Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

E kendshme kenga e ketyre francezve,sado qe me kete emrin lene ca per te deshiruar...te japin pershtypjen e ndonje arme lufte si Ak47 apo M16 ...nejse !!
Dhe videoja aspak keq.... jo se eshte ndonje perle si video,por fakti eshte se ajo femra esmere qe flirton me ate tipin i ngjan shume ishes time vetem se ai tipi as qe me ngjan fare !! Me gjithe modestine qe me karakterizon,mund te them qe jam shume here me mire se ai kokrrodhja (ose me sakte kam qene kur isha mosha e tij )

We Own the Sky - M83

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Janar 2010 06:11
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Shirley Bassey - I am what I am

Lodhur duke shpjeguar ato qe me rrethojne, nese i paguaj une veprimet e mia perse duhet te shtoj dhe taksen e tyre?

ps.Roi po konvertohesh dhe ti ne kete lloj muzike e me bukura eshte qe se ke kuptuar sa ngjitese eshte

Mesazh i vjetër 12 Janar 2010 02:15
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Soap&Skin ose me sakte Anja Plaschg ! Austriakja e re duket goxha premtuese ! Albumin Lovetune For Vacuum e ka realizuar kur ishte vetem 18 vjece...(aktualisht eshte 19,me pak fjale vjet) !!! Pianiste me nje stil teper te vecante dhe teper dark,me nuanca here te forta e here te buta malinkonie,ndonjehere edhe trishtimi te lehte... per kete dhe goxha te veshtire per tu pelqyer ne mase ! Kjo kenga,Cynthia nga ato qe po me ngjit me shume...

Cynthia - Soap&Skin

Ps:Eh Tulpe...s'kam c'bej,konvertohem dhe une per mos te ngel pas ! Sdq vazhdoj ta seleksionoj ate qe degjoj,se jo nuk mjafton qe dicka te jete e re dhe e modes e te me pelqej ! Jam cik kritik kundrejt ketij rikthimit ne mase te rrymave dance te viteve 80,po hec mo...derisa spo del ndonje gje e re ne horizont....

Mesazh i vjetër 12 Janar 2010 04:03
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Soap&Skin ose me sakte Anja Plaschg ! Austriakja e re duket goxha premtuese ! Albumin Lovetune For Vacuum e ka realizuar kur ishte vetem 18 vjece...(aktualisht eshte 19,me pak fjale vjet) !!! Pianiste me nje stil teper te vecante dhe teper dark,me nuanca here te forta e here te buta malinkonie,ndonjehere edhe trishtimi te lehte... per kete dhe goxha te veshtire per tu pelqyer ne mase ! Kjo kenga,Cynthia nga ato qe po me ngjit me shume...

Cynthia - Soap&Skin

Ps:Eh Tulpe...s'kam c'bej,konvertohem dhe une per mos te ngel pas ! Sdq vazhdoj ta seleksionoj ate qe degjoj,se jo nuk mjafton qe dicka te jete e re dhe e modes e te me pelqej ! Jam cik kritik kundrejt ketij rikthimit ne mase te rrymave dance te viteve 80,po hec mo...derisa spo del ndonje gje e re ne horizont....

Mesazh i vjetër 12 Janar 2010 04:35
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

the other day i read somewhere that "music causes us to think eloquently"

Mesazh i vjetër 12 Janar 2010 08:41
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Jam zgjuar me te ne mendje, e kam pesh-pesh melodine gjithe diten me vete ( edhe ne ore te seminarit) dhe akoma po e degjoj....

Nirvana- Where did you sleep last night ( qe as me intereson fare)

Mesazh i vjetër 13 Janar 2010 05:09
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Kjo kenga hahaha, me duket se teksin e ka italisht,sado qe s'ta jep pershtypjen fare...duket qe eshte francez dok i biri botes
Sdq,aspak keq....percjell nje atmosfere disi retrò ,goxha e lezetshme !

Manty - Sebastien Tellier

Te ngulitet ne mendje kjo hahaha hahaha hahaha e s'te shqitet me

Mesazh i vjetër 13 Janar 2010 05:51
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Michael Jackson - Liberian Girl

Fille libérienne ...
Plus précieuse que toutes les perles
Ton amour est si complet
Fille libérienne ...
Tu m'embrasses alors,
Ooh, le monde
Tu m'as fait ça...

Mesazh i vjetër 13 Janar 2010 12:38
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Tiziano Ferro - La paura che

Mesazh i vjetër 13 Janar 2010 16:14
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Mario Biondi - Something That Was Beautiful

"Sepse kur nuk ke frikë të rrish vetëm, mund të zgjedhësh se me kë dëshiron të rrish. Nëse ke frikë të rrish vetëm, nganjëherë përfundon duke bërë kompromise, sepse ajo frikë është më e fortë se të ndenjurit me dikë që nuk e do më" ... s'jane fjale te miat por ne fund te fundit te gjithe jemi perhere hajdute te dickaje qe s'na perket.

Ky eshte albumi i fundit qe kam shkarkuar, shumices nuk i besohet qe ky ze i perket nje te bardhi e per me shume italian. Kur degjova kete fillimi me kujtoi nje kenge te vjeter te Baglioni-t...

Mesazh i vjetër 13 Janar 2010 17:45
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar