Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169
|
Fieraku
Ueeeeee-Ueeeeeee-Ueeeeee
e paske kthyer ne lufte mo.....
po nje gje skuptova un at ete 97-es?!!!!!!!!!!!!!!!?????
na keni mbajt ju me buk?????
po kjo na doli, se ehste here pare qe po edegjoj,,,....... ore babale. po ju keni edhe sot ne kete kohe frike te futeni ne vlore, se duhet green card,
numer pune e nja ca id te tjera . jo me do hyje ti ne 97-en ne vlore je ne vete mo babale, po ke pare tv ne ate kohe ti mo, po ne i zhveshem serbet ne mest te vlores more djale, je ne vete ca thua.
kjo ishte basolete qe tregove ti apo si.....??
e di si i thone kesaj,,,,,,, p.s un qe jam na fshati, p1th te mizez ne maje te drizes.
beni ndonej gallat more i lini trimerite, se ate e tregon historia kush ehste popull trim, se tregoni as ju as ne.. hajde shendet!!!
Qorri, keta edhe na shajne more vlla. ..
Bledium, keto barsoleta jan, po jo aq sa i egzagjeroni ju babale. se ne vlore te shash per neen dike, sbehet ndonej gje e madhe(p.s sherr i vogel),
po po vajti puna te motra dije babale qe te ham gurmazin ne.
ti na gjirkoastra mos je na rrace poeti 
Ju vlonajet(goca dmth) u peshkoi gjirokastriti :p do ken gjak te embel keta, orese mos merzitesh ti, se kam nej kunatoll un na gjirokastra,( e kam me nje kthese) nuk edi sa do e kuptosh 
mona, ne na vlora moj moter, se mbajm veten per sexi, un p.s kam lind si sexy si vet pa jo per gj e:p:p:p........cdo njeri ka ate te miren e tij......sexy mund te behesh edhe duke lexuar libra te mesosh sitilet p,s si te mesoh komandat e chatit, po ti dish mire fare... je aop i larte keshu qe....... ne na vlora jemi pak sexy shum(se edhe mburremi ne mo ) ne na vlora edhe genjejme shum(p.s un te shuaj fare) :p:p 
kush qe me ketu protaginist.......
ahhhhhhhh albtiger,....... me gjakftohte edhe ju!!!
kalofshi mir ete gjithe shendet e mbaresi kudo na ndodheni 
me respekt
Labi-Na-Rreza-Lart
|