Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thon se humori te zgjat jeten Vlerësimi i Temës: 24 votime, mesatarja 4.58.
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Ne vitin 1997 u ndane armet ne Shqiperi.
Vajti dhe Lepri mori nje automatik dhe fisheke. S\'thone kot qe arma te ben trim dhe trim u be dhe lepuri. Vete te shtepia e dhelpres dhe i therret:
- Oj dhelper dil jashte njehere, flasim pak. Del dhelpra:
-Cfare do o lepur?
- Degjo ,-thote lepuri,- Beje m**** tani para meje se ndryshe te vrava!- dhe per ta trembur dhelpren qellon disa here me bresheri ne ajer. Deshi s'deshi e beri dhelpra skishte nga t'ia mbante.
- Tani haje- tha lepuri.
-Po ik e lepur- tha dhelpra- se s'ka lezet tani.
-Hajeee - tha lepuri dhe per ta trembur qellon me automatik ne ajer.
Cte bente dhelpra e hengri.
Te njejtin muhabet dhe me ujkun lepuri. E hengri dhe Ujku te tijin. Pastaj vete te ariu.
-O ari dil jashte - i thote Lepuri.
Ca do o lepur - ja kthen ariu.
- Dua qe te besh m**** ketu tani se ndryshe te vrava- ja kthen lepuri me inat dhe qellon me bresheri ne ajer.
Cte bente ariu , e beri m****. - Tani haje! - i thote lepuri.
- Po ik e lepur na ler rehat- ja ben ariu.
Lepuri i nervozuar nxjerr automatikun dhe e shkrep ne ajer por kur pa fisheket i ishin mbaruar.
-Ore, -i kthehet ariut- do ta hash ti apo ta ha une!?!?!.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 17:50
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Nje burre ne moshe te thyer, shkon tek doktori.
- Doktor, shiko, kam nje problem shume te madh.
- Me thuaj
- Eh, ja, kam shume probleme me gazrat. Ja, jam ketu per me pak se nje minute, dhe do kem leshuar te pakten nja 20 deri tani
- Kuptoj ...
- Dhe nuk jane as me zhurme, as me ere ... thjesht jane te shpeshta
- Ok, e mora vesh problemin, merr keto hapa, dhe hajde ketu pas dy javesh.
Pas dy javesh, zoteria kthehet tek doktori
- Doktor, ilaçet e tuaja nuk kane funksionuar aspak. Per me teper tashme jane edhe me ere, edhe pse vazhdojne te jene pa zhurme.
- Çdo gje ne kohen e vet. Per momentin kemi zgjidhur sinozitin. Me degjimin do merremi tani

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 17:52
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Nje njeri i stresuar dhe i lodhur shume kohet e fundit shkon tek mjeku i cili duke pare simptomat, i thote:
-Duhet te pergjysmosh aktivitetin seksual.
-Dakort doktor. Duhet te heq dore nga e foluara apo e menduara per seks?

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 17:54
BUCS
Veteran ne forum

Nje fshatar, shkoi te dentisti të nxjerrë një dhëmballë. E merr ndihmësi dhe i nxjerr dy përnjeheresh.
Fshatari zu te qahet, se i nxorri dhe në dhëmballë të mirë, por atëherë ndihmësi i thotë:
- Mos bej zë, se të del ustai e të kërkon të paguash për të dy!

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 17:56
BUCS
Veteran ne forum

Papa priti te gjithe ekipet italiane, por ne momentin kur po kalonte ekipi i Interit, para beri nje xhest skaramantik.
Nje prift qe e pa i habitur pyeti:
- Cne ai xhest?
- Rri urte, i thote papa gjithe i friksuar. me kane thene qe Interi fiton kapionat cdo vdekje te Papes

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 17:58
BUCS
Veteran ne forum

Nje senegalez, i cili gjate gjithe jetes ishte sjelle mire, vdes dhe perfundon ne Parajse.
I jepet nje re e vogel, dhe e drejta te lutet 24 ore ne dite.
Pas nje muaji shkon tek Shen Pjetri dhe i thote:
- Pfff po merzitem. Mund te vizitoj Ferrin?
- Sigurisht, nje gje e tille lejohet per njerez si ty.
Zbret poshte, dhe pervec djajve dhe zjarrit, shef edhe tre senegaleze nudo, me te cilat kalon ca ore te kendshme.
Me te mbaruar udhetimin, shkon te Shen Pjetri dhe i kerkon te tranferohet ne Ferr.
- Mendoju mire, - i thote Shen Pjetri. - Nuk mund te kthehesh me po ike.
- E kuptoj Parajsen, po Ferri me terheq me shume. Dua te rri atje.
Me te arritur ne Ferr, shef Djallin, i cili me kamzhik ne dore ... fillon ta godase dhe e mbuln me llave.
- Po dje nuk ishte keshtu!!! - thote senegalezi
- Dje ishte turist, - thote Djalli, - sot je nje emigrant ekstrakomunitar

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 17:59
BUCS
Veteran ne forum

3 murgesha shkojne te prifti per tu rrefyer dhe i thone priftit qe kishin patur kontakt me veglen e mashkullit.
Mire i thote prifti do tiu fal por duhet qe pjesen e trupit me te cilen e keni prekur ta lani tek uji i bekuar.Hajdeni me rradhe u thote.
Shkon e para dhe lan njeren dore.-Ik se je e falur, mos e bej me i thote prifti.
E dyta drejtohet per nga uji, po kjo e treta i thote priftit:
-Te laj pak gojen une para se te laje by**** kjo?

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 18:02
BUCS
Veteran ne forum

Nje dite ne nje vend prane Vatikanit ndodh dicka e fshehte dhe therrasin Papen qe te vinte urgjent brenda 15 minutave. Papa menjehere zbret ne oborr dhe i thote shoferit te nisen me shpejtesi tek vendi jashte qytetit. Shoferi niset dhe nderkohe qe po i jepte ne rruge, Papa e ve re qe nuk po i jepte aq shpejt sa duhej.
- Jepi shpejt se me kete shpejtesi nuk arrijme dot as per gjysem ore, shpejt shpejt!!
- Me falni shkelqesia juaj, por me shpejt se kaq nuk mundem, ka njerez neper rruge dhe nuk dua te bej ndonje aksident.
- Ok, dil mbrapa ti se po i jap une - i thote Papa dhe e merr makinen ne drejtim dhe i shkel gazit a thua se kishte bere kurs per formula uno.
Rruges nje polic trafiku u gjend per pak ne rrotat e makines se Papes por e ruan gjakftohtesine dhe merr ne radio shefin e tij.
- Shefo, kam pare nje person me shume rendesi qe kaloi ne qytet por s\'po me kujtohet se kush.
- Mos ka qene Skalfaro?
- Jo jo, me i rendesishem se presidenti yne.
- Mos ka qene Bill Clinton???
- Jo pra jo, me i rendesishem edhe se Bill Clinton.
- Ou, po kush mund te jete me i rendesishem se keta?
- Po ku ta di une, duhet te jete kaq shume i rendesishem sa dhe vete Papa po i jepte makines per te.

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 18:04
BUCS
Veteran ne forum

Nje burre ne Amsterdam mendoi se ksihte nevoje te shkonte te rrefehej. Shkon ne kishe dhe gjunezohet para priftit.
-Ate -i thote- une kam bere mekat.
-Cfare ke bere biri im - i thote prifti
-Kur ishte lufta e dyte boterore kam fshehur nje rrefugjat ne shtepine time.
-Ai nuk eshte mekat biri im - i thote prifti
-Por e kam bere te me paguaj per qendresen ne shtepi
-Nuk mund te them se ke bere mire por eshte gje qe falet- i thote prifti-sepse e ke bere me mendim te mire
-Ate kam edhe nje pyetje-thote burri
-C'fare eshte biri im- pergjigjet prifti
-A duhet ti tregoj se ka mbaruar lufta

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 18:06
BUCS
Veteran ne forum

Nje djale i ri po dilte nga kisha nje dite ,tek dera takon priftin qe sic e kishte zakon shterngonte duart e besimtareve pas meshes. Ky djali shterngon duart me priftin dhe tek po ben kete prifti e terheq menjane dhe i thote:
- Biri im , ti ke nevoje te bashkohesh me ushtrine e Zotit
- Une jam pjestar i ushtrise te Zotit - i thote djali
- Si ka mundesi qe vjen ne kishe vetem per Krishtlindje dhe Pashke pra? pyet i cuditur prifti
- Ajo eshte sepse un jam pjestar i sherbimeve sekrete.

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2003 18:10
Ora tani: 15:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thon se humori te zgjat jeten

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar