Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Cfare lloj muzike pelqeni? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 4.33.
Ke nga keto?
Rap
Hip-pop
Techno
Dance
Euro-Dance
Metal
Reggae
House
Pop
R & B
Rock
Other
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ELESA
Anetar i ri

Regjistruar: 06/06/2008
Vendbanimi: KORCE
Mesazhe: 20

Me vjen mire qe ende te rinjte degjojne muzike popullore.Edhe mua me pelqen shume po me teper e degjoj ne raste festash ose kur ma ka qejfi.
flm per mesazhin

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 03:23
ELESA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ELESA Kliko këtu për të kontaktuar me ELESA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ELESA Shto ELESA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ELESA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne pergjithesi me pelqen kenga dhe muzika popullor, pa dallim si nga veriu apo jugu. Kam bere ca disqe me kenge popullore sipas deshires sime. Ne mengjes i fus ca kenge alegro qe te me zgjojne nga gjumi si kenge patriotike si ajo e jakup ferrit, kamber loshit, apo cun mules apo dashurie si altin shira meda apo jehona labe etj. ne darke i fus ca ahengje sidomos nga shqiperia e mesme si Ulu molo te dali hona, napolon, pogonishte etj

piktoro paskemi shije te njejta. Ate kengen ulo molo te dali hena jam kureshtare ta degjoj. Ku ta gjej?
Me pelqen cdo lloj muzike, por popullorja eshte ne vend te pare...
Glaukus pershendetje

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 05:56
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Sikur e kam pare nje teme si kjo me duket??????? Nejse ........ si rob demode qe jam preferoj Metalin (thrash apo speed)..... edhe ghost me pelqen. Kuptohet mosha ben te veten ene nuk i ndjek me si dikur .......... .

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 06:42
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Getjaa
Anetar i ri

Regjistruar: 25/12/2008
Vendbanimi: Gjilan
Mesazhe: 27

Rap......po menoj pasi qe para se t'i mbushja 16 vite kam shkuar ne kurs vallëzimi modern edhe m'ka mbetur një kënaqsi e atëhershme dhe po,,,Rap
me pëlqen me shum.............

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2008 12:41
Getjaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Getjaa Kliko këtu për të kontaktuar me Getjaa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Getjaa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Getjaa Shto Getjaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Getjaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Vallezim modern = Rap ............Mahhhh ............. .

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2008 18:43
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

ore vertet si shpjegohet, kur jetoja ne Shqiperi as me levizte qimja nga muzika popullore por qe kur kam ardhur ketej sa degjoj muzike popullore (gje qe ndodh shpesh) jo vetem i ngre zerin (jo, nuk i hap xhamat e makines) por dhe emocionohem disi...
nejse, mua me pelqejne ku me pak e ku me shume te gjitha rrymat, e i degjoj te gjitha llojet e kengeve ne varesi te gjendjes shpirterore.

Si te preferuar do zgjidhja Yodeling :hihi

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 02:02
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Mahhh ...... te makina ime ka nje jave qe nigjohet vetem konga Bubrrecit .......... dhe Qingji vogel ........ ene me xhama hapur ...... (ka qene temperatura 0 prandaj)

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 09:25
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Nuk diskriminoj kur behet fjale per muzike te mire. Zgjedh ajken e cdo rryme qe me teket, varur nga opinioni im. Megjithate do te diskriminoj pak rap-in se ne maje te hundes ma ka sjelle...pervec noj Tupac ose Eminem, te tjeret harroji per mua se s'me terheqin fare.

Mesazh i vjetër 03 Janar 2009 10:33
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mahhh ...... te makina ime ka nje jave qe nigjohet vetem konga Bubrrecit .......... dhe Qingji vogel ........ ene me xhama hapur ...... (ka qene temperatura 0 prandaj)

C'me bere per te qeshur o turll.Cuni im i pelqen shume keto kenge ,sidomnos ''Qengji i vogel''Dhe une i kam qejf kenget per femije.Di shume.Ua kendoj perdite femijeve te mi,sidomos cupes se vogel per ta vene ne gjume.

Sa per temen me pelqejne te gjitha zhanret e muzikes ,mjafton te jete e bukur kenga.

Mesazh i vjetër 03 Janar 2009 19:25
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Ne te vertet me pelqen muzika me tekst te bukur,nuk mund te mohoj qe pelqej dhe ritmin...Kam kuptuar qe varet shume nga momenti ...Sme pelqen fare muzika e metalit,po as ato kenge te errta qe te zhysin ne depresion para kohe...

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2009 12:27
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Cfare lloj muzike pelqeni?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar