Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Referendum ne forum Vlerësimi i Temës: 8 votime, mesatarja 4.00.
A duhet te largohet Janulatosi?
PO
JO
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Stanley
I urryer nga injorantet.

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Atje ku njeriu nuk gjykohet nga antinjeriu, dmth nga "berishianet".
Mesazhe: 191

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Fola si Erzen. Te nenshkrimi jot Stenli me vret syrin diçka ose me mire dy gjera.

E para ne Xhami nuk mbahen mesha
dhe e dyta muslimanet vertete kryejne pjeserisht ritet e tyre ne arabisht por ama arabeve ua kane treguar vendin, nuk i kane s'jelle ne qoshe , as nuk u thurin lavde, dhe bile kur e kane zene ndonje qoshe i kane qasur menjane
Ok?

Nuk e kuptoj kete qe ke shkruar. Po te kesh mundesi, a mund te shkruash pak me kuptueshem dhe jo ironikisht?
Nese ti flet ne menyre humoristike, do te ishte me mire qe te beje dicka tjeter, pasi moderatorit nuk besoj se ia lejon ndergjegjja te flase ashtu, sepse ne nje fare menyre mbron anen tjeter, ashtu sic fatkeqesisht ka ndodhur.

Une nuk po u thurr lavde grekeve, as po u mbaj flamurin. Une nderoj dhe perulem pa frike, ashtu sic bejne 600 000 orthodhokse shqiptare, para Janullatosit. Ne shohim anen kishtare dhe orthodhokse te njerezve, dhe jo ane te tjera te permendura nga Kontinenti & Co. Nqs ju me shani dhe ironizoni mua, ashtu sic u ka hije te beni, dijeni se shani ate shifer te siperpermendur, OK? Mos e harroni kete. Une nuk jam i vetmi qe i puth doren +Anastasit. Jane edhe rreth, e them edhe nje here, jane rreth 600 000 shqiptare te tjere. Mos ndoshta do t'i zboni nga trojet tuaja shqiptare keta njerez? Apo do vazhdoni t'i shani neper tema dhe forume?

Sa te ulet.

Dhe . . . ti Erzen, te lutem, mos me bej te flas per KMSH se faktet flasin qarte. Edhe me fal qe thashe "mesha arabe", se, ngaqe nuk merrem me analizim te feve te tjera, sidomos asaj Myslimane, nuk i di keto gjera, sepse te them te drejten, nuk kam ndermend te me digjet shtepia dhe te me vrasin kokeposhte. Une jo se nuk di, por nuk dua te shfaqem. E kunderta ndodh me ata. Ata, myslimanet, nuk lene fe dhe popull ne bote pa sulmuar dhe analizuar, apo e kam gabim?

Keshtu, Erzen, me mire thuaj qe Arabet ia kane gjetur vendin te gjithe te tjereve dhe u thone se cfare duhet te bejne, kush duhet te eliminohet (si psh Sali Tivari, njeriu me tolerant dhe komunikativ), kush duhet te ngrihet ne detyre, si te shporrim Ervin Hatibin, etj., etj., etj., etj., ceshtje te tjera o Erzen i nderuar qe po te filloj une nuk mbaroj.

OK?

P.S. Mos shani 600 000 shqiptare. Sepse ata nuk e tradhetuan fene e tyre. Ata nuk jane tradhetare. Jane besnike dhe te paepur. Qe i prin Kryqi dhe Ngjallja, te cilen (ngjalljen) Ksenia nga Tirana, na e quajti "titull te vdekurish".

+Anastasit, Fort te Hireshmit dhe Perendizgjedhurit, Mitropolit te Mitropolise se Shenjte te Tiranes, Durresit dhe Elbasanit, Detit, Perendimit dhe Gjithe Shqiperise. Atit dhe KryeBariut tone, te shumta i qofshin Vjetet. Amin.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 01:58
Stanley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Stanley Kliko këtu për të kontaktuar me Stanley (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Stanley Shto Stanley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Stanley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Citim:
Po citoj ato që tha Stanley

Une nuk po u thurr lavde grekeve, as po u mbaj flamurin. Une nderoj dhe perulem pa frike, ashtu sic bejne 600 000 ortodokse shqiptare, para Janullatosit. Ne shohim anen kishtare dhe ortodokse te njerezve, dhe jo ane te tjera te permendura nga Kontinenti & Co. Nqs ju me shani dhe ironizoni mua, ashtu sic u ka hije te beni, dijeni se shani ate shifer te siperpermendur, OK? Mos e harroni kete. Une nuk jam i vetmi qe i puth doren +Anastasit. Jane edhe rreth, e them edhe nje here, jane rreth 600 000 shqiptare te tjere. Mos ndoshta do t'i zboni nga trojet tuaja shqiptare keta njerez? Apo do vazhdoni t'i shani neper tema dhe forume?

Sa te ulet.

Dhe . . . ti Erzen, te lutem, mos me bej te flas per KMSH se faktet flasin qarte.  Edhe me fal qe thashe "mesha arabe", se, ngaqe nuk merrem me analizim te feve te tjera, sidomos asaj Myslimane nuk i di keto gjera, sepse te them te drejten, nuk kam ndermend te me digjet shtepia dhe te me vrasin kokeposhte. Une jo se nuk di, por nuk dua te shfaqem. E kunderta ndodh me ata. Ata, myslimanet, nuk lene fe dhe popull ne bote pa sulmuar dhe analizuar, apo e kam gabim?

Keshtu, Erzen, me mire thuaj qe Arabet ia kane gjetur vendin te gjithe te tjereve dhe u thone se cfare duhet te bejne, kush duhet te eliminohet (si psh Sali Tivari, njeriu me tolerant dhe komunikativ), kush duhet te ngrihet ne detyre, si te shporrim Ervin Hatibin, etj., etj., etj., etj., ceshtje te tjera o Erzen i nderuar qe po te filloj une nuk mbaroj.

OK?

P.S. Mos shani 600 000 shqiptare. Sepse ata nuk e tradhetuan fene e tyre. Ata nuk jane tradhetare. Jane besnike dhe te paepur. Qe i prin Kryqi dhe Ngjallja, te cilen (ngjalljen) Ksenia nga Tirana, na e quajti "titull te vdekurish".

Merre me lehte Stenli dhe te siguroj qe do t'i shohesh gjerat pak me qarte.

Se ç'fare ben ti me Janullatosin e me tjere, u puthe doren , kemben apo ku ta di une... se ç'fare bejne arabet me popujt e tjere , djegin, te vrasin me koke poshte apo koke larte, s'me hyjne ne pune aq shume, sepse s'jam as avokati jot as i arabeve dhe se une nuk identifikoj Ortodoksine me Janullatosin as Islamizmin me arabet e as katolicizmin me Rrokun apo Benediktin. Per mua feja eshte shume me larte se individi.

Dhe  se  fundi Stenli meqe po flasim me "statistika" te ftoj qe  edhe  ti te mos i ofendosh 4.900.000 muslimanet shqiptar.

Statistikat e mija  bazohen  te te dhenat  zyrtare  i nderuar (70% e 7.000.000 shqiptareve)

PS tema do te pastrohet se shepjti.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 03:12
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re caci_s_dream[1].jpg
Ky file është shkarkuar 70 herë.

Pa koment...

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 07:30
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Pershendetje!
Ja ku mora guzimin te hyJ prap ketu dhe dua te shtoj:Kjo teme per mendimin tim sduhet te egzistoj fare. Eshte njesoj si te vije papa i romes ne shqiperi per qellime e tij dhe Te bejme nje referendum online ne te zgjuarit e kombit. Pa mare parasysh se eshte grek Janullatosi eshte njeri i fese dhe si itille ka te gjithe te drejtat e tij te vij ne shqiperi dhe te bashkpunoj me drejtusa te fese ortodokse ne shqiperi. Pse kapemi me janullatosin pse eshte grek kjo dihet? Pse s'bejme nje referendum per largimin e deshmitareve te jehovait nga shqiperi qe jo vetem e kane mbushur plot por po mbijne dita-dites. Une nuk e di nga ana politike por nga na fetare mua me duket se ai eshte ne rregull. Ketu po vene gjerat pak keq jo musliman jo ortodoks aman sic e kemi ne shqipetaret qe vdesim te perziejme gjak me shkop. Ne jemi te gjithe shqipetar banor dhe shtetas te nje vendi qe duhet ta mbrojme cdo pellemb te tij. Derisa vendit tone nuk i kanoset ndonje rrezik i drejteperdrejte atehere nuk ka perse te kalojme ne perleshje fjalesh me njeri-tjetin sepse atehere do te thosha qe Janullatosi nese vertet ka nje qellim te keq po e arrin ate pa u munduar fare sepse vete ne po e bejme te mundur nje gje te tille duke u ndeshur me njeri-tjetrin dhe duke mos respektuar te drejten e fese te secilit prej nesh. Le te mos harrojme dhe nje here se "feja e shqipetarit eshte shqipetaria' jo me kot e kane nxjerre sepse feja ka qene gjithmon pika jone me e dobet si komb per ta na percare e sunduar.
Peace

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 08:21
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
Pershendetje!
Pse s'bejme nje referendum per largimin e deshmitareve te jehovait nga shqiperi qe jo vetem e kane mbushur plot por po mbijne dita-dites.
Peace

Sepse deshmitaret e Jahovajit nuk kane pretendime teritoriale dhe nuk punojne ne favor te ndonje shteti si Greqia....

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 18:17
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola

Sepse deshmitaret e Jahovajit nuk kane pretendime teritoriale dhe nuk punojne ne favor te ndonje shteti si Greqia....

Une e thashe thjesht si shembull nuk eshte se kam gje me deshmitaret e jehovait megjithate ku i dime ne qellimet e nje shoqate fetare amerikane?
Janullatosi mund te kete pretendime teritoriale por ne jemi nje shtetet me kufijnj te percaktuar nuk eshte se jemi si para 1912 pa shtet pa zot. Tani gjerat jane ndryshe ai edhe po te kete te tilla qellime besoj se askujt nuk i intereson nje lufte ne Balkan. Egziston vetem mundesia nese shitet Shqiperia nga vete shqipetaret dhe kjo eshte nje gje qe uroj te mos te ndodhi por nje nga arsyet qe mund ta bej te mundur kete eshte vetem percarja fetare dhe menjanimi ose anjanesimi i pakices shqipetare ortodokse nga e drejta e te qenurit shqipetar dhe ortodoks ne te njejten kohe. Greqia eshte shtet fqinj dhe detyrimisht do te bashkpunoj me Shqiperine sepse pozita eshte e tille. Ama ne kemi prfobleme ne vend qe duhet te kuptojme. Ne radhe te pare te jesh ortodoks nuk do te thote te jesh grek; te jesh katolik s'do te thote te jesh italian; te jesh musliman s'do te thote te jesh turk; dhe te jesh bektashi s'do te thote te jesh kurd.
Ne i kemi adoptuar keto fe nga keto vende sepse pozitat kane qene te tilla.
Rendesi ka qe ne jemi te gjithe shqipetar dhe duhet te mbrojme interesat e vendit tone dhe te jemi te gjithe te bashkuar. Dua te shtoj se feja eshte e rendesishme deri ne nje pike por jo me e rendesishme se interesat e vendit tend sepse ne fund te fundit edhe zoti vete nuk do ta vleresonte nje popull qe nuk eshte i bashkuar per te mbrojtur paqen ne vendin e tij apo te ardhmen e brezit trashgimtar shqipetar.
pershendetje

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 23:29
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Te jesh ortodoks eshte nje nder ashtu sic eshte nder te jesh katolik apo mysliman...

Amerikanet (Jahovahit) nuk do e ngrene Shqiperine ne kuriz dhe ta marrin. Greket dhe serbet po, ata ate kane bere dhe po bejne sepse eshte ne ato pozita ku ne kemi kufije.
Sa per ate qe thua se shqiperia po shitet nga shqiptaret eshte me se e vertet. Politikanet tane dhe qeveritaret jane kuklla te grekut dhe serbit, ndryshe nuk ka se si shpjegohet ky mjerim shqiptar...
Ja pershembull ne kete kuader kompleks ku kisha ortodokse eshte gllaberuar nga greku dhe ekonomija po ashtu, do te kemi shkolla greke dhe pastaj "rregjistrim" popullsie dhe me pase do kerkohet autonomi per Jugun e Shqiperis...

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 23:41
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Te jesh ortodoks eshte nje nder ashtu sic eshte nder te jesh katolik apo mysliman...

Amerikanet (Jahovahit) nuk do e ngrene Shqiperine ne kuriz dhe ta marrin. Greket dhe serbet po, ata ate kane bere dhe po bejne sepse eshte ne ato pozita ku ne kemi kufije.
Sa per ate qe thua se shqiperia po shitet nga shqiptaret eshte me se e vertet. Politikanet tane dhe qeveritaret jane kuklla te grekut dhe serbit, ndryshe nuk ka se si shpjegohet ky mjerim shqiptar...
Ja pershembull ne kete kuader kompleks ku kisha ortodokse eshte gllaberuar nga greku dhe ekonomija po ashtu, do te kemi shkolla greke dhe pastaj "rregjistrim" popullsie dhe me pase do kerkohet autonomi per Jugun e Shqiperis...

Kjo eshte e mundur dhe une ta kam thene me kohe qe qeveria jone eshte ajo qe ka nevoje per referendum po nejse te mos ti hyjme asaj teme. Ke shume te drejte dhe prandaj ne si popull duhet te jemi te bashkuar dhe te mbrojme ate qe na kane lene paraardhesit tane. Me beri shume pershtypje ne kongresin e ps qe u zhvillua para nja 1 muaji mori pjese edhe ministri i jashtem grek i cili i dhuroi nje dicka simbolike Edi Rames. Ne nje kohe kur greket hapen varret e shqipetareve gabimisht dhe askush nuk beri asnje gje. Megjithate ne po te ishim nje popull i kulturuar nuk do te pranonim te adoptonim fe te tjera sepse edhe kaq sa jane nuk i perballojme dot.
Kaq kisha

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2006 23:58
Stanley
I urryer nga injorantet.

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Atje ku njeriu nuk gjykohet nga antinjeriu, dmth nga "berishianet".
Mesazhe: 191

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

Merre me lehte Stenli dhe te siguroj qe do t'i shohesh gjerat pak me qarte.

Se ç'fare ben ti me Janullatosin e me tjere, u puthe doren , kemben apo ku ta di une... se ç'fare bejne arabet me popujt e tjere , djegin, te vrasin me koke poshte apo koke larte, s'me hyjne ne pune aq shume.

Ne rradhe te pare, me vjen shume keq qe ti je shprehur ne kete menyre, duke me qartesuar mua per te disaten here qe ti mbron "opoziten" time.
Une them qe "i puth doren", dhe e kam bere shume te qarte, "doren", dhe jo kemben apo ku ta dish ti se cfare. Per kureshtje, po te them qe personit qe i kam puthur kembet, eshte gjyshja ime, diten kur u largova nga Shqiperia kohet e fundit. Ia lava me lot, nese do te me besosh. OK?

Ndoshta ngaqe ty te vrasin faktet, perpiqesh te flasesh keshtu. Jam shume i sigurt qe ty ato gjera qe i ke shpallur si "jo biznesi yt", jane mese te tilla. Sepse une kam lexuar shume here mesazhet e tua edhe ne tema te tjera dhe kam pare qendrimet e tua ndaj Janullatosit dhe Arabeve Fatlume. Perderisa ty nuk te interesojne, pse shkruan? Nuk them qe eshte gabim te japesh mendimin tend, por mos u paraqit me menyra te ndryshme. Megjithese, zotrote e ke thene "jo aq shume" duke treguar "masen" e interesimit.

Pastaj, shifra 70% flet per popullsine e Shqiperise, jo ate ne "7 Shtete". Prandaj te ftoj t'i rishikosh edhe nje here statistikat e tua dhe atehere silli ketu tek ne, ne menyre qe te mos na disinformosh si moderator, virtyt i vecante i te cilit eshte njohuria e madhe dhe e mjaftueshme ne ate fushe.

Dhe. . . une as dua qe te ofendoj Myslimanet e Shqiperise, madje kurre nuk e kam bere kete. Une, perderisa e the, jam krenar qe jam anetar i nje feje e cila u predikua me fjale dhe vepra dhe nuk u imponua nga Pjetri, Pavli, Jakobi, Andrea. Dhe nuk jam anetar i asaj feje qe u pranua nga dhuna dhe taksat, terrori dhe vrasjet, nizami dhe lufta etj., etj., karakteristika qe ti i di shume mire dhe qe historia e Popullit Shqiptar nuk i harron dot ne jete te jeteve.

Pastaj shprehje si "Feja qendron shume me lart se individi" do te ishte me mire qe ta shtjelloje pak me shume sepse eshte shume e thate dhe per mua e gabuar. Sepse na shpie ne periudhen e Mesjetes dhe Inkuizicionit, qe fatkeqesisht i ka rimisheruar Lindja e Mesme Arabe.

Stenli vertetues.

+Anastasit, Fort te Hireshmit dhe Perendizgjedhurit, Mitropolit te Mitropolise se Shenjte te Tiranes, Durresit dhe Elbasanit, Detit, Perendimit dhe Gjithe Shqiperise. Atit dhe KryeBariut tone, te shumta i qofshin Vjetet. Amin.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2006 07:52
Stanley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Stanley Kliko këtu për të kontaktuar me Stanley (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Stanley Shto Stanley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Stanley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Stenli ,ne hapesirat mbareshqiptare banojne 85% muslimane te cilet kane qene dikur te krishtere,10% ortodokse dhe 5% katolike do te thosha me perafersi.Mos u fry nga nje gabim i vogel ne perllogaritje i Erzenit.
Miq te mij forumista nuk ja vlen te diskutosh me nje antishqiptar,i cili e ka rrjeshtuar sot veten e tij ne pakicat jo shqiptare.
Filmin ''Udha e Shkronjave,, besoj e keni pare te gjithe apo jo.
Personin, i cili vret tinezisht mesuesin shqiptar, qe kthehej nga kurbeti per perhapjen e arsimit shqip e perfaqeson denjesisht korçari i quajtur Stenli.
Nuk po zgjatem me per kete figure te urryer qe mbron ata qe cvarrosin eshtrat e femijve dhe grave shqiptare.

Modifikuar nga erzeni_be datë 17/07/2006 ora 12:22

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2006 02:49
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Referendum ne forum

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar