Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje laper per ..
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Sa vite qe e shpresojme kete gje

S'ka gje me, kam shelgushin una.

, vite, ishalla mbare kete vit

Per momentin nuk dua te gjuaj njeri, jam paqesore

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2011 00:59
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Une nuk jap pellemba se e kam doren e lehte. Keshtu me kane thene ata qe e kane provuar. Duket sikur po i perkedhel, nooooooo, se bej!

Kjo do te jete nje shpute e rende per shelgun a ndokend tjeter ...

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2011 01:09
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

NO mi Deb qenka si une.

Sa e gjuj kojshijen fillo qesh.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2011 07:15
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

laper duket si llaf perkdheles , nuk te mbushet as goja as dora..
me thon me i rras noj shpulle surratit me i qit syt xixa o ma ndryshe ...
peace & love.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2011 21:20
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Nje shpulle sa t'me haj dora e djathe ketij siper Pauuuu

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2011 23:41
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

o Cec po vallaj me ta kthy me t'njejten monedhe po te duket teta n'form nonte ...si t'ia bejme..

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2011 01:55
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

arturm , do ja kerrcisja nje t'fort ,
apo s'kam dhe chancin qe s'ma kthen ai,,, se sdel neper tema tjera rri veç ke politika

al-o ti se ke zanot, ne fakt t'harrosh .. po ke bo 2 citime gati njelloj ke kjo tema,
nje sot e nje nga fillimi , kshuqe ti meriton 2shpulla

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2011 02:13
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Citim:
Po citoj ato që tha lule
arturm , do ja kerrcisja nje t'fort ,
apo s'kam dhe chancin qe s'ma kthen ai,,, se sdel neper tema tjera rri veç ke politika

al-o ti se ke zanot, ne fakt t'harrosh .. po ke bo 2 citime gati njelloj ke kjo tema,
nje sot e nje nga fillimi , kshuqe ti meriton 2shpulla

n'fakt bi shpesh ne perseritje e nuk maj mend...
mu psh. ma ka pas ndez qafen im ate me ato dur mekaniku...
kur thom ndez boheshte me ndez cigaren ...e ke provu nojhere ti fleur?

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2011 02:20
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

tashi po pata bo faj , bone ti bismilah i pari

Real asiher vallai se kam provu çdmth

Virtuell sidomos ke kjo tem Po , jam shkep

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2011 02:28
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

qoftlarg ta boj une bismilah se po te trondis mendimet ...
me bo gabime i shpull bythve se t'le pa pasoja ansore ene hajt
i mrapsh sa te m'hate dora vallaj kohes qe iken .

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2011 02:34
Ora tani: 22:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje laper per ..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar