ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha lost_soul
Jo vetem qe zoti ekziston vetem ne kokat tuaja, por edhe ate zot qe keni shpikur e keni bere kriminel, xheloz, te paafte, cmirezi, te peshtire etj etj, me nje fjale i keni veshur te gjitha atributet negative njerezore.
Nuk me habitni me keto shprehje, sepse, asnjehere nuk ke fakte per keto qe thoni juve, dhe komunizmi e ka bere te veten, mandej menjehere kapitalizmi, e rringjali frymen ateiste. Por nje fakt kam: ne esenc nuk ka ateista, ata vetem mundohen te filozofojne kote se koti, dhe ne unin e tyre e kane te mbjellur ekzistencen e Zotit, por fundja Zoti nuk ka nevoj as per mua as as per ty. Si e besuam si nuk e besuam ,vetem per vetet tona e kemi.
"..Kush ben nje veper te mire sa grimca e atomit, ate ka me gjete dhe kush ben nje veper te keqe sa grimca e atomit, ate ka me gjet...".
Keshtu qe ju mund te mohoni sa te doni i nderuar, por kjo katekori jane ata si e atij mesusi komunist, kur i tha nxenesve se duhet te besojne gjerat qe i shohim dhe i prekim, Zotin nuk e shohim dhe nuk prekim keshtu qe nuk ekziston. dhe nje nxenes i tha pra dhe profesori nuk ka mend se as nuk ia shohim as nuk ia prekim,,,
I nderuar, une ju çmoj per vlerat qe keni ne Shqiperi, flas kulturen, shkollimin, bujarin, por vertete, ne anen shpirtrore keni ngecje te theksuara...
Dhe a e bejme Zotin neve mizor ajo nese do hapim teme tjeter, dhe i bim faktet, aktualitete, dhe mandej me trego ku do mbeteni pas ketyre juve i nderuar...
...Thuaju pabesimtareve ju keni fene tuaj une timen..
Ne teme:
"Dhe ne solem argumente te qarta per zotet e mendjes"