Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 4.33.
Sa besoni ne dashurine virtuale?
Besoj
Besoj fare pak, per te mos thene aspak
Nuk Besoj
nuk jam i/e sigurte
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
eng_girl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: absolutely, relatively here
Mesazhe: 381

ah po, nese i referohesh hapesit te temes(ne fakt une kam shkruar sondazhin)... nje moderator i bashkoi dy temat, timen me titullin dhe sondazhin dhe pergjigjet nga tema e ngjashme qe dikush kishte hapur perpara meje. kjo ka ndodh kohe me pare, kur ju nuk ishit regjistruar akoma.--sa per sqarim kjo, meqene ishe pak picky

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Janar 2006 05:56
eng_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eng_girl Kliko këtu për të kontaktuar me eng_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: eng_girl Shto eng_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eng_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Dikur kam besuar dhe kam perjetuar nje kenaqesi te madhe...
Sot jo me dhe kam pershtypjen se arsyeja qe nuk i besoj me eshte sepse interneti ka rene ne duar te lloj-lloj niveleve me te cilet une personalisht s'kam piken e deshires te shkembej dy llafe e jo me te krijoj lidhje dashurore...Megjithate -Never say never...

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 18:55
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mimo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/10/2005
Vendbanimi: shqipri
Mesazhe: 49

sa do doja ta provoja qe te besoj

ndjenj e bukur,,kur dashuron,,,,,,dhe kur degjon,,,,,,mezi pret te hapesh kompjutrin,,thot njeri,,,,,,kur do jete ai shanc dhe per nje njeri si une,,qe ka harruar se dashurija ekziston,,,,,,,,faleminderit

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 01:54
Mimo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mimo Kliko këtu për të kontaktuar me Mimo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mimo't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mimo Shto Mimo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mimo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mimo
Anetar i regjistruar

ckuptim ka fjala ju lutem ,,lloj-lloj niveleve-mos harro se ato nivele jan

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Dikur kam besuar dhe kam perjetuar nje kenaqesi te madhe...
Sot jo me dhe kam pershtypjen se arsyeja qe nuk i besoj me eshte sepse interneti ka rene ne duar te lloj-lloj niveleve me te cilet une personalisht s'kam piken e deshires te shkembej dy llafe e jo me te krijoj lidhje dashurore...Megjithate -Never say never...

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 01:57
Mimo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mimo Kliko këtu për të kontaktuar me Mimo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mimo't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mimo Shto Mimo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mimo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mimo
Anetar i regjistruar

i like George Bernard show,,,,thankyou

Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
Ste kuptoj i/e dashur!!

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 02:03
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

nuk kam per ti besuar n'donjehere......

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 05:22
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
pa shiko shiko! tani e kuptova pse e paska ven nik_name syri se eshkreta na fleka dhe me syun e webit........qyqa qyqa po psere dhe kto gjona n'dollkan.......... po bejini derman se do rrjesi fare me duket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hhahahaahahahahahah, ca parashikimi ke pas!Telepati e gjalle!
Kot per sport, hyna elexova te gjithas mesazhet e vitit te kalum,
hmmmmmmm-bukur boll!

Ikaaaa

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 10:03
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
nuk kam per ti besuar n'donjehere......

rubino por une mer lal nigjova se ke rene ne dashni ti mer ne internet?si kshu si besoke?

hahahhahahhahah shaka lale

kurre mos thuaj kurre thote nje fjale e vjeter e popullit ketu ku jetoj une ..

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 22:22
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

nuk jam e bindur akoma. mendoj se po.

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 23:44
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath
nuk jam e bindur akoma. mendoj se po.

As mos e vrit mendjen te bindesh, sinqerisht ta them
sikur te te kisha kusherire te afert ose moter.
Ose nese bie ne kete lloj "rrjete dashurie",
mos gabo te japesh informacion per veten tende,
perpara nje takimi balle per balle.Qofte dhe nje emer te vertet,
pasi interneti esht nje "bote FBI me vete,"
ku gjithcka e thene apo e shkruar ne msn- te vjen e postuar ne shtepi!
Mos u tremb!
Thjeshte kujdes veten dhe ndjenjat e tua!
Nuk dihet kujt ja dhuron gjithe ate passion frymezimi!

Zere se nuk fola, nese jam jashte teme!
Mire u lexofshim!

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 00:52
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar