Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Gjuha Shqipe > Nga Pavarësia deri në ditët e sotme. > Pse nje pjese e shqiptareve ne perendim nuk u meson femijeve shqip? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.50.
a duhet te mesojen shqip femijet ne emigracion
po, jam dakort
jo, se s'u duhet
po si të duan
varet nga prindërit që kanë
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

[QUOTE]Po citoj ato që tha lost_soul
[B]Shih kurtin per shembull. Lindur dhe rritur ne shqiperi dhe me shume flet anglisht sesa shqip... lol

kjo nuk eshte e veretet:p
une nuk flas mire as njeren as tjetren. kur me pyesin amerikant sa gjuhe te ndryshme flet?! none properly, eshte pergjigjja. eshte me shume nga dembelizmi, dhe shprehem ashtu sic me vjen per momentin, tani mos u bani kaq hipokrita ju vete i shtyni njerzit te jene vetvetja...
nuk me bezdisin kritkat e tilla, faktikisht kam kerkuar falje shpeshhere per kyt problem, por ta dini se nuk jeni aspak me patriota se jam une. dhe jam i sigurt qe asnjeri prej jush nuk keni bere me shume per shqiperine se kam bere une.

ket rradhe nuk do permend ato qe kam bere brenda mundesive te mija ne lidhje me kosoven, por do ve ne dicka tjeter....

me duket e lehte te vijsh ne amerike dhe te jetosh vetem ne nje komunitet shqiptarsh ku vetem kalojn kohe me njeri-tjetrin ne grupe grupe, une i kam ato shoke te mire shqiptar qe i shoh dhe rri me to kur na del rasti por shumicen e koheve e kam kaluar vetem, nga prfesioni qe kam bere duke bredhur e lozur poker neper vende te dnryshme kam kaluar me shume kohe me amerikan osa kam jetuar me ndonje goce/girfriend amerikane, dmth shumicen e kohes ktu ne amerike e kam kaluar jashte rrethit shqiptar. hera e pare qe kam hyre ne nje rreth shqiptar eshte kur kam hyre ktu ne kyt forum, dhe nga frikuentimet e mija te milionave here ktu lol behet e dukshme se sa e dua atdheun gjuhen dhe kulturen time. thjesht isha i tretur per shume vite, as nuk e dija se egzistonin forumet si ky.

ne anen tjeter, fakti qe nuk e kam kaluar gjithe kohen ne mergim vetem me shqiptar, i kam dhen nje reputacion me te mire shqipesire dhe i kam edukuar shume amerikan se cfar jane shqiptaret, kudo qe kam shkuar kedo qe kam njohur, me kedo qe kam roomate a house, me nje apo dy femra qe kam jetuar me, me cdo njeri qe kam lozur poker, me cdo group shoqerie ameikane qe kemi dalur e pire, me shume njerz qe ua kam dhene shancin te me njohin ne jetem time se kush jam, njekohesisht te njohin qe nje vend si shqipreia egziston, une kam bere me shume per shqiperine me duket , se sa shume tipa qe kane kaluar 10 vjet ktu dhe nuk njohin shoqeri tjeter pervec rrethit te ngushte shqiptar, dhe nuk e shoh si nje gje e keqe kte, por problemi eshte se shqiptart kane me shume frik vetmine se vdekjen...

per ata te huaj qe me njohin mua  gjithe kto vite si nje i juaji shqiptar!? jam i bindur se i kam dhene nje rreputacion shume me te mire shqiperise dhe shqiptarve se sa i japin shume neper evrope. faktikisht jua them me plot siguri te jeni krenar se jemi shqiptar... 

gezuar festen e flamurit te gjitheve...

Modifikuar nga kurt datë 28/11/2008 ora 19:33

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2008 19:25
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

........... Kurti for President .................

Guzuar Festen e Clirimit ............ .

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2008 19:42
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha turll

jo se do humbi te gjithe buxhetin e shtetit ne poker "bixhoz", then we're really screwed as a country....

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2008 19:52
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Koli_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/11/2008
Vendbanimi: nuk e di
Mesazhe: 109

Citim:

aminnnnn
me kurtin ne balle do arrijme cdo foitore

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2008 20:36
Koli_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Koli_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Koli_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Koli_tr Shto Koli_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Koli_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
jo se do humbi te gjithe buxhetin e shtetit ne poker "bixhoz", then we're really screwed as a country....

Ja nje bixhozxhi i ndershem dhe koherent ............. Fatos Nano ...... merr shembull ............

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2008 20:56
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:

Ja nje bixhozxhi i ndershem dhe koherent ............. Fatos Nano ...... merr shembull ............

mos me ofendo kaq shume, nano merret shume me grek kam degjuar, so forget that motherfucker...

e kam theksuar se njeriu njihet ne tavolinen e pokerit kur humb nje sasi ta madhe parash. kurre nuk kam takur grek qe nuk qajn dhe i bertasin dealerve si femije kur humbin, jan te njohur per ket gje kudo. gjithe amerikant i urrejn greket....

Modifikuar nga kurt datë 28/11/2008 ora 22:06

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2008 21:47
Ora tani: 00:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Gjuha Shqipe > Nga Pavarësia deri në ditët e sotme. > Pse nje pjese e shqiptareve ne perendim nuk u meson femijeve shqip?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar