Film francez pak i njohur i cili trajton nje teme adoleshenciale,dashurite e para,debolesat e moshes te cilat mund te te cojne edhe te marrosesh pas personit te gabuar ! Faktikisht edhe videoja eshte nje pjese ku duket se i dashuri i adoleshentes ne fjale, e shtyn deri atje sa te prostituohet me disa persona thjesht per leke !
Kenga me pelqen.Me raste edhe me shume se Unforgivable sinner !! Faktikisht,me para, kam pas nje debolese te lehte per kenget e Lenes,sado qe te gjitha pak a shume nje tematike kane,cik shume adoleshencilae e post-adoleshenciale ne pergjithsi,sado qe vajza eshte rritur ca kohet e fundit !
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !
Rikujtoj te vendosni titujt e kengeve e per me shume ne kete teme dhe emrat e filmave. Ndryshe degjojini per vete e mbajini ne mendje sepse do te prishen shume shpejt.
Besoj se kaq eshte me se kuptueshem apo jo?
Faleminderit
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Film i 1999 por qe une e pashe vetem para 2 netesh.
E kam pare dhe une goxha vite me pare ne kinema. Duhet te kete qene 99 ose 2000 !
I lezetshem,i ngjashem pak a shume me keta filmat e tipit Ecorcisti apo Ezorcizmi i Emily Rose,edhe se jo aq dark fare !
Nuk eshte film antifetar,por me shume kundra rregulloreve absurde te kishes. Kundra atyre modifikimeve qe kisha ka bere gjate historise se saj, ne lidhje me sjelljet e pjestareve te organizmes kristiane,si psh rolin dytesor e te paperfillshem te femres ne kishe,apo martesat e prifterinjve e kshu me rradhe ...
Meqe filmat shqiptare kohet e fundit jane bere vertet me pikatore, dhe aq me pak qe pothuajse nuk ekzistojne kolonat zanore e filmave shqip,po postoj kete nga filmi Koha e kometes ! Film qe s'kam pare,por duke qen qe eshte nje bashkpunim i huaj,nuk duhet te jete keq !
Kenga,hec mo,tipike pop-folk ballkanase...pastaj nga nje e fisit Ismajli nuk mund te priten perla...
Koha e kometes - Zanfilla Ismajli
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !