Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Mesazhi u pastrua !
Nuk jemi ne cerdhe ketu Njerez te Mire !!
Dhe seshte nevoja per te perdorur krahasime!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 09:44
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Evisa se di kush je ti po cilado qofsh uroj te jesh ne brendi te ngjarjeve te kishave tona me probleme me kishen greke dhe te mos na dalesh ketu progreke se e mori lumi pasatj kete forum,te lutem shume rishikoji e rishikoji mire temnat dhe qellimet e tyre qe simbolizojne kete forum.

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 18:42
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
WOLF_CUB
Pure Instinct

Regjistruar: 09/03/2006
Vendbanimi: Alpe
Mesazhe: 289

Exclamation

Kerkese!

Drejtuar: Moderatorit te ketij nen forumi

Per dijeni: Administratorit perkates.

Eshte teper fyese dhe poshtersi qe nje mesazh te transformohet duke u fshire deri ne masen 90 %.
Dialogu me erzenin ishte mbase i nxehet por nuk ka te drejte askush qe te modifikujemesazhin tim ku citoja erzenin_be duke lene vete nje fjali qe eshte e qellimte dhe mund te merret si fyerje nga te dyja palet. Mua qe me merr atributet e mendimit nje dikush qe nuk e njeoh dhe nuk ja kam pare vlerat (pervec ketij atentati" dhe mbase erzenit_be qe ngelet sikur une i paskam thene vetem "fort lubturia juaj" ( qe ishte fetem fjalia e pare).

I lutem Admnistratoreve qe te mos lejojne me invazione te tilla.
Jam dakord me sanksionet edhe me fshirjet e mesazheve komplet por ky i fundit eshte ATENTAT!

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 18:49
WOLF_CUB nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të WOLF_CUB Kërko mesazhe të tjera nga: WOLF_CUB Shto WOLF_CUB në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto WOLF_CUB në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Evisa se di kush je ti po cilado qofsh uroj te jesh ne brendi te ngjarjeve te kishave tona me probleme me kishen greke dhe te mos na dalesh ketu progreke se e mori lumi pasatj kete forum,te lutem shume rishikoji e rishikoji mire temnat dhe qellimet e tyre qe simbolizojne kete forum.

Amoxilo !
Une ate po bej dhe i kuptoj shume mire mendimet e tua dhe te antareve te tjere!
Sygjerimi im eshte qe te respektohet regullorja per nje debatim me te kendeshem
Jo une do dal me Falmur dhe do bej demostrate per greket .
PS: Pa merak ri xhaxhi amoxil

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 18:51
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Re: Kerkese!

Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB
Drejtuar: Moderatorit te ketij nen forumi

Per dijeni: Administratorit perkates.

Eshte teper fyese dhe poshtersi qe nje mesazh te transformohet duke u fshire deri ne masen 90 %.
Dialogu me erzenin ishte mbase i nxehet por nuk ka te drejte askush qe te modifikujemesazhin tim ku citoja erzenin_be duke lene vete nje fjali qe eshte e qellimte dhe mund te merret si fyerje nga te dyja palet. Mua qe me merr atributet e mendimit nje dikush qe nuk e njeoh dhe nuk ja kam pare vlerat (pervec ketij atentati" dhe mbase erzenit_be qe ngelet sikur une i paskam thene vetem "fort lubturia juaj" ( qe ishte fetem fjalia e pare).

I lutem Admnistratoreve qe te mos lejojne me invazione te tilla.
Jam dakord me sanksionet edhe me fshirjet e mesazheve komplet por ky i fundit eshte ATENTAT!

Mesazhet u fshine nga une ishin komplet jashte teme dhe kishin ndejtur shume biles ne faqet e FH !
Sic thate dhe vete ju e kuptoni qe gjithcka ishte jashte teme dhe fyerjet dhe sharjet nuk jane per njerzit ! Mendoj Une
I bera nje fshirje te mire qe te dyve pa mbajtur anen e askujt Cfare lexova qe nuk i permbahej temes ate fshiva
Te gjitha mesazh jashte teme duke Ofenduar do fshihen ! Dhe seshte ATENTAT sic mendoni juve !
Faleminderit !

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 18:58
WOLF_CUB
Pure Instinct

Regjistruar: 09/03/2006
Vendbanimi: Alpe
Mesazhe: 289

Re: Re: Kerkese!

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Mesazhet u fshine nga une ishin komplet jashte teme dhe kishin ndejtur shume biles ne faqet e FH !
Sic thate dhe vete ju e kuptoni qe gjithcka ishte jashte teme dhe fyerjet dhe sharjet nuk jane per njerzit ! Mendoj Une
I bera nje fshirje te mire qe te dyve pa mbajtur anen e askujt Cfare lexova qe nuk i permbahej temes ate fshiva
Te gjitha mesazh jashte teme duke Ofenduar do fshihen ! Dhe seshte ATENTAT sic mendoni juve !
Faleminderit !

Nejse ligjin dhe maliqin nuk dua ta ve ne diskutim. Por ju nuk keni; e theksoj nuk keni aspak te drejte ta katandisni mesazhin ne nje fjali duke e divulguar kuptimin.

Une kerkoj qe te fshihet i gjithe mesazhi.

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 19:01
WOLF_CUB nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të WOLF_CUB Kërko mesazhe të tjera nga: WOLF_CUB Shto WOLF_CUB në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto WOLF_CUB në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Une kam te drejte te fshij apo katandis c'do mesazh qe eshte jashte normave Normale Nuk po diskutoj me tej !
Deshira juaj u plotesuar per fshirje mesazhi !
Debatim te kendeshem !

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 19:09
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Re: Re: Re: Kerkese!

Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB

Une kerkoj qe te fshihet i gjithe mesazhi.

A nuk e shikon ore Wolf qe po t'i plotesojme deshirat sa hap e mbyll syte

mos u çirr aq forte (se na shkoi zemra te themra :p.) per ate mesazhin se une e lexova dhe t'u pergjigja , e kam fjalen ishte nje debat midis nesh qe s'kishte te bente aq shume me temen.

Puna e moderatorit eshte te mirembaje temat dhe debatet njekohesisht.

Me ç'rast ju lutem te gjitheve, nderhyrjet e moderatoreve mos i merrni si antishqiptare apo pro kujd do qofte. Ketu jemi te forumi horizont, i fjales dhe mendimi te lire, nderkohe qe çeshtja kombetare natyrshem eshte mbi te gjitha.

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 23:09
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Mesazhe: 5233

evisa mos lesho dore qe ne fillim se ta pijne lengun pastaj. shqiptari zbutet vetem me doren e hekurt ose kur ua merr kalane perbrenda, por kalane ua merr vetem kur tregoehsh konkurrent i pamundur Amoksil, wolf he tani mos e teproni me replika. se do filloj nga leeksionet pastaj . Kemi apo jo mision kombetar ndergjegjesimin e kombit te paradokseve?

Mesazhi mund te fshihet

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 23:47
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
evisa mos lesho dore qe ne fillim se ta pijne lengun pastaj. shqiptari zbutet vetem me doren e hekurt ose kur ua merr kalane perbrenda, por kalane ua merr vetem kur tregoehsh konkurrent i pamundur Amoksil, wolf he tani mos e teproni me replika. se do filloj nga leeksionet pastaj . Kemi apo jo mision kombetar ndergjegjesimin e kombit te paradokseve?

Mesazhi mund te fshihet

Pershendetje !
Une Jam me Paqen me Mirkuptimin Njerzor me Menyren e duhur te komunikimit!
Pastaj kur njerzit nuk kuptojne me te mire dhe me nje % te vogel tolerance athere meren masa ndryshe dhe Di Une Si Shkruaj
Ps: Eshte hapur ndonje konkurs verdalle dhe se kam marur vesh une besoj se do dal me fitore
Ke shume te drejte Ana me kazme dhe lopate ne dore jam pastrim Redikal

Ps: Mesazhi do fshihet se nuk futet ne Teme

Mesazh i vjetr 01 Prill 2006 01:31
Ora tani: 10:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit .

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar