Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644
Bashkangjitje: t,shop.jpg
Ky file është shkarkuar 47 herë.
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha [QUOTE]Po citoj ato që tha Anemone
[B]I kam zbuluar ne nje boutique i cili te vesh si kjo gocaQUOTE]
Damn my style. Keshtu i kam edhe une 1 pale citjane,por te zeza vec dhe ne ane kane nje xhep te madh me nje lidhese gri...I adhuroj.
Hee,perdorimi me leggins eshte goxha i ngrohte ne fakt,mirepo personalisht do preferoja citjane pak me te buta. Shto ketu nje xhakete siper,taka jo shume te theksuara,dhe katandisesh gati si kjo pastaj:
p.s: Jemi brenda temes,pasi me kenge vishemi e zhvishemi E kjo eshte veshese psh.
Aman Anemone se ne shend te citjaneve mora edhe 1 pale te zeza pardje dhe i vesha dje per Valin e Shenit:p,por jo me taka aman se i kam alergji,por thjeshte me 1 pale balerina. Nuk i kombinova me xhakete cohe,por lekure te shkurter blu qe te me kombinonte me canten dhe balerinat. Sa punet/kombinimet i kemi ne femrat.(edhe pse ndonjehere lool)
My song of the day is about love.. Akoma pa filluar dita dhe e kam degjuar mbi 3 here, nuk e imagjinoj raportin ne fund.
Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644
Re: Petrit Ceku, kitarist klasik
Citim:Po citoj ato që tha Balerina Epo ta mesoja nga profesori im jo shqiptar qe ka kitariste klasike te mrekullueshem shqiptare, kete s'do ta kisha pritur ndonjehere.