Regjistruar: 06/09/2003 Vendbanimi: Tr Mesazhe: 2110
Bashkangjitje: gugu.jpg Ky file është shkarkuar 83 herë.
Ehhh c'behet mer jahu...
__________________ Leku shkon e vjen, shoqerine nuk ke ku e gjen.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ] Mesazhe: 596
hahahahahahahahaha...ua sa kam qeshuuuur moj maaaaa ...hahahaha o zot vazhdoni se ishin sh te lexetshme edhe ato kombinimet e bisedave P.S. o Bledum... braziliane ajo e ?? :p puc-puc Ela
__________________ *BeNd dOWn bOi, dO tHiz shIeEt LiKE yU NEva dD, i WNt YO LIpZ 2 SUcK oN ma CLiTt...*
Bashkangjitje: gugu.jpg Ky file është shkarkuar 75 herë.
i kuqi-- aiiii me rob shpie dola huq... Bluja-- edhe une,po ca sume paske mer qen..Se kisha vene re.
Bashkangjitje: ot483.jpg Ky file është shkarkuar 53 herë.
I share ai qe s'ndalon me bo çiç**.. Ai me shigjete--O çuna me gjeni edhe mua nje vend se vdiqa,jam duke e bo ne breke.
Bashkangjitje: ot499.jpg Ky file është shkarkuar 52 herë.
Ai poshte-- O zot sa i rende qe je mer,hajd zbrit tani. Ai larte-- Mos me çaj shume koken,me the qe do me mbaje deri te porta,hec tani.
Regjistruar: 15/09/2003 Vendbanimi: FREE Mesazhe: 765
Bashkangjitje: sport007.jpg Ky file është shkarkuar 39 herë.
Doggy Stile
__________________ Budallenjte thone, une mesoj nga gabimet e mia, une preferoj te mesoj nga gabimet e te tjerve.- Bismark
Bashkangjitje: sport012.jpg Ky file është shkarkuar 38 herë.
Oksigjen ju lutem............
Bashkangjitje: sport016.jpg Ky file është shkarkuar 37 herë.
Cdo kush do enderronte te ishte traineri i kesaj skuadre.............. Ahhh qe nuk kam nje fat te tille........