Citim:Po citoj ato që tha Tulipani qe thua ti i kalova shpejt pershendetjet e thashe qe te gjithe i paska permend vec mua jo :p:p
po "colpo di grazia" paska qene aty perpara meje, dhe si te mos mjaftonte ke zgjedh nga me te shpifmet ... po i them vete vetes : meravigliosa creatura atehere :p
per ty
...jooo ate se bej une..ke zona jote mos te pershendes ty ....Ama zgjodha nji kenge per te vene duart ne koke,se kisha hall mos nuk e kishe degjuar mjaftueshem,,,Jovanotin per dje !
Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
Per te gjithe ju qe jeni krenare qe jeni SHQIPTARE!
PROUD TO BE ALBANIAN
Red and Black I dress
Eagle on my chest
It's good to be an Albanian
Keep my head up high
For the flag I Die,
Im proud to be an Albanian
PEACE
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)
kater vjet bashk i kaluam shkollen e mesme e mbaruam maturanta jeni ba erdhi koha per me u nda nje shoqri kem qen ne klas nje dashni ne kemi pas japin fund sot avantures festojm mbremjen e matures.
nje kenge te bukur po kendoj maturantet po festojn sot po ndahemi ne pranevere a do te shihemi ndonjehre, nje kenge te bukur po kendoj maturantat po festojn lot ne faqe na kane mbete a do te shihemi me ne jete.
kush me dysh e kush me kater kush me pese e kush per hater shok e shoqe perqafuam sot nga shkola kem me u largua cilin do ta lejm te parin pershendesim kujdestarin profesore ju perqafojme fjalte e tua si harojme
nje kenge te bukur po kendoj maturantet po festojn sot po ndahemi ne pranevere a do te shihemi ndonjehre, nje kenge te bukur po kendoj maturantat po festojn lot ne faqe na kane mbete a do te shihemi me ne jete. 2x
Sa here kujtoj
Diten kur jam larguar,
Floket e tu , ende i kam ne duar,
Me syte e tu,
Ne syte e mi kerkoje,
Ishte besim, a ndoshta mos dyshoje ti,
Une si atehere e kujtoj ,
jo jo nuk mundem ta harroj,
Hena nga lart,
fshehtas po na pergjonte,
Nje ves e arte,
Nga syri po pikonte.