Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Mire te uroj suksese dhe shenje te mire ne stervitje, po dhe ne mesime e nderuar...po ti qe do ikish edhe nje cike e do marresh gjume te embel, ke per te pushuar mire,,,ndersa une dhe hena?

Ja kam friken te vishem tani me bizhama...eshte heret???!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2004 03:41
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Tani jam veshur me normale shtepie, por ne shkolle jam me uniforme.. me fund te vogel kur thote ajo shoqja ime :p...Dmth 1 fund kshu si mini :p e kam me kuadrata te zeza edhe gjelber si blu dicka e tille, edhe 1 bluze siper kshu ne blu te erret...gjithashtu corape te zeza deri tek gjunjet edhe kepucet e zeza si covapet..i like it.. :p...

puc-puc Ela =)

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2004 05:43
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

une tani jam vesh me .......... le qe sjam vesh fare se jam zhvesh

po diten kisha veshur nje bluze te kuqe dhe pantallona te zeza se une

vdes te vishem kuq e zi

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2004 05:47
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Thumbs down

.... i veshur me pantallona ngjyre kafe, dhe me nje kanatiere ngjyre te gjelber ne te kafte...dhe me atlete modeste ngjyre kafe...

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2004 17:45
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
.... i veshur me pantallona ngjyre kafe, dhe me nje kanatiere ngjyre te gjelber ne te kafte...dhe me atlete modeste ngjyre kafe...

paske marre ngjyren e "mjaltit" sot pse sthua:p:p
Une per vete ne kete ore te vone kam veshur nje pale pantallona te shkurtera gjumi,por pa mbathje se i kane vete pantallonat
dhe me nje bluze te bardhe me menge te shkurtera qe lexon Calvin Klain,e bukur eshte,por ce do qe lexon made in BangladeshPune e madhe se mos do beje krushqi ketu une:p:p

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2004 10:57
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 08/03/2004
Vendbanimi: Toscana.. SOTTACQUA
Mesazhe: 64

Talking

Ne rradh te pare jam vesh me rroba pune
me xhinsa blu dhe me nji bluze te"bardhe" me menge te shkurta
Dmth poshte zhulit kam keto rroba, se bluzen mbaj mend qe sot ne mjes ishte e bardhe se tani ska pereni ta mari vesh ngjyren..
Shnet

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2004 15:44
Subaqueo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Subaqueo Kliko këtu për të kontaktuar me Subaqueo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Subaqueo Shto Subaqueo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Subaqueo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lako
Kingu

Regjistruar: 20/09/2004
Vendbanimi: tiran
Mesazhe: 155

Xhinse blu , bluze me meng te shkurtra portokalli dhe aklete

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2004 17:53
lako nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lako Kliko këtu për të kontaktuar me lako (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lako Shto lako në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lako në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Citim:
Po citoj ato që tha lako
Xhinse blu , bluze me meng te shkurtra portokalli dhe aklete

Pershendetje milet,sot jame veshur me jeans dhe nje kemishe zeriose,sepse jam ne pune...pak sportiv dhe pak elegance..kmisha ngjre e bardhe dhe kepuca te zeza...

Mpuccccc Lozka

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2004 19:38
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lako
Kingu

Regjistruar: 20/09/2004
Vendbanimi: tiran
Mesazhe: 155

Lozonjare kishe ndonje hall ti me mu

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2004 20:44
lako nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lako Kliko këtu për të kontaktuar me lako (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lako Shto lako në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lako në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

una sot kam vesur roba uu po sa te bukula jane atojaa. dukem si plinces e logel fale :p eve kam nje bluze sume e bukul fale ajoja fot lucky star eRieL eve germa A qe este pel emlin time domefen Arsona. hhe kalamaja o po eve nje fund te bukul sume u sa i bukul. e mil ika una tanija se uku kam me kohe. :p

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2004 22:43
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar