Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 144 145 146 147 148 149 150 151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160 161 162 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

haha kurse mua me bejn me qesh analizat dhe pikpamja e debores dhe shokut tim al74
une nuk lidha jeten egzistencen time me rrezutltatet e pokerit, por sodha nje shembull te qarte se si fati egziston, dhe e kam theksuar persa i perket poker gods, i dont give e fuck!

debora, me aq shume sa loz, pak a shume cdo dite, rradhe here flas rreth ksaj teme, prandaj shpenzoj kohe me shume ktu ne forum, ne tema te tjera, kur takoj shoke qe dojn te flasin per poker, me ben me dhimbje koke, faktikisht kjo eshte edhe asryeja pse loz me shume online me njerz nga e gjithe bota, se nuk me pelqen te kaloj shume kohe neper tavolina dhe ter degjoj historina qe i kam degjuar millions of times.

se i shikoni gjerat juve edhe mua me ben me qesh.
p'sh, para disa kohesh isha me nje shok durrsak qe eshte ekspert ne sports betting, gjithe jetes per 13 vjet qe e njoh, ate pune ben, edhe luan poker por jo aq shpesh sa une.

nje dite takum nje goce shqiptare/kosovare tek pizza e nje shoku tone vlonjat, dhe duke bere muhabet m,e ate gocen, mesuam shume se sa goca shqiptare faktikisht jetojn ktu ne ket qytet qe une dhe ky shoku im durrsak nuk ja kishim haberrin, edhe pse ne jemi ktu nga me te kahershmit shqiptar ne ket qytet.
pasi degjuam me vemdnje dramat dhe thashethemet e soap-operave ne jeten normale te ktyre puntrve te "ndershem" shqiptar, mu dha nje buzeqeshje dhe i thashe ktij shokut tim pasatj: se sado kumarxhi tna quajn kta njerz, jemi shume me te paster dhe jetojm nje jete shume me interresante se sa kto soa-opera clowns qe me bejn me qesh me rrealitetin e tyre, mos ti vij keq kujt se i them edhe motres time kshtu kur me keshillon te martohem dhe te punoj dy pune vetem e evtem te paguaj rent taxa dhe bills qe te rris nje familje shembullore si pua e saj
sound boring to me, qe mos t'them punishment

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 02:51
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Kurt nuk do jesh tere jeten i ri. Do kesh nevoje dhe ti nje dite per ate jeten ''e merzitshme'' me grua e femije perqark. Ti qesh me familjaret, por kjo eshte jeta.
Kur ata qe shoqerohesh tani nje dite do martohen e krijojne familje, ndersa ti do vazhdosh jeten tende ku rafsha mos u vrafsha.
Ajo jete qe ty te duket ''jo boring'' mua e pjeses tjeter na duket shume stresuese, dhe shume e frikshme. Cdo gje eshte me moshe. Me pelqen stabiliteti ekonomik, shpirteror. Nje jete normale pa shume te papritura jo te kendshme.
Me pelqen ta kontroolloj une jeten e jo ta le veten ne meshiren e fatit. Aventurat i perkasin adoloshences.
Nje vajtje ne Shqiperi do te bente te te zgjoheshin ndjenjat e ngrohtesise familjare qe qe te ka munguar prej shume vitesh besoj.. Burri im thote.'' Pse su martova cik me i ri?'' Do ta kisha cunin si shoke tani.''

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 03:15
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kurt nuk do jesh tere jeten i ri. Do kesh nevoje dhe ti nje dite per ate jeten ''e merzitshme'' me grua e femije perqark. Ti qesh me familjaret, por kjo eshte jeta.
Kur ata qe shoqerohesh tani nje dite do martohen e krijojne familje, ndersa ti do vazhdosh jeten tende ku rafsha mos u vrafsha.
Ajo jete qe ty te duket ''jo boring'' mua e pjeses tjeter na duket shume stresuese, dhe shume e frikshme. Cdo gje eshte me moshe. Me pelqen stabiliteti ekonomik, shpirteror. Nje jete normale pa shume te papritura jo te kendshme.
Me pelqen ta kontroolloj une jeten e jo ta le veten ne meshiren e fatit. Aventurat i perkasin adoloshences.
Nje vajtje ne Shqiperi do te bente te te zgjoheshin ndjenjat e ngrohtesise familjare qe qe te ka munguar prej shume vitesh besoj.. Burri im thote.'' Pse su martova cik me i ri?'' Do ta kisha cunin si shoke tani.''

aha, ky eshte problemi se jeta ime me duket shume me e satbelizuar se sa ajo e juaja me familje dhe femije
ju njerz me dukeni kumarxhinj te bole si i thojn asaj fjales, (merreni si kompliment kte)

pikersiht, ti po i pergjigjesh asaj qe une kam mendur gjithmone, njerzit martohen se kane frike te plaken te vetmuar, i duket tmerr

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 03:24
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Ja vlen vertete te iki?????

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 03:27
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Kurt po i ben qejfin vetes me duket. Sa per ate friken se plakesh vetem, nuk eshte keq te fillosh ta kesh dhe ti parasysh. Per meshkujt pleqeria eshte me e dhimshme.

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 03:30
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kurt po i ben qejfin vetes me duket.
sure, meqe po flasim per mundesine "tragjedike" te nje plakjeje te vetmuar, duhet te filloj qe tani te praktikoj t'i bej qejfin vetes. degjohet si formule e mire, its called survival instinkt

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 03:38
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
osht pun ............... moshe ... experience .... edhe talenti

kur ti arrish keto .........

p.s. - se harrova .......... der ne 14 vjet shkonte neni i perdhunimit

Per te postuar foto duheshin gjithe keto gjera?

P.s. s'besoj se do me denoncoje jo

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 17:12
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

pikersiht, ti po i pergjigjesh asaj qe une kam mendur gjithmone, njerzit martohen se kane frike te plaken te vetmuar, i duket tmerr

kurto kur te hysh ke mejhonja ke nje birre nga ana ime per kete mendim qe ke thene ...
mendim i castit :me pihet nje kafe po ska kush te ma beje ....

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 21:06
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

vetem kafe Bionde ?

... per ty do hapim shampanje se u bone per mall

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 21:22
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

vetem kafe Bionde ?

... per ty do hapim shampanje se u bone per mall

jo shampanje se dehem e baj noj belegji se kam te pimen e keqe une jam violenta ...kam qene e zanme me keto festat e kalamajve ...ti mire

Mesazh i vjetër 23 Prill 2010 21:31
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 144 145 146 147 148 149 150 151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160 161 162 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar