Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Udhetimet me te mira behen gjithmone me imagjinate..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Me ne fund dikush qe po sheh me syte e mi... nuk paskam qene e verber jo.
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me ne fund dikush qe po sheh me syte e mi... nuk paskam qene e verber jo. Kush te ka ren ne qaf eria?? Hapju shoqeris
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me ne fund dikush qe po sheh me syte e mi... nuk paskam qene e verber jo.
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Kush te ka ren ne qaf eria?? Hapju shoqeris Kush me bje ne qafe mua gjen belane thuaj Ishte thjeshte komenti i idese o sa qejf kur kam te drejte.
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Kush te ka ren ne qaf eria?? Hapju shoqeris
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kush me bje ne qafe mua gjen belane thuaj Ishte thjeshte komenti i idese o sa qejf kur kam te drejte. Ah ...mmmmmmmmm
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kush me bje ne qafe mua gjen belane thuaj Ishte thjeshte komenti i idese o sa qejf kur kam te drejte.
Me paska shkuar mendja per molle sheqeri mmmmm
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Me paska shkuar mendja per molle sheqeri mmmmm Shije e paharrueshme
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Me paska shkuar mendja per molle sheqeri mmmmm
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus e grin kte Mesin e shkret Sa e denuan ate shkelsin?
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus e grin kte Mesin e shkret
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
shelgaqi si te ka motraqi
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shelgaqi si te ka motraqi Mire motraqi. Ti si ke qene me keto te vitit te ri. Ndonje te re me motra, apo hiq.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shelgaqi si te ka motraqi