Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 2.50.
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

une kam frike se s'me kuptojne... po c'me lexojne seeee!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2007 04:52
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Per mua gjeja me e frikshme eshte jeta, po eshte edhe eksituese ne te njejten kohe. Pikerisht frika dhe mungesa e kontrollit te ben ta dashurosh.
Tani qe po mendoj nje jete e opresuar dhe pa lire do te ishte akoma me e frikshme.

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2007 12:25
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

nga zoti

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 03:07
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

mos ki merak se e kam shok zotin, i them un nje llaf te mir per ty

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 03:09
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
mos ki merak se e kam shok zotin, i them un nje llaf te mir per ty

vertet ai snjef shok lol

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 03:12
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

un po te them e kam shok, e kemi ber bashk ushtrine

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 03:14
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
un po te them e kam shok, e kemi ber bashk ushtrine

e mire mos shko me tej aty sme pelqen te shkruaj lol nuk behen lojra
ta thashe qe e kisha frike

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 03:15
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Kam frike nga e papritura e rrezikshme!

Jeta mund te perfundoje papritur e pakujtuar dhe te gjithe mundi te iken (me falni per fjalorin)...per lesh. Me falni por lajmet e fundit me kane detyruar te mendoj gjate rreth kesaj. E frikshme!

Mesazh i vjetër 04 Janar 2008 08:23
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha ENISS
Kam frike nga plakja. Nga mosha, koha qe iken...
Kur isha ne fillimin e gjimnazit me dukej se kjo mosha madhore duhet te ishte shume mire dhe nuk proekupohesha per te arritur interesat e mia, pasi nje aftesi per ti arritur vinte natyrshem me vone dhe po prisja me padurim te arrija moshen madhore. Me mbarimin e gjimnazit po ndjeja gjithnje e me teper intensitetin e kohes e ta cmoja shume. Me duket sikur cdo moment qe iken, me shqeteson, mund ta kisha perdorur per me mire e do behem pishman deri ne detaje per menyren si po e kaloj... cpo bej me te.
Vertet qe plakja me tere cka brenda me frikeson... Cdo minut qe kalon, cdo dite, cdo muaj, me iken shume shpejt dhe dua ta ndal. Me ze paniku me raste :p

sa e sinqerte! dhe ma merr mendja se ke nje shpirt flori! cdo femer ne bote ka frike te njeten gje , moshen e vjeter. por ti ke trimeri ta shprehesh veten ketu, kjo te ben edhe me te bukur,siqeriteti jote. i uroj cdo goce ne moshen e vjeter te jene e martuar dhe me femije, se nuk ma merr mendja se ka gje me tragjike se nje grua te moshuar pa femije e pa burre, dhe askush mos ta doje me.

Mesazh i vjetër 05 Janar 2008 22:12
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

oh, se harrova te flas per veten. kam frike te hidhem nga kati i 5'te. e kam provuar po nuk mundja, ca t'them, jam frikacak!! tani qe e njoh veten kurr nuk nevoja ta provoj ma.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 14:13
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar