Stanley
I urryer nga injorantet.

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Atje ku njeriu nuk gjykohet nga antinjeriu, dmth nga "berishianet".
Mesazhe: 191
|
Citim: Po citoj ato që tha erzeni_be
Fola si Erzen. Te nenshkrimi jot Stenli me vret syrin diçka ose me mire dy gjera.
E para ne Xhami nuk mbahen mesha
dhe e dyta muslimanet vertete kryejne pjeserisht ritet e tyre ne arabisht por ama arabeve ua kane treguar vendin, nuk i kane s'jelle ne qoshe , as nuk u thurin lavde, dhe bile kur e kane zene ndonje qoshe i kane qasur menjane
Ok?
Nuk e kuptoj kete qe ke shkruar. Po te kesh mundesi, a mund te shkruash pak me kuptueshem dhe jo ironikisht?
Nese ti flet ne menyre humoristike, do te ishte me mire qe te beje dicka tjeter, pasi moderatorit nuk besoj se ia lejon ndergjegjja te flase ashtu, sepse ne nje fare menyre mbron anen tjeter, ashtu sic fatkeqesisht ka ndodhur.
Une nuk po u thurr lavde grekeve, as po u mbaj flamurin. Une nderoj dhe perulem pa frike, ashtu sic bejne 600 000 orthodhokse shqiptare, para Janullatosit. Ne shohim anen kishtare dhe orthodhokse te njerezve, dhe jo ane te tjera te permendura nga Kontinenti & Co. Nqs ju me shani dhe ironizoni mua, ashtu sic u ka hije te beni, dijeni se shani ate shifer te siperpermendur, OK? Mos e harroni kete. Une nuk jam i vetmi qe i puth doren +Anastasit. Jane edhe rreth, e them edhe nje here, jane rreth 600 000 shqiptare te tjere. Mos ndoshta do t'i zboni nga trojet tuaja shqiptare keta njerez? Apo do vazhdoni t'i shani neper tema dhe forume?
Sa te ulet.
Dhe . . . ti Erzen, te lutem, mos me bej te flas per KMSH se faktet flasin qarte. Edhe me fal qe thashe "mesha arabe", se, ngaqe nuk merrem me analizim te feve te tjera, sidomos asaj Myslimane, nuk i di keto gjera, sepse te them te drejten, nuk kam ndermend te me digjet shtepia dhe te me vrasin kokeposhte. Une jo se nuk di, por nuk dua te shfaqem. E kunderta ndodh me ata. Ata, myslimanet, nuk lene fe dhe popull ne bote pa sulmuar dhe analizuar, apo e kam gabim?
Keshtu, Erzen, me mire thuaj qe Arabet ia kane gjetur vendin te gjithe te tjereve dhe u thone se cfare duhet te bejne, kush duhet te eliminohet (si psh Sali Tivari, njeriu me tolerant dhe komunikativ), kush duhet te ngrihet ne detyre, si te shporrim Ervin Hatibin, etj., etj., etj., etj., ceshtje te tjera o Erzen i nderuar qe po te filloj une nuk mbaroj.
OK?
P.S. Mos shani 600 000 shqiptare. Sepse ata nuk e tradhetuan fene e tyre. Ata nuk jane tradhetare. Jane besnike dhe te paepur. Qe i prin Kryqi dhe Ngjallja, te cilen (ngjalljen) Ksenia nga Tirana, na e quajti "titull te vdekurish".
+Anastasit, Fort te Hireshmit dhe Perendizgjedhurit, Mitropolit te Mitropolise se Shenjte te Tiranes, Durresit dhe Elbasanit, Detit, Perendimit dhe Gjithe Shqiperise. Atit dhe KryeBariut tone, te shumta i qofshin Vjetet. Amin.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|