kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
[QUOTE]Po citoj ato që tha lost_soul
[B]Shih kurtin per shembull. Lindur dhe rritur ne shqiperi dhe me shume flet anglisht sesa shqip... lol
une nuk flas mire as njeren as tjetren. kur me pyesin amerikant sa gjuhe te ndryshme flet?! none properly, eshte pergjigjja. eshte me shume nga dembelizmi, dhe shprehem ashtu sic me vjen per momentin, tani mos u bani kaq hipokrita ju vete i shtyni njerzit te jene vetvetja...
nuk me bezdisin kritkat e tilla, faktikisht kam kerkuar falje shpeshhere per kyt problem, por ta dini se nuk jeni aspak me patriota se jam une. dhe jam i sigurt qe asnjeri prej jush nuk keni bere me shume per shqiperine se kam bere une.
ket rradhe nuk do permend ato qe kam bere brenda mundesive te mija ne lidhje me kosoven, por do ve ne dicka tjeter....
me duket e lehte te vijsh ne amerike dhe te jetosh vetem ne nje komunitet shqiptarsh ku vetem kalojn kohe me njeri-tjetrin ne grupe grupe, une i kam ato shoke te mire shqiptar qe i shoh dhe rri me to kur na del rasti por shumicen e koheve e kam kaluar vetem, nga prfesioni qe kam bere duke bredhur e lozur poker neper vende te dnryshme kam kaluar me shume kohe me amerikan osa kam jetuar me ndonje goce/girfriend amerikane, dmth shumicen e kohes ktu ne amerike e kam kaluar jashte rrethit shqiptar. hera e pare qe kam hyre ne nje rreth shqiptar eshte kur kam hyre ktu ne kyt forum, dhe nga frikuentimet e mija te milionave here ktu lol behet e dukshme se sa e dua atdheun gjuhen dhe kulturen time. thjesht isha i tretur per shume vite, as nuk e dija se egzistonin forumet si ky.
ne anen tjeter, fakti qe nuk e kam kaluar gjithe kohen ne mergim vetem me shqiptar, i kam dhen nje reputacion me te mire shqipesire dhe i kam edukuar shume amerikan se cfar jane shqiptaret, kudo qe kam shkuar kedo qe kam njohur, me kedo qe kam roomate a house, me nje apo dy femra qe kam jetuar me, me cdo njeri qe kam lozur poker, me cdo group shoqerie ameikane qe kemi dalur e pire, me shume njerz qe ua kam dhene shancin te me njohin ne jetem time se kush jam, njekohesisht te njohin qe nje vend si shqipreia egziston, une kam bere me shume per shqiperine me duket , se sa shume tipa qe kane kaluar 10 vjet ktu dhe nuk njohin shoqeri tjeter pervec rrethit te ngushte shqiptar, dhe nuk e shoh si nje gje e keqe kte, por problemi eshte se shqiptart kane me shume frik vetmine se vdekjen...
per ata te huaj qe me njohin mua gjithe kto vite si nje i juaji shqiptar!? jam i bindur se i kam dhene nje rreputacion shume me te mire shqiperise dhe shqiptarve se sa i japin shume neper evrope. faktikisht jua them me plot siguri te jeni krenar se jemi shqiptar...
gezuar festen e flamurit te gjitheve...
Modifikuar nga kurt datë 28/11/2008 ora 19:33
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|