Auberoni
...
Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: vrrr place
Mesazhe: 117
|
Kontinent;
Lexo me kujdes: Po citoj ato që tha Auberoni
Pra ku qendron edukata ketu ? Tek Plloshtani apo te ty?
Prape, varet nga ti; cila te duket me edukuese, ate edhe prano.
Une e thashe vetem rreshtin e dyte; ai i pari eshte i shkruar nga ti, nja dy postime me lart. Okay. Nese Adminstratorja don te me perjashtoj pse guxoj ti them dikujt se po genjen; le te urdheroje.
Por, se perse ti insiston kaq shume ne kete, nuk e kam te qarte. Mbase ti e di me se miri.
Nese duke thene te verteten e ofendova Plloshtanin; ja, kerkoj ndjese. Por, ti, Kontinent je sikur ata qe ndezin flaken duke hudhur benzin. Nese dikush meriton te perjashtohet; atehere ti je ai.
Ja cfare thone predikimet fetaret per njerezit sikur ti; Kurani, (nuk e di numrin e sures) me i ZI eshte nxitesi se vrasesi.
Me te mira e moralizo sa te duash.
Sa i perket Spinozes, Plloshtan, ai dhe vepra e tije ka qene i persekutuar per 200 vite prej moralistve, prej fetarve qe caktonin standardet e se mires, normen e moralit. Pas 200 viteve, vepra e tije u be e njohur, apo me mire te themi, vetedija njerzore u ngrit ne ate nivel qe te kuptoj traktatin e tije.
Edhe nje; Atij i eshte ofruar para se te persekutoj vendi i profesorit ne nje prej fakulteteve me te njohura, te cilen pozite ai e refuzon duke thene se nuk do te mund te mesonte ate cfare ndjente dhe mendonte.
Une edhe po te rronja 200 vite, nuk do te jem sikur ai.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|