Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

une i kam blere tek Christmas Tree Shop me $24.00 dhe duken sh me te mira se te shoqes time qe i ka blere $ 4000.00

Ajo do t'i nderroje tani, por si nderron dot me gjithe ato leke qe ka paguar, ndersa une jo vetem qe mund ti nderroj, por edhe mund t'i hedh fare,,,,

Kishte blere njera nja dy perde shume te bukura. Kombinonin shume me orendite e tjera ne dhomen e saj. Ku me tha sa i kishte blere dhe ku shqeva syte. Te ''Family Dollar'' per $5 copen. Ne nje vend tjeter te njejten perde e kisha pare $20 copen, dhe besoj se e njejta perde ne nje store me te shtrenjte do ishte akoma me e shtrenjte. Ka te bej shume shija qe ka nje person ne zgjedhje dhe kombinim. Gjerat e shtrenjta jane cilesore normal, por jo cdo gje e shtrenjte eshte e pershtatshme per shtepine tende. Duhet te dish dhe t'ia pershtatesh shtepise tende, ndryshe do e humbasi vleren qe ka. Po te kesh shije mund ta besh shtepine te duket shume bukur dhe pa shpenzuar shuma te medha.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 22:13
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Mos kam qene une ajo shoqja jote Debora, se une vdes per pazare te tilla. Kam shoqeri qe shpenzojne qimet e kokes ne rroba dhe menyra se si i kombinojne eshte hibret tek zoti.
Me mire te dish se te kesh i thone asaj shprehjes.

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 22:52
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Talking

e keni kthy ket teme ne teme familjare ca bahet kshu hahah

une po fla spere temen kisha desht me qene pak me e qeshur shume serioze jam ja kam inat vetes

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 23:00
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Mos kam qene une ajo shoqja jote Debora, se une vdes per pazare te tilla. Kam shoqeri qe shpenzojne qimet e kokes ne rroba dhe menyra se si i kombinojne eshte hibret tek zoti.
Me mire te dish se te kesh i thone asaj shprehjes.

Jo nuk je ti, por me moshe aty aty jeni. Ajo duhet te jete me e madhe se ty.
Ajo ka shume qejf te zbukuroje shtepine me xhingla mingla, dhe te lira, por qe kane shume lezet. Une i them,'' Sa e vret mendjen dhe ti mi gru, me qera je. Ajo me thote. ''Nuk ka rendesi ku jeton, por mundohu qe kudo qe te jesh ta besh ambjentin sa me te rehatshem, e te kendshem per syrin tend. Une dhe cupa e saj, ''ehuuuuuuuuu''. :pNe fakt ka shume te drejte ajo.

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 23:05
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:

une i kam blere tek Christmas Tree Shop me $24.00 dhe duken sh me te mira se te shoqes time qe i ka blere $ 4000.00

Ajo do t'i nderroje tani, por si nderron dot me gjithe ato leke qe ka paguar, ndersa une jo vetem qe mund ti nderroj, por edhe mund t'i hedh fare,,,,

une i kam blere tek bed bath & beyond - ne sale per $19.99
mi ka zili ter lagjja!!! :p

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 23:11
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

une i kam blere tek bed bath & beyond - ne sale per $19.99
mi ka zili ter lagjja!!! :p

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 23:29
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Jo nuk je ti, por me moshe aty aty jeni. Ajo duhet te jete me e madhe se ty.
Ajo ka shume qejf te zbukuroje shtepine me xhingla mingla, dhe te lira, por qe kane shume lezet. Une i them,'' Sa e vret mendjen dhe ti mi gru, me qera je. Ajo me thote. ''Nuk ka rendesi ku jeton, por mundohu qe kudo qe te jesh ta besh ambjentin sa me te rehatshem, e te kendshem per syrin tend. Une dhe cupa e saj, ''ehuuuuuuuuu''. :pNe fakt ka shume te drejte ajo.

ka shume te drejte ajo shoqja jote se edhe une me kete parim jam. Shtepia ka shume rendesi se lounge me te mire se shtepia jote nuk gjen ne asnje vend.

Sorry Dylan

e meta ime: flas shume per te qene ne teme

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2009 23:32
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

mua me pelqen pottery barn dhe restoration hardware... cdo njeri ka gustot e veta dhe kjo sdo te thot qe nje tjeret si puna e trull mund te gjykoj... ca me pelqe mua mbase si pelqe nje tjetri apo anasjelltas..

sa per temen:

mbeta ime eshte that i have no respect for money, i spend more than i make...

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2009 03:13
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ndersa une ta them pa ti pare fare ............. thjesht nga emri i dyqanit ku i ke marre .................
Lum si ti paske shoqe me gusto ........... .

Hey vlla, une kam shpenzu $10,000.00 perde  per krejt shpine ( dhe vetem cereku me kane ardhe, sepse duhet te pres rallen per te tjerat qe te me vijne t`i installojne, se bahen me porosi) dhe kjo eshte firma me perfekte sot per sot ketu ne USA. biles i mora pak si lire, i gjeta me 30% off. Se ca beni ju andej nga Canada, pune per ju, per mua edhe tek "Gabi" t`i blesh, s`me intereson fare gustoja e huaj. Mjafton qe un jam e kenaqur me zgjedhjet e mia, pa ne i pelqen shoqes apo jo, I don`t give a cent!!!

ps: sa per temen, e meta ime?  Llastoj veten sic ma do qejfi mua, pasi jam vete zot e vete shkop.

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2009 03:13
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

ama kur flet the trull per gusto shpije.. e jap jeten nese si ka dritaret te mbulume me cercafa

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2009 03:17
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar