3ngjell
Romantike

Regjistruar: 10/04/2009
Vendbanimi: Prane njerezve qe dua
Mesazhe: 53
|
Re: Ok, ju e dini!
Citim: Po citoj ato që tha Briganti
Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!
Ku e shikoni ofendimin ju i nderuar nga ana ime ?
Sepse ju thashë : të më falni po a jeni me llogjikë?
Unë këtu nuk shoh ofendim por shoh një diskutim normal biles duke ju kërkuar falje dhe para kohe pasi shpreha atë fjalën më pas atëherë nëse ju nuk dini të bëni biseda apo debate atëherë është e kot që hapni tema të tilla që dihet fare mirë se do ketë dhe mendime të mira dhe mendime jo të mira. Secili ka mendimet e veta dhe të gjithë duhet ti respektojmë qoftë ato dhe jo të mira . Unë përgjigjen time e dhashë ashtu si e mendoja sepse ajo ishte e vërteta për mua personalisht nëse të pëlqen një e vërtetë e bukur por gënjeshtër atëherë kjo temë nuk është për mua . Të përshëndes dhe mundohu të jesh pak më i kuptueshëm me të tjerët që dhe të tjerët të kuptojnë ty.
Ps:Nëse postimi im ju ka ofenduar po ju them se nuk e kisha atë qëllim thjesht dhashë një mendim
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|