kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
haha kurse mua me bejn me qesh analizat dhe pikpamja e debores dhe shokut tim al74
une nuk lidha jeten egzistencen time me rrezutltatet e pokerit, por sodha nje shembull te qarte se si fati egziston, dhe e kam theksuar persa i perket poker gods, i dont give e fuck!
debora, me aq shume sa loz, pak a shume cdo dite, rradhe here flas rreth ksaj teme, prandaj shpenzoj kohe me shume ktu ne forum, ne tema te tjera, kur takoj shoke qe dojn te flasin per poker, me ben me dhimbje koke, faktikisht kjo eshte edhe asryeja pse loz me shume online me njerz nga e gjithe bota, se nuk me pelqen te kaloj shume kohe neper tavolina dhe ter degjoj historina qe i kam degjuar millions of times.
se i shikoni gjerat juve edhe mua me ben me qesh.
p'sh, para disa kohesh isha me nje shok durrsak qe eshte ekspert ne sports betting, gjithe jetes per 13 vjet qe e njoh, ate pune ben, edhe luan poker por jo aq shpesh sa une.
nje dite takum nje goce shqiptare/kosovare tek pizza e nje shoku tone vlonjat, dhe duke bere muhabet m,e ate gocen, mesuam shume se sa goca shqiptare faktikisht jetojn ktu ne ket qytet qe une dhe ky shoku im durrsak nuk ja kishim haberrin, edhe pse ne jemi ktu nga me te kahershmit shqiptar ne ket qytet.
pasi degjuam me vemdnje dramat dhe thashethemet e soap-operave ne jeten normale te ktyre puntrve te "ndershem" shqiptar, mu dha nje buzeqeshje dhe i thashe ktij shokut tim pasatj: se sado kumarxhi tna quajn kta njerz, jemi shume me te paster dhe jetojm nje jete shume me interresante se sa kto soa-opera clowns qe me bejn me qesh me rrealitetin e tyre, mos ti vij keq kujt se i them edhe motres time kshtu kur me keshillon te martohem dhe te punoj dy pune vetem e evtem te paguaj rent taxa dhe bills qe te rris nje familje shembullore si pua e saj
sound boring to me, qe mos t'them punishment
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|