Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ sec mu kujtua videoklipi i shakires la tortura Ti Enigme do ta marresh violinen njehere. sa kohe ke qe nuk i ke rene?
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ sec mu kujtua videoklipi i shakires la tortura
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
uuuu, enigma... hajde te te puth, dmth pickoj nje here! me falni po isha ca ne "zyre"... i ka lene sh pas dore i zoti!
__________________ . . due gocce di chanel
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa si i do mister me mjalte apo djath ??? Jo me mjalte jo se kush e degjon bleten pastaj. une mundoheth do thote keta bejne qejf, Me djathe....speca...po tjeter?
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa si i do mister me mjalte apo djath ???
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Jo me mjalte jo se kush e degjon bleten pastaj. une mundoheth do thote keta bejne qejf, Me djathe....speca...po tjeter? ... ka edhe mjalte sot, po he!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Jo me mjalte jo se kush e degjon bleten pastaj. une mundoheth do thote keta bejne qejf, Me djathe....speca...po tjeter?
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore uuuu, enigma... hajde te te puth, dmth pickoj nje here! me falni po isha ca ne "zyre"... i ka lene sh pas dore i zoti! Nuk te zuri lemza ty blete? Vetem per ty kemi folur. Eshte e vertete, nuk genjej. E....je qe je ....
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore uuuu, enigma... hajde te te puth, dmth pickoj nje here! me falni po isha ca ne "zyre"... i ka lene sh pas dore i zoti!
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Jo me mjalte jo se kush e degjon bleten pastaj. une mundoheth do thote keta bejne qejf, Me djathe....speca...po tjeter? dhe me kos mister
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore ... ka edhe mjalte sot, po he! lol po pije cfare do marrim. Ku shkoi ajo Enigma? Mos po kurdis violinen?
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore ... ka edhe mjalte sot, po he!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP E....je qe je .... mos e dh--t tani, mister! :p
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP E....je qe je ....
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa dhe me kos mister HAHAHA jo po me salce. Shkojne dhe me kos po. Mire ke. Di te kercesh ti Elsaaa? apo ke provim dhe s'te lejohet.
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa dhe me kos mister
varet ne di partneri te kerceje.... p.s po fiksim kam ate vallen Ra faja prej fiku... ra si top llastiku.....dmth naplonin