " kur e vetmja gje qe ndieja e vetmja gje ishte dashuria jote .Sa dhimbje me kishin shkaktuar fjalet e tua akuzat e drejta qe me beje dyshimi ne cdo gje qe kishim thene dhe bere .Une e dija qe kisha gabuar kur kisha marre nje vendim per te dy pa te pyetur por mendoja se duke te larguar nga vetja te mbroja dhe pse ndoshta ti se kishe kuptuar sesa e veshtire eshte te b
mbrosh dike duke lenduar veten dhe kjo ndoshta ishte dashuria me e madhe jo me fjale por me vepra .Sa vuatje ne ato vite !Sa kohe e harxhuar per te harruar duke e ditur qe plotesisht nuk isha perpjekur asnjeher te harroja ...dhe ja tani perballe teje si ateher me disa vite me shume mbi supe por i njejti shikim i njejti njeri."Kur isha ne Peru kisha shume kohe ne dispozicion per te menduar dhe shpesh kam menduar historine tone dhe ne fillim sdija te gjeja nje shpjegim kisha shume inat ,merzi ndoshta dhe urretje per ate qe ndodhi por me vone e kuptova pse e bere dhe te kerkoj falje qe ste kuptova qysh ne fillim por mu desh te ikja aq larg per te pare kete gje " Buzeqesh dhe me syte qe me perlotem te them " te kerkoj falje dhe une per dhimbjen qe te shkaktova dhe premtimet qe si mbajta humben nje rast ndoshta te vetmin rast qe mund te ishim te lumtur me te vertet... shifemi brenda puna me therret" Dal dhe ndiej qe zemra me rreh fort por ndiej ne te njejten kohe dhe zerin tend qe me therret kthehem dhe shikoj ty qe me sjell portofolin dhe me thua" nuk do ndrysh kurre do ngelesh gjithmon harraqe".Une iki dhe ti hyn perseri ne bar ndersa kaloj deren e kesaj godine dalloj nga larg kapelen tende ngjyre blu dhe ty qe me therret dhe vjen drejt meje e me perqafon dhe une te perqafoj fort e te them "buongiorno campione" ti me shikon ne sy pastaj nxjerr nga canta librin tone te bisedave e hap tek fotoja e pare ku qendron fytyra e trishtuar pastaj hap nje faqe tjeter ku eshte nje fytyre qe qan pastaj tek e fundit qe eshte nje femer me dhimbje koke " ateher kuptoj ate qe do me thuash "jam e merzituar se kam dhimbje koke " une tund koken si per te thene jo dhe hap nje faqe ku qendron nje faqe bosh ska figure dhe ti qesh dhe kupton qe nuk asgje jam merzitur kshu kot pa asnje motiv sme dhemb asgje .Ti me tregon nje foto tjeter ku eshte nje lule dhe une kuptoj qe do te shkosh ne kopesht te pare nese ka cel ndonje lule tjeter dhe pse me kete vape ndoshta eshte thare . Ti turresh dhe une te ndjek pas cuditerisht ti me con drejt asaj qe me rikujton ate dhe ky kopesht eshte nje invencion i joti i mbjelle me tulipane te cdo ngjyre shikoj tulipanet dhe ndiej dike qe thote" lulja ime e preferuar "...

Mesazh i vjetr 29 Qershor 2011 22:31
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re kulla.jpg
Ky file është shkarkuar 42 herë.

E ridashuruar me Parisin

Mengjes i nxehte korriku dhe mua me duhet te shoqeroj ne aeroport, niset heret avioni me duket se keto 3 dite iken shume shpejt si i ndieva pse them me vete gjerat e bukura mbarojne kaq shpejt sa nuk ke mundesine as te realizosh momentin e mrekullueshem te ardhjes te duhet te perballohesh me momentin dhimbshem te ndarjes.
Keto tre dite mu duken sikur ishin 3 minuta ndoshta sepse oret iknin pa u ndier dhe kjo merite e jotja dhe e dashurise tende .Ndersa shikon per here te fundit valixhen dhe merr nga tavolina pashaporten dhe bileten te shikoj qe hap dhomen ku flen dashuria me e madhe e jetes time(por dhe e jotja besoj ) ajo dashuri qe askush dhe asnje sdo e zevendesoje ,ai flen i qete carcafi eshte mbledhur ne fund te kembeve ti e merr me kujdes se mos e zgjosh dhe e mbulon lehte i le nje dhurate tek tavolina pastaj i perkedhel floket e verdhe .Nuk e di se cfare i ke blere se as me ke thene qe ka nje dhurate tjeter pervec atyre qe i solle kepuceve me taka per te lozur , kur i pa nuk pushoi duke te thene “sei grande sono quello che volevo sei grande grazie “.E ke llastuar shume keto dite dhe pse kjo s’me pelqente zakonisht kete here ste thashe gje . Se di por shikoj nje lloj mallengjimi ne syte e ty kesaj here dhe pse pertej xhamave te syzeve nuk dallohen mire por e shikoj .Keto 3 dite ju i keni kaluar per mrekulli e jeni kenaqur shume te dy .Me vjen ne mendje loja juaj e futbollit (ti urren futbollin ) driblimet e tij dhe dalja jote sa her huq qe nuk arrije te kapje nje top lumturia e tij sa here qe shenonte gol dhe justifikimi jot i kote” ti ke vite qe loz ndersa une jo preferoj nje sport tjeter“ qeshja ime e madhe sepse ti haje inat me nje femi .Me kujtohet sfida qe lexoj ne syte e tu kur i thua te te beni nje gare noti ai si femije pranon dhe ti si egoist qe je ose me sakte nje femi me i llastuar se ky fillon e noton sikur je ne gare kunder kunder ndonje kampioni une nga bregu nuk arrij te shikojme se ku je sepse mbetesh vetem nje pike dhe ky qe kthehet mbrapsh me lot dhe me thote “non e giusto lui ha barato e partito prima che tu dicevi via “ ti vjen dhe qesh si fitimtar dhe une sdi cte bej te qesh o te qaj nga gezimi sepse ty se ste imagjinoja qe do kenaqeshe kaq shume .Kujtoj darken te tre bashke ne oborr dhe pyetjet e tij dhe mijera “perché cosi … come mai …” qe ti nuk lodhesh tja shpjegosh.
Filmin e pare shtrire ne divan te dy dhe puthja dhe perqafimi jot para se shkoje te fjeje dhe pyetja e tij “facciamo colazione insieme domani e vero? “ Ti qesh dhe i thua “si campione ” kujtoj shetitjet tona buze detit buze deti dhe ti tek komenton ndonje vajze dhe ai qe qesh i lumtur dhe me shikon mua sikur do te me thote “cose tra uomini” ...
Ti del nga dhoma duke terhequr pas vetes deren pastaj e hap perseri ulesh ne gjunje ,e puth ne faqe dhe del ne korridor ndalesh dhe rrotullon syte neper shtepi sikur deshiron te marresh nga kjo shtepi cdo gje profumin, kujtimin qetesine,dashurine qe te dhame me keto dite .Dalim te dy dhe ti hipen ne makine eshte akoma erresire dhe une adhuroj kete moment te pres ardhjen e mengjezit rrugeve me ty te shikoj si zgjohet cdo gje .
Ndersa une ndez radion time te preferuar RDS ti hap canten merr nje cd dhe me thua “mund ta degjojme kete cd ?” une tund koken ne shenje aprovimi dhe ti me thua :
-Kenga e pare eshte ossesioni jot qe ka vite ose me sakte keto vite me jane dukur shekuj qe ti degjon kete kenge …“-
une skam nevoje te degjoj kengen e di se kush eshte http://www.youtube.com/watch?v=i8-97LqXmWs …sa here ne dite e degjoj sa here ne keto vite e kam degjuar e ridegjuar kam kam qare enderruar qeshur e perseri qare ne tingujt e kesaj ?...”
Ti duke me pare me thua” po kam qene dhe do jem i joti , jo me per nje cast por per gjithmon mos e harrro “-por une keto momente nuk degjoj une kam hyre brenda kesaj kenge me rremben kjo kenge per te mos dale me kurre prej vargjeve te saj …
-Kenga e dyte eshte kenga qe ti e di kur e ven kur trishtimi mbulon syte e tu te bukur e ke nevoje te derdhesh lot …http://www.youtube.com/watch?v=V767...feature=related .Degjoj qe me thua “shpirt nuk eshte vetem historia jote eshte dhe e imja “…Ah kjo kenge sa here e degjoj aq here e dashuroj tani e degjojme te dy kjo kenge ky film si vete jeta ime … .
-Kenga e trete eshte kenga qe na pelqen te dyve dhe shume dhe pse them qe ti e ke zbuluar nga une nuk te le te flas po te them http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE dhe ne ne makine perhapet zeri melodioz i tyre ah vitet e kujtimeve me kete kenge vitet e adoleshences …
Kenga e trete http://www.youtube.com/watch?v=GszPupzTExk ti mbyll veshet papritur dhe une filloj e qesh me te madhe sepse kuptoj qe do jet noj kenge popullore elbasanese dhe ashtu eshte dhe me thua “me duhet ti duroj skam cte bej mire kete dhe e duroj po kete mbas kesaj si tja bej ajo qe ta shtiu ne mendje e ka fajin”
.Une spo te kuptoj pastaj kur degjoj tigujt kuptoj se eshte kenga e Andi Shkozes http://www.youtube.com/watch?v=8uCkk4zfUIQ
-ka nje tekst te bukur- te them une ti duke qeshur me thua;
- po o shume te buku e ka line mo shyqyr qe nuk o e gjate se me zen dhimbja e kokes ..
-Kenga e radhes eshte nje pjese e autorit tim te peferuar Rumit e degjoj http://www.youtube.com/watch?v=QAUq...ture=relateddhe filloj dhe i them fjalet permendsh ti me ke dhuruar nje liber te tij ne anglisht mendja fluturon larg shume larg ...
Ne makine perhapet zeri melodioz http://www.youtube.com/watch?v=S4kz...&feature=relmfu dhe ti me thua
-Une do jem dhe neser dhe mbas shume viteve do jem …
Kenga tjeter eshte nje kenge italine qe na pelqen te dyve http://www.youtube.com/watch?v=hXDot3PbKpI ti me shikon ne sy ka shume dashuri ne syte tu shume .
Kenga tjeter eshte ajo http://www.youtube.com/watch?v=PaNRtn1Nrfc ”nje poezi qe une e kam dhe kornize aq shume e adhuroj kete poezi dhe kete kengetar…ti thua lehte “do te dua prap prap”…
Ti mbasi mbaron kenga e fik dhe me thua”kengen e fundit do ta degjosh vetem kur te jem nisur” un .Me shtrengon doren dhe une sdi se cfare te mendoj jam shume e lumtur por dhe e emocionuar nga kjo dhurate fantastike per mua dhe pse ti isha dhurata me e bukur keto momente asgje tjeter sdo me kishte bere me te lumtur .Ishim afer aeroportit dhe pas pak ne do ndaheshim sdi pse kesaj here ndieva me shume dhimbje ne shpirt se heret e tjera se ndarjet e tjera .Cdo gje do fillonte si me pare ti larg larg mijra kilometra duke bere cmos qe te koncidoje oraret per te folur disa minuta dhe une ketu duke enderruar cdo fundjave qe te vish perseri perseri.
Mbasi ke mbaruar pune me valixhen me vjen afer me perqafon fort dhe une humb ne krahet e tu e me thua me nje ze qe te dridhet “do kalojne shume shpejt keto muaj do mundohem te vi ne shtator prandaj mos u merzit e mos qaj se je bere shume qaramane kete kohe do te quaj vajza e loteve” .Une nuk fas vetem aprovoj me koke me perkedhel floket dhe me shtrengon perseri dhe ndiej puthjen tende …se di sa zgjat kjo puthje ky perqafim por e di qe duhet te ikesh… ti me kthen kurrizin dhe iken pastaj para se te humbasesh brenda salles se pritjes me ben me duar formen e zemres dhe iken .Une ngelem dhe disa minuta me shprese qe ndoshta …ah e di ska ndoshta
ska.
Dal nga aeroporti dhe ne shpirt ndihem bosh se di po keto dite prania jote mbushi kete boshllik timin ose me mire tonin .Ulem ne makine dhe ndez te degjoj cd http://www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw eshte nje kenge qe ra premtime dashurie premtime te nje jete bashke kur mbaron kenga degjoj zerin tend qe me thua “ Betohem qe do te jem gjithmon per ty do jem gjithmon do jap cdo gje do kujdesem per ty do jem forca ,gezimi, dhimbja si ne te mire si ne keqe do te dua me cdo rrahje te zemres time gjithmon "
Nuk eshte hera e pare qe i degjoj keto fjale por sot eshte ndryshe sesi tingellojne sdi se cfare ndiej ato momente por e vetmja gje qe me ngel eshte te telefonoj ty miku im di qe do cosh ne vaff po sme intereson mbas 2 zileve degjoj zerin tend gati te shqetesur qe me thua”cosa succede come mai mi chiami in quest ora”? Une ne tre sekonda te shpjegoj situaten ti vetem degjon dhe ne fund me thua “vai senza problemi faccio tutto io “ une iki drejt biletarise e di qe kjo qe po bej eshte nje marrezi por une kam lind nga marrezia jam bije e marrezise une skam frike se cfare do ndodhi neser. Gjithmon kam bere ate qe zemra me ka thene ate qe kam ndier kur kam qene e sigurt se dhe dhe nga ana tjeter ka qene ndienja po e njejte dhe kurre sjam penduar sepse te pendohesh per dicka qe e ke bere do te thote qe je hipokrite sepse kerkon te hedhesh balte mbi ndienjen tende une doja ti qendroja besnike asaj qe provoja une .
Une e dija se nese doja dicka se lija kurre luftoja per ate beja cdo gje dhe pse shume here isha ,zhgenjyer sepse nga ana tjeter skishin bere asgje… ohh dicka e kishin bere; me kishin tradhetuar , me kishin perdorur ,me kishin bere te humb besimin tek vetja dhe tek te tjeret ,me kishin bere te vuaj po ato skishin mundur te ndryshonin shpirti tim te lire qe jeton cdo gje me pasion me te madh si deluzionet e shumta dhe dashurite e pakta …Te shikoj ulur ne stol qe shikon jashte aeroportit dhe dhe gjysem ore te niset avioni te vij afer e te tregoj bileten ti hap syte i cuditur sdo te me besosh smund te me besosh qe jam aty perballe teje por une buzeqesh gjith dashuri une duke u drithur te them “ eshte momenti qe te rishikojme perseri Parisin si thua ?“ .Ti me perqafon e me thua ”po ka ardhur momenti kete moment prisja ”…1.2.3 avioni niset dhe une nga dritarja shikoj qytetin qe sa vjen e zvogelohet nga syte e mi kthej koken nga ty te vij afer fytyres e gati sa nuk hyj brenda syve te ty ndiej buzet qe bashkohen ne nje puthje te embel te thelle te ngadalte ne nje puthje plot pasion kjo puthje zgjat sa zgjat ky udhetimim i jone …
Korrik …

Modifikuar nga BIONDIA datë 12/07/2011 ora 22:00

Mesazh i vjetr 12 Korrik 2011 21:53
shelgu
-

Ore kjo BJONDIA ka ra n'dashni po me duket

CEC ti si thu?

Mesazh i vjetr 13 Korrik 2011 00:04
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ore kjo BJONDIA ka ra n'dashni po me duket

hahaha mos ma shti ne mendje he te keqen se po bie me te vertet Ceci ka humb kushedi se ku po kenaqet se ska mundesi kjo heshtje

Mesazh i vjetr 13 Korrik 2011 00:07
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Tani une se di se ç'ben biondia Une di vetem qe ajo ishte ne Paris se me ke s'di gje

Ps: Komplimente bionde

Mesazh i vjetr 13 Korrik 2011 00:33
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Po isha dhe u kenaqa shume ke inot ti dhe pse do kisha preferuar Venezian

Mesazh i vjetr 13 Korrik 2011 00:48
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Po isha dhe u kenaqa shume ke inot ti dhe pse do kisha preferuar Venezian

Jo shoqet e mira s'kane inate

Mesazh i vjetr 13 Korrik 2011 00:52
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Jo shoqet e mira s'kane inate

Po e tymos mi?

Na hidh nje te dredhme

Mesazh i vjetr 13 Korrik 2011 03:09
Ora tani: 06:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Biondia dhe Stoli .

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar