Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > A jeni ateista apo besimtare Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Erzen tani spo kuptoj dicka.
Perse kur fyen ky njeriu ketu siper qe do ta crgjistrojn me fyerje te tipit (morracak,prostituta te forumit,te cmendur,hitlerian) nuk jane sharje dhe kur shajm ose perdorim ironi indirekte ne te tjeret duhet te na terhiqet vemendja.
Ky diskutim ketu u acarua qe nga momenti kur ky tipi i mesiperm perdori ato terma qe te kam thene me siper.
Eshte e vertet qe pastaj edhe une e kam degjeneruar fjalorin dhe fajet e mia i pranoj por cdo gje lindi si pasoj e asaj qe shkruajti njeriu qe do te cregjistrohet.
Si guxon ky tip ne menyre indirekte dhe direkte te thote qe une dhe ndonje tjeter jemi prostituta te forumit dhe perfaqsojm rrugacerin.
A ka mend ne koke se cfar thote.
Nje njeri normal si do ti pergjigjej ketij njeriu duke i thene ke te drejt miku im keshtu eshte ?
Nese i lexon shkrimet nga fillimi provokatori ka qene ky njeri sepse ishte nje diskutim ne nivele normale.
Une dhashe mendimin tim dhe ishte ndryshe nga mendimi i Jarigasit dhe te ketij tipi.
Jarigas me tha e respektoj mendimin tend dhe aty mbaroi.
Ndersa ky njeri meqense nuk isha dakort me te filloi me ofendimet.
Une jam njeri impulsiv dhe sjam mesuar qe dikush te me drejtohet ne ate menyre .
Nese dikush me thote qe jam prostitut e forumit dhe shkruaj cmendurira atehere une sipas jush cfar duhet ti them ke te drejte?
Ti Erzen do te thuash pse nuk e denoncove?
U ben vite ne kete forum dhe mendimi dhe fjala ime kane qene gjithmon te lira.
Jam sjellur gjithmon korrekt me njerzit pervecse ndonje ironie te tepruar
Pastaj me njerzit qe me pare kam pasur konflikte jam ber mik se problemet zgjidhen duke folur.
Keshtu une ju pergjigja me te njejten monedhe.
I kam thene ketij njeriut me siper te mos me permendi me emrin dhe mos te flasi me per mua por ky njeri ngaqe do te vazhdoj avazin nuk ndalet.
Sa me shume njoh te tille njerez aq me shume i dua kafshet ...
Nejse se edhe ti ske faj Erzen jo se fajet e kemi ne te tjeret po ska rendesi gjerat gjithmon shkojn ne vendin e duhur.

Pastaj ta leme njeriun qe do te cregjistrohet . (po flas per malukatin)
Si mundet nje njeri te thote qe shqiptaret jane tradhetare ?
A nuk eshte fyerje kjo per te gjithe shqiptaret?
Keshtu mos te bejm sikur jemi te gjithe te shenjte ketu.
Mos te bejm sikur te tjeret jane djalli dhe une jam fjala e perendise.

Shnet e pare Erzen ...(se mbaja mend te te flisja kaq shume po ka gjithmon nje here te pare :p)

Sa per ty Malukat eshte e kot te te bej replik.
Sic thone qesh mire ai qe qesh i fundit.
Me ty do te qeshi identiteti yt i humbur shqiptar.
Nese sje krenar qe sje shqiptar atehere pune per ty.
Por historine mos e trego si do ti OK ?
Nese ne te tjeret jemi krenar qe jemi shqiptare atehere ti duhet ta respektosh mendimin tone.
Hajd edhe ti shnet e pare dhe azhornohu pak me historin...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2007 22:39
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
malukati
Anetar i ri

Regjistruar: 26/05/2007
Vendbanimi: m'at ane t'gardhit
Mesazhe: 16

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Sa per ty Malukat eshte e kot te te bej replik.
Sic thone qesh mire ai qe qesh i fundit.
Me ty do te qeshi identiteti yt i humbur shqiptar.
Nese sje krenar qe sje shqiptar atehere pune per ty.
Por historine mos e trego si do ti OK ?
Nese ne te tjeret jemi krenar qe jemi shqiptare atehere ti duhet ta respektosh mendimin tone.
Hajd edhe ti shnet e pare dhe azhornohu pak me historin...

Ky eshte forum, i nderuar zoteri. GJithsekush thote mendimin e vet, por pa sharje dhe banalitete. Sic mund ta kesh vene re postimet e mia jane mendime te miat dhe jo sulme banale ndaj te tjereve. Une nuk shaj e acarohem kur dikush nuk ka te njejtin mendim me mua. Nese ty s'te pelqen ajo qe shkruaj une ke dy mundesi, ose ta injorosh ose te me argumentosh te kunderten. Kjo tregon kulture dhe njekohesisht perben thelbin e nje forumi.

Gjithe te mirat

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2007 22:51
malukati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të malukati Kliko këtu për të kontaktuar me malukati (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: malukati Shto malukati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto malukati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600

Citim:
Po citoj ato që tha malukati

Fakti qe irritohesh kaq shume, perdor fjale abuzive dhe nuk jep as edhe nje argument per te qene, me qetesi, urti e dinjitet, tregon krizen tende te thelle te identitetit.

Shendet

Pse ti na fole me argumenta????Une si pashe as hijen, per bese....A po mi rradhit pak?????ku i ke????
Pastaj ma shpiego edhe mua se ç'jane fjalet abuzive, se se mora vesh, me thone te drejten......
Sa per qetesine , urtine dhe dinjitetin, ai sarkazmi yt mbi shqiptaret e mjere i permledh te gjitha......Te lumte, mysliman.......

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 04:27
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sunny
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 12/06/2007
Vendbanimi: .........
Mesazhe: 49

po shumee

jam muslimane dhe besoj te Zoti shume, dhe praktikoj fene...per cdo gje

qe jam lutur Zotit ai me ka ndihmuar...kam besim te forte...mendoj qe

shuem gjera kane vertetetuar egzistencen e Zotit

Ata qe thone se jane ateista nuk ma merr mendja se jane me te vertete...po

thjesht vetem thone...se njeher ne jete te pakten kane thene Zot me

ndihmo...puna eshte se ata nuk kane rene ne ndonje situate shume te

keqe dhe nuk besojne, se po te kishin patur ndonje situate te keqe do t'i

luteshin Zotit, bile me shume se ne qe pohojme egzistencen e Zotit.

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 19:01
Sunny nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sunny Kliko këtu për të kontaktuar me Sunny (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sunny Shto Sunny në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sunny në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha malukati

Ky eshte forum, i nderuar zoteri. GJithsekush thote mendimin e vet, por pa sharje dhe banalitete. Sic mund ta kesh vene re postimet e mia jane mendime te miat dhe jo sulme banale ndaj te tjereve. Une nuk shaj e acarohem kur dikush nuk ka te njejtin mendim me mua. Nese ty s'te pelqen ajo qe shkruaj une ke dy mundesi, ose ta injorosh ose te me argumentosh te kunderten. Kjo tregon kulture dhe njekohesisht perben thelbin e nje forumi.

Gjithe te mirat

Tani se kush eshte forumi une e di se u beme pleq ne kete forum.Dhe ne pergjithsi jam dakort me ato qe thua.Por me duket se me keto qe thua po perpiqesh te mesh moral mua.Une miku im respektoj cdo mendim deri ne momentin ku fillojn ofendimet personale.Nese te dy do diskutojm per cfar do lloj argumenti dhe biseda nuk do kaloj ne banalitet atehere une mund te diskutoj me ty gjithmon.
Pastaj clidhje kishte kjo qe nese sme pelqen ta injoroj ose te argumentoj te kunderten.Une gjithmon kam argumentuar gjerat qe kam thene. Une mund te jem shume dakort me ty ne shume gjera e vetmja gje qe mua nuk me pelqejn eshte fondamentalizmat.Por edhe nese dikush eshte fondamentalist ne mendim eshte pune per te deri ne momentin qe ta ka kam thene me siper qe te mos me ofendoj kur une jam kunder mendimit te tij.
Respektoj mendimin tend dhe shpresoj te diskutojm perseri.
Gjithe te mirat Diabolic A'S

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 22:18
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Re: po shumee

Citim:
Po citoj ato që tha Sunny
jam muslimane dhe besoj te Zoti shume, dhe praktikoj fene...per cdo gje

qe jam lutur Zotit ai me ka ndihmuar...kam besim te forte...mendoj qe

shuem gjera kane vertetetuar egzistencen e Zotit

Ata qe thone se jane ateista nuk ma merr mendja se jane me te vertete...po

thjesht vetem thone...se njeher ne jete te pakten kane thene Zot me

ndihmo...puna eshte se ata nuk kane rene ne ndonje situate shume te

keqe dhe nuk besojne, se po te kishin patur ndonje situate te keqe do t'i

luteshin Zotit, bile me shume se ne qe pohojme egzistencen e Zotit.

cja ke fut kot...

po kur egziston.. pse se shofim ndonje her.. te pakten dhe ne enderr.. eshte thjesht nje mendim ne mendjen e njerzve asgje me teper.. se ka dal nje budalla para shum mijra vjetesh e ka then egziston.. e per arsye perfitmi ka nxjer fene dhe gjith kjo tuf budallenjsh sot ne bote besojn ne dicka qe nuk shifet( do thuash qe shkencerisht eshte vertetuar qe ka gjera qe nuk shifen, por egzistojne).. per mua eshte absurde.. dhe un i perkas nje feje sic kam then asajbektashjane.. po un si besoj fese.. i besoj dervishit.. i besoj per ate qe shof dhe veprat qe ben.. e jo meshave e biblave e kuraneve e ku di un.

ehh c'eshte prish dynjaja.... .

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 22:55
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

O Kota me fal per injorancen,a ndoshta eshte termi qe nuk kuptoj ne shqip,po kush eshte Dervishi?Nga vjen kjo fe,dhe kur thua s'i besoj fese po atij,cdo te thote ti besosh atij?dmth si te ndihmon ky njeri ...cdo te thote ti besosh diçkaje qe sheh dhe eshte fe qe te eshte percjelle apo ke vendosur vete?...me pak fjale...se s'po te kuptoj xhano

Per temen...akoma besimtare pa fe...

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 23:07
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
O Kota me fal per injorancen,a ndoshta eshte termi qe nuk kuptoj ne shqip,po kush eshte Dervishi?Nga vjen kjo fe,dhe kur thua s'i besoj fese po atij,cdo te thote ti besosh atij?dmth si te ndihmon ky njeri ...cdo te thote ti besosh diçkaje qe sheh dhe eshte fe qe te eshte percjelle apo ke vendosur vete?...me pak fjale...se s'po te kuptoj xhano

Per temen...akoma besimtare pa fe...

si te ta shpjegoj un xhano.. dervishi eshte ai qe te thot.. neser ti do pengohesh, dhe do thyesh dy dhembet e pare... dhe del qe: neser ti pengohesh dhe thyen dy dhembet e par

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 23:22
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave

si te ta shpjegoj un xhano.. dervishi eshte ai qe te thot.. neser ti do pengohesh, dhe do thyesh dy dhembet e pare... dhe del qe: neser ti pengohesh dhe thyen dy dhembet e par

Aaaaaaa po keshtu thone dhe kur me shohin filxhanin ore...nejse

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 23:59
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

dervishi

ne fe dervishiane, ose bektashllinjt hyne te gjithe ata qe bjen pjese ne grupin shiite,o sunite,nuk me kujtohet,por eshte nje fe shume tolerante, e njejte pak a shume me katoliket nga menyra sesi i trajtojne gjerat,dhe nuk kane xhami por kane TEQE,eshte vendi ku shkojnedhe falen eshte nje lloje ndertese si kishat bizantine,jugu kryesisht eshte bektashlli,feja bektashiane,ka dervish,kurse ajo qe quhet si "myslimane"kane hoxhe

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2007 02:09
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > A jeni ateista apo besimtare

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar