Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Une jam nga ato robt qe po mos ta kujtojne oraret e pauzave do harronte te hante. Kush gatuan ne shpi? PS Po degjova dhe njehere "po ju?" do e rrjep per se gjalli. Po jeni shume mi (s'mund te pervecesoj hey & al-in) Kush gatuan thote kjo Mami mi
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Une jam nga ato robt qe po mos ta kujtojne oraret e pauzave do harronte te hante. Kush gatuan ne shpi? PS Po degjova dhe njehere "po ju?" do e rrjep per se gjalli.
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
U hutua.. Ku pitja?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday U hutua.. Ku pitja? A te iki tani?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday U hutua.. Ku pitja?
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Si ta keshe nda menjen. Po ike, naten dhe gjume te embel Punoni dhe ne fundjave?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Yeah, me raste. Ma pregatite çajin sonte?
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
?
! Ti Vizio sikur me kishe nje pyetje borxh mua?
Jam i sigurte qe e kam bere. Nuk lej gjera ne mes te rruges ?
. ?
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
doni naj pytje borxh?