Per fat te mire ky film ka dhe nje kolone zanore tjere se kjo kenga lart te keput shpirtin ! Sdq veshtire te gjesh nje film me 2 kenge kaq te bukura,duket qe merr vesh nga muzika ai tipi qe ka kuruar muziken dhe kolonat zanore
Placebo-t si grup s'me bejne te cmendem,por kjo kenga eshte vertet e bukur ...me ka pelqyer gjithmone,nga kenget a tyre eshte ajo qe me pelqen me shume !
Rock puro,energji nga fillimi ne fund !!
Every you,every me - Placebo
Cuz theres nothing else to do,
Every me and every you.
Ok,what's wrong with you......
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !
2 nga kenget qe degjoj goxha shpesh dhe per faktin qe jane 2 grupe qe adhuroj. Jam dakord me ty per kolonen se filmi eshte ... une i shpetoj dhe protagonistin
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Eshte nder rastet e pakta ku me teper me ka pelqyer filmi se sa libri, te cilin realisht nuk kam mundur ta lexoj deri ne fund. Kisha nje ndjenje peshtjellimi sa here qe e lexoja,sepse e perfytytoja aq gjalle pershkirmin e lindjes se Jean Baptiste saqe me dukej sikur e kisha para syve ate skene luspash peshku qe qelbeshin ere...
E ka pare kush kete film? Mua ma kane rekomanduar,por akoma nuk jam bere per mbare ta shoh.
I bukur dhe ka shume ngjashmeri me Shqiperine e "zonave informale". Indianet me romanticizmin e tyre te bejne per te vjelle normalisht, por ketu kane arritur ta injektojne me lezet.