Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë?
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
O kota cja varni dhe ju kaq shume vesht ksaj, lereni te sjelli ata turqit e saj ketu ne forum dhe ti pergjigjen. Pfff .
Moj ti suksi dhe babane tend kaq shume e urren?Atehere s'paske faj qe shkruan ne kete menyre pergjithesore.

O lale sill ti me shoke e shoqe ata SHQ te flasin ne forum jo per gje po flasin "bukur" ata si perhere,se une turqit a ndonje shtet tjeter i sjell te flasin po kam hall mos jua fusin si kali peles pastaj....Jam shume larg turqie tani e ska ku i gjej....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:28
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

lol,  suksin e paska mare per  keq  suksi  turk, dhe flet percart..

suksi mos u ndaj na kopeja, se te perdhunon bariu ( nje  fjal e urt popullore :p)

O lal e di ca me ka mar per ters mua,kur isha ne shq dhe njoha ata"meshkujt" shq.qe vec meshkuj sjane.Sa per ate fjalen e urte e ke nga eksperienca ti? se une e di se nuk eshte ashtu.Nejse......BYE

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:33
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Shume gjate paska shkuar kjo tema e djemve shqiptare

o njerez normal qe ua dime vleren si jo do ishim ne ketu duke shkruar mi e sexi cfare thua sikur te mos na pelqenin nuk do ishim ketu

atehere eshte gje tjeter si vertet e meritojne qe tjua varim

po te mire jane cfare tu themi
ne nuk kemi jete pa ta por ama dhe ata pa neve

jemi nje lol

hahahah shpresoj te mos me shani shume

puthje te gjitheve

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:36
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Po pra se i duam shume prandaj po shkrujme dhe ne kaq shume,qe ti degjojme ne pergjigjet e tyre dhe ti njohim me mire se kush jane "meshkujt SHQ"...PO del egoizmi tyre dhe ketu ne forum qe flasin pak me rezerva se te te kene perballe....o zot me ca gjuhe te flasin(gjithe edukat)hhaahaaaahaaaahaaah...Pa "meshkujt"shqiptare ne nuk ecim dot perpara....(6)(6)(6)

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:41
atiola
Veteran ne forum

Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Po pra se i duam shume prandaj po shkrujme dhe ne kaq shume,qe ti degjojme ne pergjigjet e tyre dhe ti njohim me mire se kush jane "meshkujt SHQ"...PO del egoizmi tyre dhe ketu ne forum qe flasin pak me rezerva se te te kene perballe....o zot me ca gjuhe te flasin(gjithe edukat)hhaahaaaahaaaahaaah...Pa "meshkujt"shqiptare ne nuk ecim dot perpara....(6)(6)(6)

ja pra ate te thashe dhe une

djeemte shqiptare jane 1

pse cfare gjuhe perdorin sikur te ishim para tyre (mos me thuaj qe me keq se kjo ketu zot atehere ) duhet te mbrohemi hahhahah

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:45
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Une mendoj se ne pergjithesi Femrat shqiptare jane me lart se meshkujt.Kemi nje histori te tere qe meshkujt Sundojne Boten...Siomos ne shqiperi...Qe Mashkulli ka qen vete zot vete shkop......
Po shikoj rrezultatin qe te kenaq..........
Mendoj se Bota do ishte shume me lart se eshte nese do dominonin femrat.........

Po flas ne pergjithesi.Se ka cuna si shpirt ...si puna e ...eeee cave
si ka edhe goca qe .....Jane si meshkuj Te keqinj.......

Nejse vazhodjme ediconin me nje lajm nga Bota e Artit........

ps,mendimi im Ky.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:59
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Une mendoj se ne pergjithesi Femrat shqiptare jane me lart se meshkujt.Kemi nje histori te tere qe meshkujt Sundojne Boten...Siomos ne shqiperi...Qe Mashkulli ka qen vete zot vete shkop......
Po shikoj rrezultatin qe te kenaq..........
Mendoj se Bota do ishte shume me lart se eshte nese do dominonin femrat.........

Po flas ne pergjithesi.Se ka cuna si shpirt ...si puna e ...eeee cave
si ka edhe goca qe .....Jane si meshkuj Te keqinj.......

Nejse vazhodjme ediconin me nje lajm nga Bota e Artit........

ps,mendimi im Ky.

une nuk jam e mendimit me ty qe te dominonin femrat te kene te drejta te barabarta po
urrej ate mendimin e meshkujve qe duan te jene gjithnje me siper se femrat
pse cfare keni me shume sse ne ?

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:05
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Skan se si te kuptojne meshkujt kuptimine Barazise nese nuk provojne dominimin e tyre.....

Dhe une per barazi jam.Po ce do qe ska.....

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:08
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

[QUOTE]Po citoj ato që tha Eric Darven
Skan se si te kuptojne meshkujt kuptimine Barazise nese nuk provojne dominimin e tyre.....

Dhe une per barazi jam.Po ce do qe ska.....
[/QUOT

tani per tani jo dhe eshte per te ardhur keq

po mendoj qe nje dite do te kete te pakten shpresoj

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:12
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

une nuk jam e mendimit me ty qe te dominonin femrat te kene te drejta te barabarta po
urrej ate mendimin e meshkujve qe duan te jene gjithnje me siper se femrat
pse cfare keni me shume sse ne ?

ahhhhh ta dish ti ca  kemi neeeeeeee :p   dmt ti e  di po     e  zeme gjoja  se di

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 11:03
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar