Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Pershendetje per keta te mesipermit ,dhe per gjithe te tjeret me kete kengen qe po degjoj tani ! :muzike
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Eriushe te te pershendes edhe ty se je cum e mil dhe je kaculelsja me e bukul e forumit Garou & Marilou - Tu es comme ca ( s'besoj se ka nevoj per perkthim :p)
__________________ .
Kati...shtttttttttt mos fol shume . Pershendetje vetem per ty:
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Ne vecanti te gjithe ata qe me kujtojne ne pershendjet dhe per te gjithe ata qe shkruajne ne fh i pershendes me lambaden:
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
kete lambaden po ta baj ne shqiperi qe neser....
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Citim:Po citoj ato që tha tresh kete lambaden po ta baj ne shqiperi qe neser.... Shiko dhe meso 3sho . Si shume "business trips" ben ti, te shqetesohemi gje valle ?
Citim:Po citoj ato që tha tresh kete lambaden po ta baj ne shqiperi qe neser....
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Pershendes Shkodranin e Qeshur, Kurtin , Kotken, Glaukus, Turll, Demokraten, Diabolic, Sexi, Briseide, Bleta ime Punetore, me kengen ne vazhdim...
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Regjistruar: 19/03/2005 Vendbanimi: Italy Mesazhe: 634
Pershendes Enya-n me kengen, apo me mire me nje potpuri te kenduar nga Buqja-Gazi-Linda
__________________ "Nuk e di se si,por gjithmon e kam ditur se c,do hap te jetes time,e kam bere per te arritur tek ti"
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Pershendes Turll
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Per Enyan dhe Bleten