Regjistruar: 05/11/2006
Vendbanimi: Here ketu here atje.
Mesazhe: 255
Ne fakt nuk po gjeja nje nick te hajrit (se cdonjeri me kane therritur me emer gjithmone).Ishte nje kushja ime qe me regjistroj ketu dhe me vuri emrin e biznesit te saj.Thua mos ka dashur ti beja reklame
Hahaha shaka (mos e mer seriozisht kushe).
Vendbanimi: boston
Mesazhe: 1
pseudonimi im apo nofka (nje tjeter fjale shqip per nick name ) vjen nga nje tregim i MIGJENIT ''SOKRAT I VUEJTUN APO DERR I KENAQUR ?''
Kjo pyetje ma merr mendja mund te ishte nje pyetje e perkryer sondazhi apo jo?
pershendetje...
Citim:Po citoj ato që tha sokrativuejtun pseudonimi im apo nofka (nje tjeter fjale shqip per nick name ) vjen nga nje tregim i MIGJENIT ''SOKRAT I VUEJTUN APO DERR I KENAQUR ?''
Kjo pyetje ma merr mendja mund te ishte nje pyetje e perkryer sondazhi apo jo?
pershendetje...
Pseudonimi im aktual ENYA, vjen jo nga kengetarja Enya;
por nga videoklipi i kenges se DJ BOBO "Love Is All Around" ,
ku ne sfond shkruhej I Miss U ENYA.
Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939
Citim:Po citoj ato që tha CSS OPENDOOR Ne fakt nuk po gjeja nje nick te hajrit (se cdonjeri me kane therritur me emer gjithmone).Ishte nje kushja ime qe me regjistroj ketu dhe me vuri emrin e biznesit te saj.Thua mos ka dashur ti beja reklame
Hahaha shaka (mos e mer seriozisht kushe).
P.s: Me kishte ikur pa lexuar kjo...
Po mor kusho po...Biznesin tim tek nicku jot e gjeta me e reklamu une...
Kot Si E Kom Nick Qe Perdor Ne Chat E Vuna Dhe Ktu E Kam Zgjedh Ket Nick Sepse Esh Fantastik Per Debate Ne Chat Persh Fillojn Tu Then Gocat Ik Se Jeni t`shpifut E Keni T`vockel Etj Etj Dhe Prandaj Me Ka Pelqy Ky Nick Name Me Debatuar Sa Me Shume
Citim:Po citoj ato që tha japonezi Kot Si E Kom Nick Qe Perdor Ne Chat E Vuna Dhe Ktu E Kam Zgjedh Ket Nick Sepse Esh Fantastik Per Debate Ne Chat Persh Fillojn Tu Then Gocat Ik Se Jeni t`shpifut E Keni T`vockel Etj Etj Dhe Prandaj Me Ka Pelqy Ky Nick Name Me Debatuar Sa Me Shume
LoOoOoOoOoOoOOoL
Mo M`shani Japonezet Se I Kom Si Shpirt I Kom ))
O japonez Hqe gishtin nga shift-i kur shkrun mer shoku se nuk osht nevoja me i bo gjith fjalet me te modhe,