Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219
bobobobobobo me masakruat ma nxjerret bojen fare c'paski qen mor njerez.
Amore un do e griz pashaporten dhe do iki ne Afrik te kerkoj Azil dhe njekozisht qe shijoj azilin njekosisht marr dhe virusin HIV se dhe ate kam mangut pa marr do ta provoj dhe ate dhe pastaj ler te vdes................
ah...se desh harrova robanin e do ta sjell me tren te zhavorrit apo me avjon te Sadamit.........
Bucs po mir je ti c'thot keto gocat kendej se mua me hoqen trunin e madh.?
Mos vall jemi ne gjygj ketu te bij bisedat e fsheta qe kam folur me Fionen.?
Jo se ti amore ne Gjykat punon dhe ndoshta te duhen po jo tani.
Hirushe ti rri aty ku je se je mir dhe futja i sy gjum se rritesh ok.
njerez Fiona is the Best.
Gezuar festat.
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219
Citim:Po citoj ato që tha BUCS Qimo mos harro ti dergosh nje kopje amor-it me autografin tend, se nuk ka azil pastaj
Sigurisht BUSC un gjithmon i rrespektoj vajzat jan gjeja me e prapa mbetur e botes.(hahahahahahahahahahahahahah)
Po kete punen e azilit si do ja bejm se un i kam dokumentat ketu apo thoni c'duhen dokumentat pran ati personi qe te rref Zemra.lol
Eh! Do te thoja, te gjithe per mua jane top fare, sepse secila prej tyre kane ndertuar me nje fjale kompozicionin artistik duke derdhur gjithe shllimet e tyre ne FH. Madje nuancat e ndryshme te mendimeve me kane bere per veti qe me nje fjale t'u them se keni arritur majen e piramides. Jam i lumtur, ngaqe secila vajze ne njefare menyre kane sendertuar imazhin filozofik e psikologjik, dhe ate qe une e quaj rruge-lidhjeje mes a anetareve ne FH. Me nje fjale e kane thyer skepticizmin e hekurt dhe jane rreshtuar ne "opusin FH"
Mesazhe: 353
OMG. Sa paskeni shkruajtur o people... Mezi i mbarova se lexuari te tera postimet :-P.
Well, here I gooo...lol.
Une per vete them qe te tera gocat mire jane mo... poqe une s'kam takuar ndonjehere asnje nga forumi or chati.
Nejse, ej o QIMI po ti mi yllo sa i bukur je aman?? Se vduqen te tera per ty mo..lol. Kot pyes une se i bere te flasin me vete te shkretat...j/k.
*** Hirushe teme e mire kjo la.
Pacim, Have Fun Y'all...
Ketu besoj se e keni ekzagjeruar kur thoni se te gjitha jane te mira.Ne fakt ketu te mira jane nja 15 a 20 vajza,kurse te tjerat te pakten jane femra.Por te vjetrit thone qe me e mira eshte ajo qe ta jep,keshtu qe nuk mund te vendos dot kush eshte me e mira.