Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Besimi fetar te shqiptarët.
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

NË FORUM KAMË MARË EDHE DY SHPREHJE TË CILAT I KUJTOJ SHPESH KUR LEXOJ BROÇKULLA FETARE ANTI SHQIPTARE.....JANË SHUMË TË GJATA EDHE NUK MUNDEM TI PËRDORË SI "NJOHSE NË FORUM"

NJËRA ËSHTË NGA PETRIT KOLA

"KOLENEL ANASTAS JANULLATOS JASHTË SHQIPËRIS"

EDHE TJETRA VJENË NGA DIKUSH QË KISHTE NJË ZHGABË DY KRENARE SI FIGURËN NJOHSE, EDHE THOTË:

AH MOJ KUMBULLA KUR DO PIQESH?....mik i nderuar ke thënë një shprehje me vëndë edhe shumë patriote.....por kumbullat shqiptare drejtohen nga pallati i pionerve të enverit edhe kjo tregon se do duhet shumë kohë që të piqen.....vallë  a do piqen kurrë pasi shqiptari u ca sërishtë në të krishterë edhe mysliman duke mbrojtur interesa turke greke italiane serbe.....rasti më i dukshëm kjo faqe e internetit e cila mbanë erë ANTISHQIPTARËSH FETARË?

Si të piqet ajo kumbulla kur edhe mjetet lajmëpërhapse u feëzuan edhe pretendojnë se janë të pavarura......kumbullat e Nikoll Lesit e compani do mbeten kumbulla të papjekura përsa kohë që do drejtohen nga qëndra fetare?...të mos flasim për kumbullat e politikës ose më mirë kungujt e politikës të cilët hapën dyertë për ata që nuk donin shkrimin edhe leximin e gjuhës shqipe...si edhe ndërtuan kisha xhami edhe shkolla greke në shqipëri.

KUMBULLA NUK PIQEN NË TRADHËTI ....UROJ TË MOS BIEN NË TOKË POR TË PRESIN DITË MË TË MIRA:

SE NJË ZË BUÇET NGA LUMË/ ME THERRET MË ZGJON NGA GJUMI/SE MILETI PO GATITET/SE TIRANI LEBETITET/SE KËRRCET PËLLCET FURTUNA/FRYHET VJOSA,DERDHET BUNA/NGREHUNI BJERUNI SHTYPINI KORRINI SHPORINI ,KATUNDARË E PUNTORË  NGA ÇAMËRIA NË KOSOVË?

PUSHTUESIT I KEMI BRËNDA?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 14:50
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HERO
vampir

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: topana
Mesazhe: 412

Muhejmiu

Po pikerisht une ate po te shpjegoj,por nuk e ke lexuar shkrimin tim me duket,Komittei i Janines dhe Komiteti i Stambollitn ishin qarte per pavaresi dhe jo per autonomi.Prandaj pergatitja e kryengritjes te armatosur ishte bere para Kongresit te Janines,dhe ishte gati,kurdo qe te vinte urdheri,plaste kryengritja e armatosur.

Fakt qe shqipetaret ishin kryekeput anti-turq eshte edhe fakti,qe Sulltani u propozoi Autonomi,biles edhe ne krye te liges islame te Popujve te Ballkanit,Oferte qe nga shqipetaret ishte krejt qesharake,Dhe as qe u mor ne konsiderate.Kishte nga ata qe mbeshtesnin Turqine gjate asaj periudhe,ishin disa qe kishin ofiqe dhe qe kishin pranuar oferta te majme nga porta e larte,keta quheshin SULLTANISTET,ne shqiperi,dhe asnje prej tyre ,nuk u lejua te merrte pjese ne asnje nga komitetet kombetare.Asnje nga te gjitha trevat shqipetare nuk dergoi qofte nje perfaqesues te vetem SULLTANIST.

Une ta kam shpjeguar edhe me larte,shqipetaret zgjodhen kerkesen e Autonomise ne Lidhjen e Prizrenit,sepse ishte zgjidhja me e duhur,brenda Territorit te perandorise,edhe pse vetem teorikisht,mund te siguronte integritetin territorial te shqiperise per momentin,po te kerkohej pavaresia,trojet shqipetare do te ishin copetuar ndermjet serbise,malit te zi,e greqise.

Menjfjale sic e shikon,e gjith situata ka pasur karakter diplomatik,dhe ka qene situate politike,me strategji diplomatike,dhe jo me karakter fetar.
Une kete jam perpjekur te te sqaroj,qe mos i jep ngjyra fetare kryengritjes shqipetare.

70% e shqipetareve mund te konsideroheshin myslimane,por ruanin pavaresine e tyre nga turqia me arem ne dore,ne cdo rajon malor shqipetar.

Sic ta shpjegova,lufta qe kane bere shqipetaret me TURQINE ka qene ndoshta lufta me e ashper dhe me barbare qe eshte luftuar nga shqipetaret.( ndoshata vetem L2B ka qen me keq)

Krimet qe jane kryer kunder shqipetareve nga turqit nuk jane kryer kunder asnje populli tjeter ballkanik.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 15:47
HERO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HERO Kliko këtu për të kontaktuar me HERO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HERO Shto HERO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HERO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Muhejminu
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/11/2006
Vendbanimi: www.erasmusi.org
Mesazhe: 193

Ore shok, une te kam then qe ne fillim qe Lidhja e Prizrenit nuk ihste per pavaresi por ishte per autonomi, dhe arsye se pse ato nuk ishin per pavaresi ishte shume e thjesht se po te ishin te pavarur do te sulmoheshin nga vendet fqinje. tani persa i perket turqis eshte e vertet se Shqiptaret, nuk kan ditur te sillen me kopil-llek kur i thon, se edhe vende te tjera ishin te pushtuara por nuk u masakruan ne ate forme si puna jone.

gjithsesi nuk duhet mohuar se shqiptaeret apo me sakt4e lidhja e Prizrenit mbrojti shume troje shqiptare, sidomos Plaven, Gucin, Shkodren Ulqinin nga pushtimi serbo malazes, dhe nese turqit hyn hyn per arsye te thjesht se u urdhruan qe te shkateronin lidhjen qe po i prishte pune Konferences se berlinit. Problemi yt eshte qe ti i shikon faktet hiostrike sipas qejfit tat. kjo nuk eshte e drejte, shqiptaret kane qene dhe jane musliman por kurren e kurres nuk kane qen per shkatermin apo copezimn e shqiperise. dhe ne per kete po diksutojme. qe besimi i shqiptareve ka qen i admirueshem sepse kan nxjerr njerez te ditur ne te trija fete kryesore, por kjo nuk ka sjellur kurre percarje apo gjera te ngjashme mes tyre.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 20:25
Muhejminu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Muhejminu Kliko këtu për të kontaktuar me Muhejminu (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Muhejminu't! Kërko mesazhe të tjera nga: Muhejminu Shto Muhejminu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Muhejminu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEND_ME_AN_ANGEL
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2006
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 209

o muhejminu po ti e analizoke historine si te do qejfi vetem per te nxjerre shqiptaret nje vend me kulture islame. Kushedi na nxjerr dhe iliret e arberit muslimane te devotshem, meqe rilindjen e zaptove. Ne qofte se rilindasit nuk kane kerkuar pavaresi, nuk e kane bere sepse e donin shume vellain musliman turk, apo se donin te ishin vartesit e padishahut te fuqishem, por e bene sepse shpresonin qe tek Turqia te gjenin nje aleat te mundshem kunder sulmeve te barbareve te ndryshem rreth e rrotull, dhe kunder copetimit te tokave shqiptare. A ka qene rilindja dhe lidhja e Prizrenit dushk i madh apo i vogel, po ta le ty te vendosesh, mua me duket nje levizje patriotike qe ska fare te beje me kulturen islame, gjithmone ne qofte se ne Shqiperi ka nje te tille.

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2007 05:35
SEND_ME_AN_ANGEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEND_ME_AN_ANGEL Kliko këtu për të kontaktuar me SEND_ME_AN_ANGEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEND_ME_AN_ANGEL Shto SEND_ME_AN_ANGEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEND_ME_AN_ANGEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Muhejminu
Anetar i regjistruar

Kush tha qe une po them qe rilidnasit kane dashur te mos shkeouten nga Vellezerit e tyre turq? A nuk ishte nje musliman qe e ngirit flamurin e pavaresise si ketu si ne Kosove??? Ketu ne po flasim per kulturen fetare qe kemi neve ketu, dhe askush nuk mund te thot qe shqiptaret nuk kane pasur fare nje kulture apo nj besim te forte ne veten e tyre. Vete levizjet e ndryshme qe u ben gjate viteteve te mepasshme te pavaresise, dhe gjat atyre te periudhes 1920-1939 tregojn se shqiptaret kane qen fetar.

ASkush nuk pohon ama se muslimanet, kane qene per mbajtjen me vellazerin turke, mos haro se haxhi Zeka ka qen kryetar i lidhjes se Pejes, po ashtu Ismail Qemali ka qen ai qe ngriti flamurin e pavaresise, hafiz Ibrahim Dalliu po ashtu ka qen nder ato persona qe ka pranuar qe shkrimi i shqiptare te jet ne latinisht, dhe mos haro se po ky hafiz Ibrahim Dalliu eshte komentuesi i Kuranit ne Gjuhen Shqipe pra i ka bere nje tefsir Kuranit. e sa e sa te tjere, pra nuk duhen harruar keto persona, sikurse nuk duhet harruar se ne shqiperi nese feja nuk do ishte e rendesishme, qe eshte nje budallik me brir pohimi i kesaj, ateher nuk do kishte as xhami as kisha. Po me duket se po i bini patkoit kot fare, sepse deri tani nuk keni sjelle asnje fakt real per te treguar se shqiptaret nuk na paskan qen fetar fare. te jesh tolerant nuk do te thot te mos jesh fetar.

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2007 17:06
Muhejminu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Muhejminu Kliko këtu për të kontaktuar me Muhejminu (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Muhejminu't! Kërko mesazhe të tjera nga: Muhejminu Shto Muhejminu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Muhejminu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

Citim:
Po citoj ato që tha Muhejminu
Kush tha qe une po them qe rilidnasit kane dashur te mos shkeouten nga Vellezerit e tyre turq? A nuk ishte nje musliman qe e ngirit flamurin e pavaresise si ketu si ne Kosove??? Ketu ne po flasim per kulturen fetare qe kemi neve ketu, dhe askush nuk mund te thot qe shqiptaret nuk kane pasur fare nje kulture apo nj besim te forte ne veten e tyre. Vete levizjet e ndryshme qe u ben gjate viteteve te mepasshme te pavaresise, dhe gjat atyre te periudhes 1920-1939 tregojn se shqiptaret kane qen fetar.

ASkush nuk pohon ama se muslimanet, kane qene per mbajtjen me vellazerin turke, mos haro se haxhi Zeka ka qen kryetar i lidhjes se Pejes, po ashtu Ismail Qemali ka qen ai qe ngriti flamurin e pavaresise, hafiz Ibrahim Dalliu po ashtu ka qen nder ato persona qe ka pranuar qe shkrimi i shqiptare te jet ne latinisht, dhe mos haro se po ky hafiz Ibrahim Dalliu eshte komentuesi i Kuranit ne Gjuhen Shqipe pra i ka bere nje tefsir Kuranit. e sa e sa te tjere, pra nuk duhen harruar keto persona, sikurse nuk duhet harruar se ne shqiperi nese feja nuk do ishte e rendesishme, qe eshte nje budallik me brir pohimi i kesaj, ateher nuk do kishte as xhami as kisha. Po me duket se po i bini patkoit kot fare, sepse deri tani nuk keni sjelle asnje fakt real per te treguar se shqiptaret nuk na paskan qen fetar fare. te jesh tolerant nuk do te thot te mos jesh fetar.

i nderuar zotri!

Askush nuk tha se shqiptari nuk u ngatërrua me fetë muslimane edhe të krishtera!Por pikërishtë sepse është ngatërruar me këto ndyrësira e harroj shqipërin edhe luftonte për bushtrat të cilat nuk donin që shqipja të shkruhej edhe të lexohej!Vrej se i njihni shumë mirë këto periudha  ndaj po të pyeS??A ISHTE SAMI FRASHËRI AI I CILI KA NDËRTUAR ENCIKLOPEDIN E GJUHËS TURKE?PËRSE VALLË?çI DUHEJ SAMIUT ME GJUHËN E CILA NUK LEJONTE MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE?

A ISHIN KORÇARË E GJIROKASTRIT ATA QË KANË NDËRTUAR NDËRTESAT ME TË MËDHA TË ATHINËS SI "ZHAPIO MEGARO" ETJE...PËRSE?

PRA FETË E NDYRA ANTISHQIPTARE QË ERDHËN ME MAJËN E SHPATËS NË SHQIPËRI JA ARRITËN TA INFEKTONIN SHQIPTARIN EDHE TA BËNIN BYTHËSHQYER....NDAJ EDHE VASO PASHKO NA THA?????

MJAFTË LUFTOVE PËR TË TJERË O FATËKEQ

KUJTO VËNDIN KU KE LERË EDHE ÇPO HEQ?

Sa për ato broçkullat që thua kur përmënd Malon po të themë se je shumë gabim pasi ju ka zënë sytë feja edhe jeni qerruar ....ndaj po të kujtoj se në ato kohë në të tre shtetet sipas botkuptimit të sotëm...pra Turqia,Greqi,Shqipëria ,pra në të treja këto shtete  shumica e popullsis ishte AUTOKTONE SHQIPFOLSE .....APO JO?pra në se u lozën lojra politike për Shqipfolsit ,ato nuk nënkuptonin myslimanë edhe krishterë ....por shqipfolës............pamvarsishtë se mbizotroj fanatizmi i ideve tuaja fetare........pikërishtë idet e tua edhe të Hero!

Malua ishte ai që u tretë për shqipëri edhe u helmua nga FLLIQËSIRAT FETARE,pasi Malua ishte ai i cili kërkoj të gërrmohej Dodona Pellazge...edhe ai i cili e ngriti flamurin në ditën që Skënderbeu i simboleve pellazge e patë ngritur më parë!Apo jo?

Xhamit edhe kishat ndërtohen nga besimtarët .....por në shqipëri I NDËRTUAN DRITËSHKURTËRIT POLITIKAN.....NDAJ POPULLI I KA DHJERË EDHE NUK SHKELË MBI TO?

TË KËRKOJ FALJE PËR FJALORIN TIMË BANAL....POR NUK MUNDEM TË DUROJ DOTË KUR HYJNIZOHEN ATA QË NUK LEJOJNË SHKRIMIN E SHQIPES EDHE SOTË ...PËR ARRNAUTET,ARVANITËT,EDHE ARBËRIT?

JASTË FETË JOSHQIPDASHËSE NGA SHQIPËRIA

KOLONEL ANASTAS JANULLATO JASHTË SHQIPËRIS.

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2007 16:11
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Muhejminu
Anetar i regjistruar

Se pari nuk mund te debatohet me nje person i cili nuk perdor fare llogjiken po ne baze te nje urrjetje ksenofobe merret dhe ofendon besimtaret e nje feje, dhe ofendon figurat te vendit te tij qe vet historia jon i lavderon dhe i quan pjese te rilindjes, kjo ndodh per nje aryse qe eshte me teper prapanike se sa nje arsye tjeter. Gjithsesi ne ato qe lexova me siper me teper pash nje lum vreri, qe nuk ia vlen te kthesh perjgjigje, se sa nje llogjik apo nje arsyeti te sakte, prandaj preferoj te mos kthej pergjigje, sepse pastaj gjithcka do e marr lumi dhe do filloj te personalizohet ky diskutim.

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2007 18:56
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Re: muhejmiu

Citim:
Po citoj ato që tha HERO
une nuk kam kohe te filloj dhe te debatoj referencat me ty tani,une thjeshte te kam sqaruar shkurt ate pjese te historise te popullit tend, .

Shiko se si tradhetohesh ti HEro greku.
Ke thene; te historise se popullit tend .
O grek, leri njerzit te flasin per veten e tyre. LEri te bejne dhe gabime.
Ti nuk ke te drejte morale o grek i qelbur t'u thuash njerzve fjalet '' per popillin tend''.
Nuk ka c'te duhet ty o grek i ndyre se si mendojne njerzit per popullin e tyre.
Kete gje le ta thone vete shqiptaret e jo nje hardhucke greke sivc je ti.

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2007 21:54
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Re: Tolstoy86

Citim:
Po citoj ato që tha HERO

Ne ballkan ka pasur gjithmone vetem tre raca ne periudhen e perandorise otomane.

KAURET,MYSLMANET DHE SHQIPETARET.

Mos bej gabim te vesh ne te njejtin rang emrin Muthejmiu me fjala vjen Hirow

ja pse

Shqipetaret
jane te bardhe
shkruajne latinisht
jane pa perjashtim te gjithe me prejardhje te krishtere
jo vetem ndodhen ne europe por krijuan shoqerine e tyre europiane kohe me pare vendeve te tjera.

Je ti ai qe meriton leksione historie dhe jo une.

Leksione historie HERO meriton ti dhe te gjithe greket.
Ti fiks perdor llogjike greku kur flet.
Shih se cfar thua ti; Kane qene tre rraca ke thene, kane qene, kauret, myslimanet dhe shqiptaret.
Ne te treja keto fjale qe ke thene o i mjeri HERO nuk ka pike rrace qe te shprehet aty.
Pikerisht kete llogjike greke kerkon ta hedhesh ne forum, sepse edhe ne Greqi , po ne kete menyre mendojne.
Ato tre fjale o i shkreti HERO nuk shprehin aspak rrace, por shprehin politike prej greku qe kerkon te perhapesh ti.
Ku eshte rraca tek fjala ''kauret''?
Ku eshte rraca tek fjalet myslimanet''?
Ku eshte rraca tek fjala ''shqiptaret''?

KE thene me poshte se; shqiptaret jane me prej ardhje te krishtere
Ku je more hero, more akademik i larte, qe ben keto pohime.
Ti as ke idene se cdo te thone fjalet ''prejardhje e krishtere''.
Injoranca jote duket hapur ne keto fjale, sepse megjithese jane pa kuptim, kerkon perseri t'i pershtatesh sipas psikologjise greke, te aytre qe te paguajne.
Ty HERO, edhe aty ku ti mendon se ke mend, une Kontinenti nuk e kam fare te veshtire te te hedh poshte si nje pacavure dhe ca me keq, si nje pacavure greke e cila shkelet lehte me kembe.
As qe ke idene se cdo te thote fjala ''prejardhje''

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2007 22:02
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Citim:
Po citoj ato që tha HERO
Po si mor Lezha mund te lejojme kete GJE me emrin Muhejmiu,qe edhe nepermjet emrit te tij e shpreh urrejtjen per kulturen e shqipetareve te na tregoje historine e rilindasve?????????
Njerez me prirje te tilla tradhetare jo vetem shahen e ofendohen por denohen me ligj.Ka nje kufi shprehja e tij e lire ne forume shqipetare.

HERO, hahahaha flet ti per kulturen shqiptare?
Gjoja sikur po e mbron. Por ajo nuk ka nevoje te mbrohet prej teje hero, nuk ka nevoje te mbrohet prej nje greku qe kerkon me cdo kusht te sulmoje fene muslimane me qe ajo eshte ndryshe nga ajo e grekeve.
Nuk shikoj asnje sulm kundra kultures shqiptare nga Muhejminu.
Ai ka fene e tij dhe mire e ben.
HERo, po fene ortodokse pse nuk po e sulmon ti HERO....hahahaha apo te tredhin shefat e tu po e bere kete gje.
Si shpjegohet Hero qe ti vetem kudnra fese muslimane shkruan dhe asnje rrjshet kundra fese ortodokese???????
hahahahaha...i mjeri grek.

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2007 22:09
Ora tani: 11:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Besimi fetar te shqiptarët.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar