Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

ja ta them ke veshi, ok?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Maj 2009 02:34
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
3ngjell
Romantike

Regjistruar: 10/04/2009
Vendbanimi: Prane njerezve qe dua
Mesazhe: 53

Re: Ok, ju e dini!

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!

Ku e shikoni ofendimin ju i nderuar nga ana ime ?
Sepse ju thashë : të më falni po a jeni me llogjikë?
Unë këtu nuk shoh ofendim por shoh një diskutim normal biles duke ju kërkuar falje dhe para kohe pasi shpreha atë fjalën më pas atëherë nëse ju nuk dini të bëni biseda apo debate atëherë është e kot që hapni tema të tilla që dihet fare mirë se do ketë dhe mendime të mira dhe mendime jo të mira. Secili ka mendimet e veta dhe të gjithë duhet ti respektojmë qoftë ato dhe jo të mira . Unë përgjigjen time e dhashë ashtu si e mendoja sepse ajo ishte e vërteta për mua personalisht nëse të pëlqen një e vërtetë e bukur por gënjeshtër atëherë kjo temë nuk është për mua . Të përshëndes dhe mundohu të jesh pak më i kuptueshëm me të tjerët që dhe të tjerët të kuptojnë ty.

Ps:Nëse postimi im ju ka ofenduar po ju them se nuk e kisha atë qëllim thjesht dhashë një mendim

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2009 01:20
3ngjell nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 3ngjell Kliko këtu për të kontaktuar me 3ngjell (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 3ngjell Shto 3ngjell në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 3ngjell në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar