Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë?
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
comja
atdhetare

Regjistruar: 21/09/2006
Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe
Mesazhe: 611

Histori e bukur kjo por vajza qe them un nuk eshte nga jugu. Po prandaj te erdhi keqe se je nga veriu un e kam then disa here qe flas per ata qe kam rastisur te takoj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2006 16:24
comja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të comja Kliko këtu për të kontaktuar me comja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: comja Shto comja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto comja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha comja
Histori e bukur kjo por vajza qe them un nuk eshte nga jugu. Po prandaj te erdhi keqe se je nga veriu un e kam then disa here qe flas per ata qe kam rastisur te takoj.

O zot kesaj i thone me u trash pa pasur arsye. Oj ti come, ketu e para punes nuk po flisnim per meshkujt nga veriu po per meshkujt SHQIPTARE. Thelbi i asaj historise qe shkruajta une eshte shume i qarte dhe i lehte per tu kuptuar por qe ti se paske thith fare dhe as kam nder mend te ta shpjegoj.

P.S. Do ishte fyerje ndaj inteligjences time qe te me vinte keq nga ajo qe ke thene ti ne vecanti dhe gjithcka qe mund te thote nje person qe se njoh fare.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2006 16:29
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Ehe.

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2008 20:51
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ehe.

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2008 23:14
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elissa
ulur gjith diten

Regjistruar: 02/04/2006
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 1543

njeri i bie gozhdes dhe tjetri patkoit

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2008 18:47
elissa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elissa Kliko këtu për të kontaktuar me elissa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elissa Shto elissa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elissa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Po citoj Metaxa-n

Mjaft me keto budallalliqe. Raste te tilla ka sa te duash. Nuk mund te dali surrati jot tani te ofendoje gjithe meshkujt nga veriu nder te cilet jam dhe une. Boll se e tepruat. [/B][/QUOTE]

Po mire o Metaxa,(si verior qe qenke ky nick nuk te shkon fare) me qe je edhe ti nga veriu e cfare pastaj?
Pervoja ka treguar se ju verioret jeni shume patriarkal,me perjashtim te qytetit te Shkoder Loces.Menyra se si i trajtoni grate,motrat dhe vajzat tuaja jane teper te papranueshme.Kete menyre trajtimi te ashper po e shpalos edhe ne mesazhin tend.Pra ti je njesoj me ata qe tregove me poshte e mos u lodh te na mbushesh mendjen.Nuk e perjashtoj qe midis veriorve ka djem te zot,te beses e trima,por persa i perket respektit ndaj seksit femer jane babaqemo.
Kam nje mikun tim verior.i cili ka veti e vyrtyte shume te mira.Une e respektoj ate dhe ai mua gjithashtu,por ai e thote boterisht se me femrat ata sillen vrazhde e pa respekt.
Edhe ne jugoret aty i kemi tonat,por jemi me ndryshe.
Pra si rezultat i kesaj,nje vajze shqiptare qe jeton ne perendim lidhet me mire me nje te huaj qe e trajton me repekt e me fjale te embla se sa me nje shqiptar te vrazhd e pa kulture.Une ju siguroj juve se femijet e ketyre veriorve ketu ne perendim nuk do te behen si baballaret e tyre,por shume here me te mire.Persa i perket Shqiperise,gjersa te jene gjalle ata qe vrasin vajzen se shkon e flen tek shtepia e te fejuarit do te duhet edhe nje brez qe te ndryshojne.
Opinioni im per djemte shqiptare eshte pozitiv,por me pozitiv eshte per bukuroshet shqiptare.
E perkrah martesen e vajzave shqiptare me te huajt,por kurre martesen e djemve me te huajat!!!

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2008 19:28
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

E perkrah martesen e vajzave shqiptare me te huajt,por kurre martesen e djemve me te huajat!!!

O rracist oooo diskriminues... oooo feminist

Pse ore femrat te marrin te huaj, neve me patjeter shqipe eeeeeeeeeeee?! :p

Pervec shakave, une (me kismet...) dua ta marr nusen jo vetem shqiptare, por edhe nga anet e mia!

Peace!

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2008 19:55
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Djemte shqiptar normal qe kane vlera ,por mendoj se femrat jane akoma me te mira.Kane vlera qe femrat ketu ne Usa nuk i i njohin e jo me ti kene.

Te djemte shqiptare nuk me pelqen fakti qe i kushtojne me shume kohe shoqerise se familjes.Argetimin jashte shtepise e lidhin kryesisht me shoqerine ,ndersa gruaja dhe femijet vetem ne raste te vecanta .Normal qe ka dhe meshkuj qe jane me kavaliere me gruan,por jane te pakte.Merr burrin tim p.sh dhe si burri im jane nje pjese e mire e shqiptareve.Jam une ajo qe duhet ta marr gjithmone inisjativen per te dale sikur dhe per nje kafe.Ka dhe me keq.Ka qe nuk dalin fare ne publik me gruan.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2008 20:28
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

O rracist oooo diskriminues... oooo feminist

Pse ore femrat te marrin te huaj, neve me patjeter shqipe eeeeeeeeeeee?! :p

Pervec shakave, une (me kismet...) dua ta marr nusen jo vetem shqiptare, por edhe nga anet e mia!

Peace!

Gjergj njeriu meson edhe ne ''pleqeri'' dhe une kam mesuar mjaft per keto 10 vite emigrim.Nga anet e tua dhe te miat thuhet nje fjale e urte:''Jepe vajzen ne kaure,por kurre mos merr kaurke''.Pse thuhej keshtu?Kristianet kane qene pak me te ''civilizuar''ose me mire pak liberale e me te bute ne krahasim me ne myslumanet.Pervoja ime e ka provuar kete thenie qe eshte mese e vertete.Kete e kam vertetuar jo shume larg,por ne rrethin tim familjar se pari e pastaj ne te njohurit e mi.Ndersa kauret e huaj (nuk e kam fjalen per ata xhybemedhenjte qe veshin fustane,arabet) ne Europe apo ne USA dijne se si te sillen e ta trajtojne mire nje grua,ndersa ne shqiptaret kemi akoma ''infeksion'' nga e shkuara.Ndersa persa i perket te kundertes mos gaboni djem shqiptare se do te beheni pishman qe keni lindur,sepse nuk do t'ua tret stomaku sjelljen e nje ''mushke'' nga Europa apo Amerika.
Po te tregoj konkretisht:
Im kunat eshte martuar me nje vajze kristiane.Une dhe ime shoqe i kemi bere qindra ndere e kemi respektuar gjithashtu sa nuk e ka per nder,por ajo si gjithmone armiqesore.Nuk e kuptojme se si mund te sillillemi me te.Ne me buke ajo me gure.
Nje mbesa ime eshte martuar me nje djale kristian.Kalojne shkelqyeshem dhe ai e mban ate ne pellembe te dores.Ajo si vajze e mire dhe e zgjuar ja respekton edhe njerzit e tij.Keshtu qe edhe vjerri me vjerren betohen per koke te nuses.
Ndersa persa i perket martesave te albanian me te huaja;
Djali i nje te njohurit tim eshte martuar me nje spanjolle.Kur shkojne vjehrri apo vjehrra ne shtepine e djalit e gjejne nusen me kembeperpjete ne sofa(divan) dhe nuk e luan bythen fare.I ngrihet per te shkuar ne pub apo night club i thote burrit mbaje vajzen se une ika me shoqerine.Pra e ka kthyer ate ne sherbetor.Do ta duroje ti vogelushi xhaxhit te te trajtonin si lolo apo dado shtepie?E pra ky eshte ai racisti Gjergj.
Persa u perket vajzave shqiptare vertete kane vlera,por nga sjelljet e padenja karshi tyre te djemve shqiptare po i bene ato te shikojne per foreigner.

Kundershtuesja ju keni te drejt kur thoni se ne burrat shqiptar bejme shume pas te afermve.Tipik si burri jot kam qene edhe une dhe llafet e atyre te afermve qe ne i kemi per zemer, na perzene mbrapa edhe pse jemi me mijra milje larg.Ke shume te drejte ,me te dashurit ne familje jane vetem familja jote burri, e femijet.As nena ,as babai,as motra e as vellai ,le me pak me tutje ndjejne nje keqardhje nqse te ndodh dicka,por jo se u behet vone.Gjithsejcili shikon ne der e brenda.
Me falni se u zgjata por shkas u be Gjergji qe me ngacmoi.Meso nga ata qe kane kaluar eksperienca ne jete Skenderbe!

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2008 18:02
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Do ta duroje ti vogelushi xhaxhit te te trajtonin si lolo apo dado shtepie?E pra ky eshte ai racisti Gjergj.

Nashiiii pike se pari, edhe aq vogelush nuk jam une jo...! :p

Eshte shume e thjeshte kjo pune mendoj une, pa bere postulate e pergjithesime ...
... populli iiiiine ( meqe ra fjala gezuar 100 vjetorin ) thote "Sipas tenxheres edhe kapaku" !

Kaq pra! E thjeshte! Si thote kenga si... "Zgjodha njerine..."

Por qe jam d'akord se pjesa me madhe... nuk jane ne gjendje "te ndjekin ritmin e sofistikuar social e moral" perendimor... prandaj strukemi midis nesh... Eshte paksa e trishte ta thuash keshtu, por ky eshte realiteti!

Ama, gjithmone tek muhabeti i tenxheres me kapakun, varet... jo apriori mund te thuash se "jo nje djale shqiptar me nje goce te huaj nuk do te funksiononte"...

Prape se prape... shqiptare padiskutim!

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2008 19:56
Ora tani: 22:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar